آخرین ویرایش:
mw2022 کمی اون حس سنگینی و شوتینگ داشت موومنتش هم مناسب بود همه جیغ داد میکردن که وای موومنت نداره گیمر های نسل جدید همین رو میپسندن از نظر باندل ها که بازی رسما باغ وحشهمن امید خاصی به آینده مجموعه ندارم مخصوصا اینکه افتاده زیر دست مایکروسافت،فکر میکنم بازی بچه پسندتر و آرکیدتر بشه
عملا اتمسفر و سنگینی کاد های قدیم با این بپر بپرای جدید مقایسه کنید میفهمید چی میگم
حالا حالا ها قرار نیست گرافیک بهتر بشه چون تا امسال که بازی بین نسلی بود بعد از این هم مایکروسافت قرارداد ۱۰ ساله با نینتندو بسته و تارگت بازی قراره سوییچ ۲ باشهواقعا گرافیک هیچ پیشرفتی از 2019 تا حالا نداشته.ینی بهتر شده ولی نه در اون حد
در حد 1 یک ساعت 40 دقیقه بازی کردم
سگ بازی های مثل TITANFALL2 ارزش داره به این بازی
بازی نظامی چطوری اینقدر باید سریع باشه، حتی همون تایتانفال 2 هم بخاطر اون همه پیشرفت تکنولوژی اینقدر سریع نیست
بازی هم اسلحه میگیری دستت لرزش بسیار شدیدی داره ، انگار داری اورواچ بازی میکنی این قدر سریع شده
بعد از N سال بالخره بازی گرافیک خوبی داره ، ضمن این که اخرین کالافی بازی کردم بلک اپس 3 بود
همین گرافیک بازی در مورد بازی های که دیگه هیج حرفی برای گفتن نداره
بتل 4 2013 جهان صد برابر بزرگتر، کلی فیزیک واقعی تر، گرافیک هیولایی، تخریب پذیری عالی
View attachment 349205
بلک اپس 6 سال 2024
View attachment 349206
هر دو عکس رو خودم 4k اخرین جزعیات گرفتم، ضمن این که بتل 4 با اون کیفیت رو یک هارد با کش 64 مگی خیلی راحت هم اجرا میشه، ولی کالاف کلی درد سر داره و فشار شدیدی به GPU میاره و SSD هم نیاز داره...
برای من که مزخرفترین بتایی بود که تو یک نسخه از cod تجربه کردم.