آخرین ویرایش:
آخر سر کاری را که نباید انجام دادم.یعنی 1 سال بعد 20 سال اومدیم پیش خرید نکنیم باز نشد.
یه سوالآخر سر کاری را که نباید انجام دادم.یعنی 1 سال بعد 20 سال اومدیم پیش خرید نکنیم باز نشد.تمام بازی های جدید را که سینگلم هستن تمام کردم.هی با خودم گفتم حالا از این به بعد شب که بیکاری چه میخوای کنی؟ در نتیجه 70 دلار خوابوندم توی گوشش و امیدوارم به اندازه ای راضیم کنه نخوابونه توی گوشم ! تریلرهای بخش کمپینش که فوق العاده بود.مولتیشم هرچند همان تکرار مکررات با سیستم موومنت جدید اما دیگه چه کنم من که پیر شدم سر این فرانچایز.نخرمش باید کنسول را بزارم توی کمد تا ببینم کی یه عنوان خوب بازی ساز ها میدن بیرون !
View attachment 352401
یه نکته که از بتا یادم رفت بگم بجز اینکه جزییات صداگذاری اسلحه ها واقعا عالی بود یه ویژگی جدید در صدا گذاری کیل استریک ها هنگامی که یارتون چه هلیکوپتر چه موشک خبر میکرد این بود که هنگام کیل گرفتن با اون کیل استریک با صدای خوده اپراتورش که انتخابش کرده بود بهتون هم تعداد کیل هاشو خبر میداد و هم موقعیت مکانیشو بهتون میگفت که کجا را داره میزنه و توی چه موقعیته.اگر هدست توی گوشتون باشه خیلی هیجان را میبره بالا و موقعیتم دستتون میاد.
تایم گیمپلی بخش داستانی مشخص نشده؟
حدود 8 ساعتتایم گیمپلی بخش داستانی مشخص نشده؟