الان چی جوابشو بدممن برنامه hwinfo را برای نظارت بر دمای cpu نصب کردم.یک گزینه داره به اسم core temperatures که همون گزینه اوله که حدود دماش تو بازی سنگین ۶۵ هست و یک گزینه به اسم core max که چندتا گزینه پایین تره و دماش تو سایبر پانک حدود ۷۶ ایناس....کدام گزینه دمای اصلی cpu در نظر گرفته میشه؟
بعد یه نکته دیگه بعضی وقتها توی بازی خیلی سنگین گزینه core thermal throttling به ندرت روشن میشه که همون کاهش اتومات فرکانس cpu به دلیل بالا رفتن دما بیش از حده البته خیلی به ندرت اونم تو بازی سنگین پیش میاد خواستم بدونم مشکلی نداره
سلام اقا فرشید یک عدد کارت گرافیک asus tuf rtx 2060 6gig 0c رو میخوام بفروشم چند قیمت بزارم که فروش بره و یه کارت گرافیک جایگزین با قیمت مناسب چی پیشنهاد میدین؟
هدف کار گرافیکی در حد معقول نه خیلی حرفه ای
مرحله بعد هم بازی
ممنون.
دمای اصلی برای CPU نداریم، برای هر هسته مجزا مانیتور میشه و اگر از حد مجزاش که 100 درجه هست فراتر بره، حالت thermal throttling فعال میشه و فرکانس رو کاهش میده.اقا این سوالو رفیقم پرسیده متنشو میذارم پایین
سیستمش cpu 14700k
cooling lt720
mb z790
من برنامه hwinfo را برای نظارت بر دمای cpu نصب کردم.یک گزینه داره به اسم core temperatures که همون گزینه اوله که حدود دماش تو بازی سنگین ۶۵ هست و یک گزینه به اسم core max که چندتا گزینه پایین تره و دماش تو سایبر پانک حدود ۷۶ ایناس....کدام گزینه دمای اصلی cpu در نظر گرفته میشه؟
بعد یه نکته دیگه بعضی وقتها توی بازی خیلی سنگین گزینه core thermal throttling به ندرت روشن میشه که همون کاهش اتومات فرکانس cpu به دلیل بالا رفتن دما بیش از حده البته خیلی به ندرت اونم تو بازی سنگین پیش میاد خواستم بدونم مشکلی نداره
الان چی جوابشو بدم
با 135 تومن این سیستم توصیه میشه:سلام.
میخوایم برای دانشگاهمون فقط و فقط برای انجام کارهای پژوهشی و محاسباتی یه سیستم از صفر بخریم.
نیازها: انجام پروژههای ماشین لرنینگ و همینطور محاسبات مهندسی (شبیهسازیهای دینامیک مولکولی و المان محدود). پروژهها و نرمافزارهایی که امکانش وجود داشته باشه رو میخوایم روی جیپییو ران کنیم ولی بعضی از محاسبات فقط روی سیپییو ساپورت میشه، پس انتظار میره از سیپییو هم زیاد استفاده بشه. احتمالا سیستم هر سری روزهای طولانی در حال ران گرفتن باشه.
بودجه: ۱۳۵ میلیون تومان
اگه سیستمی معرفی کنید ممنون میشم.
(حالا اگه بخوایم بودجه رو به ۱۵۰ میلیون تومان افزایش بدیم چه سیستمی رو پیشنهاد میکنید؟)
(آیا سیپییوئی مثل Ryzen 7800x3d یا تو همین مایهها رو پیشنهاد میکنید؟ من نگران مشکلات نسل فعلی اینتل هستم.)
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
هجده میلیون و ۱۵۰ هزار تومان | AMD Ryzen 7 7700X | CPU |
پنج میلیون و ۱۰۰ هزار تومان | DEEPCOOL LE720 360 ARGB | COOLING |
یازده میلیون و ۶۵۰ هزار تومان | ASUS PRIME X670-P WI-FI AM5 | MotherBoard |
هفت میلیون و ۳۰۰ هزار تومان | Corsair VENGEANCE RGB DDR5 5600MHz-32GB | RAM |
شصت و نه میلیون تومان | ASUS TUF RTX 4070 Ti Super OC 16GB GDDR6X | VGA |
پنج میلیون و ۵۰ هزار تومان | SAMSUNG 980 M.2 1TB | SSD-2 |
هفت میلیون و ۳۰۰ هزار تومان | SAMSUNG 980 PRO M.2 1TB | SSD |
- | - | ODD |
هفت میلیون تومان | GREEN GP800B-HP EVO GOLD | Power |
چهار میلیون و ۴۵۰ هزار تومان | GREEN Z5 SURENA | Case |
صد و سی و پنج میلیون تومان | جمع کل (تومان) | — |
علتش رو نمیدونم، اما مدلهای وات بالای شرکت گرین افزایش قیمت عجیبی داشتند.آقا این گرونی بی حد و مرز جدید یک سری از قطعات بخاطر چیه ؟؟؟؟
پاور 750 وات دو ماه خریدم 3500 الان شده 8 تومن !!!
