Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
آخر سر کاری را که نباید انجام دادم.یعنی 1 سال بعد 20 سال اومدیم پیش خرید نکنیم باز نشد.تمام بازی های جدید را که سینگلم هستن تمام کردم.هی با خودم گفتم حالا از این به بعد شب که بیکاری چه میخوای کنی؟ در نتیجه 70 دلار خوابوندم توی گوشش و امیدوارم به اندازه ای راضیم کنه نخوابونه توی گوشم ! تریلرهای بخش کمپینش که فوق العاده بود.مولتیشم هرچند همان تکرار مکررات با سیستم موومنت جدید اما دیگه چه کنم من که پیر شدم سر این فرانچایز.نخرمش باید کنسول را بزارم توی کمد تا ببینم کی یه عنوان خوب بازی ساز ها میدن بیرون !

IMG_5339.jpeg

یه نکته که از بتا یادم رفت بگم بجز اینکه جزییات صداگذاری اسلحه ها واقعا عالی بود یه ویژگی جدید در صدا گذاری کیل استریک ها هنگامی که یارتون چه هلیکوپتر چه موشک خبر میکرد این بود که هنگام کیل گرفتن با اون کیل استریک با صدای خوده اپراتورش که انتخابش کرده بود بهتون هم تعداد کیل هاشو خبر میداد و هم موقعیت مکانیشو بهتون میگفت که کجا را داره میزنه و توی چه موقعیته.اگر هدست توی گوشتون باشه خیلی هیجان را میبره بالا و موقعیتم دستتون میاد.

آخر سر کاری را که نباید انجام دادم.یعنی 1 سال بعد 20 سال اومدیم پیش خرید نکنیم باز نشد.

سخت میگیریا. چیزی رو که دوس داری باید بخری دیگه ولی سال دیگه قول بده پیش‌خرید نکنی :D

آخر سر کاری را که نباید انجام دادم.یعنی 1 سال بعد 20 سال اومدیم پیش خرید نکنیم باز نشد.تمام بازی های جدید را که سینگلم هستن تمام کردم.هی با خودم گفتم حالا از این به بعد شب که بیکاری چه میخوای کنی؟ در نتیجه 70 دلار خوابوندم توی گوشش و امیدوارم به اندازه ای راضیم کنه نخوابونه توی گوشم ! تریلرهای بخش کمپینش که فوق العاده بود.مولتیشم هرچند همان تکرار مکررات با سیستم موومنت جدید اما دیگه چه کنم من که پیر شدم سر این فرانچایز.نخرمش باید کنسول را بزارم توی کمد تا ببینم کی یه عنوان خوب بازی ساز ها میدن بیرون !

View attachment 352401

یه نکته که از بتا یادم رفت بگم بجز اینکه جزییات صداگذاری اسلحه ها واقعا عالی بود یه ویژگی جدید در صدا گذاری کیل استریک ها هنگامی که یارتون چه هلیکوپتر چه موشک خبر میکرد این بود که هنگام کیل گرفتن با اون کیل استریک با صدای خوده اپراتورش که انتخابش کرده بود بهتون هم تعداد کیل هاشو خبر میداد و هم موقعیت مکانیشو بهتون میگفت که کجا را داره میزنه و توی چه موقعیته.اگر هدست توی گوشتون باشه خیلی هیجان را میبره بالا و موقعیتم دستتون میاد.
یه سوال
تلویزیونه یا مانیتور؟ :D
اگه تلویزیونه مدلش چیه؟

• Like
Reactions: ps34
🟠 بر اساس اطلاعات منتشر شده از باکس نسخه xbox که برای خرده فروشی های ایالات متحده ارسال شده حداقل فضای مورد نیاز برای نصب 137 گیگ میباشد.
این حجم شامل COD HQ + پک های کمپین ، مولتی پلیر و زامبی بلک اپس۶ میباشد و ارتباطی به وارزون و دو عنوان قبلی مدرن وارفر ۳ و ۲ که بر روی cod hq نصب هستند ندارد.
همچنین بصورت رسمی تایید شد کمپین بازی برای اجرا نیاز به اتصال دأم به اینترنت دارد و تا زمانی که اپدیت مورد نظر بر روی COD HQ توسط تری ارک منتشر نشود امکان تجربه آن نیست پس حتی اگر تا قبل از ۴ آبان به دیسک بازی دسترسی پیدا کنید بخش کمپین غیر فعال خواهد بود.
تا این لحظه از میزان دیتای نصب شده بر روی دیسک بازی اطلاعاتی نیامده اما انتظار میرود همچون ۷ سال گذشته هیچ دیتایی بر روی دیسک نباشد و فقط جهت تایید لایسنس مالکیت بازی مورد استفاده قرار گیرد و تمام دیتای مورد نظر نیاز احتیاج به دانلود دارد

IMG_5363.jpeg IMG_5364.jpeg

———————————————————

🟠 در ویدیو اینتل سینگل پلیر منتشر شده، سازندگان وعده بخش داستانی ای اپیک و با کیفیت را داده اند و اعلام شد داستان بلک اپس ۶ بسیار مرموز و پر از رمز و راز تر از تمام ۵ نسخه قبلی خواهد بود و انتظارلحظاتی بسیار غافل گیرانه در داستان سرایی داشته باشید که نمیتوانید به هیچکس اعتماد کنید و همچنین لحظات سینمایی ست پیس با اکشن و زد و خورد هیجانی بالا که امضای همیشگی فرانچایز cod است.

🟠 آرت های رسمی منتشر شده از شخصت های کمپین :

IMG_5362.jpeg IMG_5365.jpeg
IMG_5366.jpeg IMG_5367.jpeg
IMG_5368.jpeg IMG_5369.jpeg
IMG_5371.jpeg IMG_5372.jpeg

تم(آهنگ) اصلی بازی(main theme) هم همین چند ساعت پیش در یوتوب treyarch منتشر شد(لینک).بدک نیست ...
اینم مدت هاست میخوام بگم ولی هی تنبلیم میشه(:D)، توی یوتوب رسمی کلاف یک پادکست رسمی منتشر شده(و میشه) که قسمت سومش دیروز منتشر شده(لینک).الان تمرکزش روی bo6 هست ولی کلا ادامه داره و برای سال های دیگه هم هست(به احتمال زیاد).چیز جالبیه و ارزش دیدن داره برای فن ها.خودم خیلی کاهل هستم و فقط قسمت اول رو دیدم و انقدر برای قسمت دوم طولش دادم که سومیش هم اومد.شما اگه علاقه دارید بهش مثل من نباشید :D :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• payot
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or