آخرین ویرایش:
خوب میتونه ی مچ میکینگ فقط برای همیمن منظور درست کنه که علاقمندان به skill base matchmaking ها رو دور هم جمع کنهتاپیک BO6 هست ولی حالا که صحبتش باز شده اول از همه میشه گفت شرایط Xdefiant هم خیلی جالب نیست.
EXCLUSIVE - XDefiant is on Borrowed Time as Player Numbers Decline Rapidly
ملت خیلی از عرضه هر ساله COD عموما رضایت ندارند، با SBMM خیلی حال نمیکنند و خیلی مشکل های دیگه، ولی اگر کمی Xdefiant رو بیشتر بازی کنید یا از welcome playslist خارج بشید تازه میفهمید چقدر نبود همین SBMM تو یک بازی میشه برای بازیکن های کم تجربه در مشکل ساز بشه.
Xdefiant شاید برای تنوع کوتاه مدت جذاب باشه ولی انقدر مشکل فعلا داره که جای رقابت با COD رو اصلا نداره.
2019 که مدرنوارفر ریبوت شد خیلی خوب بود من بعد از تقریبا 8 سال دوباره یه کالاف خریدم ولی متاسفانه یه سال بیشتر این قضیه دووم نیورددیگه کاریش نمیتونن بکنن دریا هم بود تا الان خشک شده بود دیگه مگه چه قدر ایده هست برای یه بازی سالیانه ، ایده آخر تبدیل بازی به باغ وحش بود که شد
mw2019 خیلی خوب بود ولی دیگه جای کار نداره ، یه سال میان ttk رو میبرن یذره بالا تو نسخه بعد دوباره میارن پایین اسمشم میشه تغییرات نسخه جدید2019 که مدرنوارفر ریبوت شد خیلی خوب بود من بعد از تقریبا 8 سال دوباره یه کالاف خریدم ولی متاسفانه یه سال بیشتر این قضیه دووم نیورد
تنها امیدم کمپین بازیه که اگه خوب درآورده باشن بعدا ارزش داشته باشه از گیم پس دانلود کنم.دیگه کاریش نمیتونن بکنن دریا هم بود تا الان خشک شده بود دیگه مگه چه قدر ایده هست برای یه بازی سالیانه ، ایده آخر تبدیل بازی به باغ وحش بود که شد
اون رو خودم اضافه کردمتکذیب می کنم !
هیچ وقت نگفتم که این cod شبیه ساز ببر و یوزپنگه
اما قطعا بولشت اِوِر هست
همون دیگه بدبختی بیچارگی اینجاس که دیگه بازی برای ذائقه ماها ساخته نمیشه ولی خب میدونی ماکان خیلی هم مهم نیست چون ما دوران طلاییش رو دیدیمتنها امیدم کمپین بازیه که اگه خوب درآورده باشن بعدا ارزش داشته باشه از گیم پس دانلود کنم.
اون رو خودم اضافه کردم
این بتای BO6 رو بازی کردم ، سم خالصه.
برادر کوچیکم وسط بازی اومد گفت چرا مثل ببر چهار دست و پا تو مپ حرکت میدویی؟!
گفتم همه اینطوری شیرجه میزنن و سر میخورن ، منم مجبورم.
خیلی افتضاحه ، مپهاش هم بدتر.
دیگه با این دری وریها نمیتونم کنار بیام.
به درد سنین نهایتا تا 20سال میخوره.
دلتافورس به نظرم بهترین بازی حال حاضره که ارزش داره پاش وقت بزاری.
همین حدود هست با DNS بین ۴۰ تا ۱۰۰ خورده در بدترین حالتدوستان بازی رو سریزاکس و اس چطوریاس؟
پینگ میگن زیر ۵۰ ۶۰ هست درسته؟ با دی ان اس؟
اولین باره همچین پینگی رو میشنومهمین حدود هست با DNS بین ۴۰ تا ۱۰۰ خورده در بدترین حالت
آپدیت هم اومده بود
این DNS رادار دیگه نمیشه باش بازی کرد عجیبه
خیرمپ Nuketown جدیدش تو بتا هست ؟
سلامکدوم احمقی به اینا گفته ۹۰ گیگ بتا اوکیه؟
اخه من نمیدونم اون همه پول رو کجای ماتحت سهامدارها جا میدن که یه مقداریش اضافه نمیمونه یه بازی رو بهینه کنند نشه سیصد گیگ
من که کلا کال بازی نمیکنم و پیگیر نیستم نهایتی هم که بازی میکردم نسخه پلاس و بتا بود برای تفنن ولی این دیگه از هر سمتش مرض داره بیرون میزنه