ی cpu و مادربرد 50 میلیون پهن تومان ناقابل !آقا این گرونی بی حد و مرز جدید یک سری از قطعات بخاطر چیه ؟؟؟؟
پاور 750 وات دو ماه خریدم 3500 الان شده 8 تومن !!!
سلام میخواستم مودم بخرم اما vdsl بخرم یا adsl؟
هزینه هم تا ۱۵۰۰
Intel Core i7 9700K | CPU |
ASUS Z390 | M/B |
GSkill Ripjaws 2*8GB DDR4 3200MHz 32GB | RAM |
ASUS ROG STRIX RTX 2070S A8G GAMING 8GB GDDR6 | VGA |
WD Blue 7200Rpm 64MB 1TB | HDD |
SAMSUNG 970 EVO 250GB | SSD |
ASUS 24X SATA | ODD |
GREEN GP650A-UK Plus Gaming | Power |
GREEN Z5 |
1TB SSD CORSAIR
Intel Core i7 9700K CPU ASUS Z390 M/B GSkill Ripjaws 2*8GB DDR4 3200MHz 32GB RAM ASUS ROG STRIX RTX 2070S A8G GAMING 8GB GDDR6 VGA WD Blue 7200Rpm 64MB 1TB HDD SAMSUNG 970 EVO 250GB SSD ASUS 24X SATA ODD GREEN GP650A-UK Plus Gaming Power GREEN Z5
سلام با 70 میل چی ارتفا بدم؟؟؟؟؟
چهل و چهار میلیون و ۳۰۰ هزار تومان | ASUS DUAL GeForce RTX 4070 Super 12GB GDDR6X | VGA |
پنج میلیون و ۱۰۰ هزار تومان | SAMSUNG 980 M.2 1TB | SSD-2 |
هشت میلیون و ۲۰۰ هزار تومان | GREEN GP800B-HP EVO GOLD | Power |
دوازده میلیون و ۴۰۰ هزار تومان | AMD Ryzen 5 7600X | CPU |
چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تومان | DeepCool LE520 240 ARGB | COOLING |
دوازده میلیون و ۶۰۰ هزار تومان | ASUS PRIME X670-P WI-FI AM5 | MotherBoard |
هفت میلیون و ۶۵۰ هزار تومان | Corsair VENGEANCE 2*16GB DDR5 5600MHz -32GB | RAM |
درودسلام فرشید جان
سیستم تو یک اتاق هست و میخواهیم به tv که داخل اتاق دیگری هست وصل کنیم برای بازی کردن
امکان کابل کشی hdmi هم نیست
بهترین راه برای اتصال بی سیم چی هست که کیفیت حفظ بشه ؟
با این همچین کاری میشه کرد ؟
دانگل انتقال دهندهی تصویر ایزی کست مدل EZCast 2
سلام فرشید جان
سیستم تو یک اتاق هست و میخواهیم به tv که داخل اتاق دیگری هست وصل کنیم برای بازی کردن
امکان کابل کشی hdmi هم نیست
بهترین راه برای اتصال بی سیم چی هست که کیفیت حفظ بشه ؟
با این همچین کاری میشه کرد ؟
دانگل انتقال دهندهی تصویر ایزی کست مدل EZCast 2
دوستان کارت گرافیک من rx 6600xt rog هست و من دو ساله این سیستمو بستم ولی تو بازیها احساس میکنم کیفیت تصویرم شفاف نیست و مقداری تاره...رو ps5 این احساسو ندارم و رو 1080 هم بازی میکنم.من شنیدم کارتای انویدیا کیفیت تصویر بهتری دارن نسبت به amd...چنین چیزی درسته؟
طبق تجربه شخصیم تصاویر تو کارتهای amd یه مقدار به سفیدی میزنه و رنگا رو نمیتونه مثل Nvidia تطبیق بده ولی زیاد هم نیست اما خب قابل لمس کردنه این تفاوتدوستان کارت گرافیک من rx 6600xt rog هست و من دو ساله این سیستمو بستم ولی تو بازیها احساس میکنم کیفیت تصویرم شفاف نیست و مقداری تاره...رو ps5 این احساسو ندارم و رو 1080 هم بازی میکنم.من شنیدم کارتای انویدیا کیفیت تصویر بهتری دارن نسبت به amd...چنین چیزی درسته؟