امتیازهای Astro Bot

میانگین امتیازات بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    104
  • نظرسنجی بسته شده است .

Mo7aMMaD

کاربر سایت
کد بازی Astro Bot برای منتقدان ارسال شده و نقدها و امتیازات آن در تاریخ ۵ سپتامبر (۱۵ شهریور) منتشر می‌شود.
بازی در تاریخ ۶ سپتامبر (۱۶ شهریور) برای کنسول پلی‌استیشن ۵ به قیمت ۶۰ دلار عرضه خواهد شد.
میانگین نقدها:
1000003576.jpg

آخرین ویرایش:
من هی می‌خواستم بیام بگم که گرفتن امتیازهای بالا توسط پلتفرمرها (مخصوصاً سه‌بعدی) به شدت کار سختیه و به بالای ۹۰ فکر نکنین، ولی گفتم ملت می‌گن داره ناله و هایپ‌زدایی می‌کنه و برای همین سکوت کردم! :دی

آریا 88 89 عاخه؟ خیانت؟ چطور از دلت امد؟:((

پ.ن: سونی واقعی اینه. هم گیمرها راضین میخرن بازی هارو، هم منتقدها دارن از دم خشتک میدرن. با 60 نفرم ساخته شده تازه این! همین فرمونو برن جلو و باز IP های مشابه بسازن.

گاردین (5/5)

عنوان Astro Bot هنوز هم ادای احترام فوق‌العاده‌ای به تاریخچه پلی‌استیشن و طراحی سخت‌افزاری است که Astro's Playroom بود، اما به آن فضایی داده شده است تا فراتر از یک دموی فنی پرشخصیت رشد کند و به بهترین بازی پلتفرمی که در چندین سال بازی کرده‌ام تبدیل شود. در واقع، این یکی از بهترین پلتفرمرهایی است که تا به حال بازی کرده ام، آن هم من که به عنوان یک کودک دهه 90 میلادی، که هزاران از پلفترمرها را تابحال را بازی کرده ام. پلی استیشن از زمان LittleBigPlanet فاقد یک بازی خانگی و خانوادگی عالی بوده است و Astro Bot وارث شایسته میراث جدیدی این سری است.

GGRecon (5/5)

اگر مانند من، شما هم منتظر بودید تا نینتندو دوباره یک بازی سه بعدی ماریو جدید را با بهترین نحو ارائه دهد، دیگر صبر نکنید - تیم Asobi خودش این کار را انجام داده است. به زبان ساده، Astro Bot یک بازی ویدیویی استثنایی است. در نهایت یکی از کم استفاده ترین IP های پلی استیشن راه را روشن می کند و یک پلتفرمر سه بعدی ارائه می دهد که می تواند به راحتی با برخی از بهترینهای صنعت همراه شود. نه تنها میراث پلی استیشن را جذاب و متفکرانه جشن می گیرد، بلکه همه این کارها را انجام می دهد در حالی که برخی از بهترین اکشن های پلتفرمینگ را که در این نسل دیده ایم را نیز ارائه می دهد برای کسانی که پلی استیشن دارند، Astro Bot را یک خرید ضروری در نظر بگیرید.

IGN (9/10)

با عنوان Astro Bot از ابتدا تا انتها لبخند بع لب داشتم .مجموعه‌ای از لول های به شدت مبتکرانه و توانایی‌های فوق‌العاده سرگرم‌کننده، شادی را در اوج خودش به ارمغان می‌آورد، و هرگز کسل‌کننده یا تکراری نمی‌شود. و در حالی که برای لذت بردن از آن نیازی به سابقه طولانی در سیستم‌های سونی ندارید، به ویژه برای کسانی که قطعه‌ای از پلی استیشن را در دل خود دارند لذت بخش است زیرا گنجینه‌ای پر از نوستالژی های قابل بازی در انتظار شماست. تیم Asobi بهتر از آنچه انتظار دارید، شعار بازاریابی PS5 را که «Play has no limits» را جدی‌تر می‌گیرد، یک پلتفرمر عالی ایجاد کرده است که با بهترین های نینتندو پا به پا نینتندو حرکت می‌کند، و این بازی تقریباً به اندازه آنها تحسین برانگیز است.

VG247 (5/5)

عنوان Astro Bot به چنین چمدان‌هایی اهمیتی نمی‌دهد، اما اگر این کار را می‌کرد، احتمالاً از بازوهای مکانیکی خود برای پرتاب آن به سمت یک میمون رباتیک غول‌پیکر استفاده می‌کردید، قبل از اینکه دندان‌های میمون را بکوبید و خود را به سمت سر منفجر شده‌اش برانید. Astro Bot فقط به سرگرمی اهمیت می دهد، و من واقعاً نمی توانم به یک لحظه فکر کنم که باعث شود آرزو کنم ای کاش چیزی به گونه ای متفاوت مدیریت می شد، بهینه سازی می شد تا آسان تر شود یا گسترش یابد. این فقط کامل است.

Next Gen Base (10/10)

در هسته ی Astro Bot، یک بازی پلت فرم بسیار عالی وجود دارد. با این حال، زمانی که شما کرکترهایی را فراخوانی میکنید که در فرنچایزهای قدیمی بوده اند ، زیبایی شناسی اصلی بازی نمایان میشود. این بازی هست که کنسول و تاریخچه آن را تحسین می کند، این بازی شما را در خودش غرق خواهد کردد و به طور کلی به سطح دیگری میبرد. یک بازی فوق‌العاده سرگرم‌کننده و از نظر فنی قوی که تجربه‌ای تقریباً بی‌عیب از پلتفرمینگ را در کنار نوستالژی بیش از حد ارائه می‌کند، اگر تا به حال به پلتفرم پلی‌استیشن علاقه داشته‌اید، Astro Bot یک بازی ضروری است.

VGC (5/5)

عنوان Astro Bot صرفاً یک پلتفرمر لذت بخش نیست بلکه یک نوستالژی خالص است که به یک پلتفرمر جذاب هم پیوند خورده است. این یک عنوان قابل توجه برای نسلهایی است که پلی استیشن را در سطح بمب اتمی درک می کند. سطح بسیار شادی بالایی که بازی ایجاد می کند، مقایسه آن را با هیچ چیز دیگری غیر از بهترین ماجراجویی ماریو غیرممکن می کند. Astro دیگر عنوانی نیست که به نمادهای پلی استیشن وابسته باشد او الان خود یک نماد پلی استیشن است.

View attachment 348719
ادامه شو میذارم:

COGconnected (9.5/10)

عنوان Astro Bot یک ماجراجویی لذت‌بخش است که ایده‌های اوریجینال را با پایه‌ای محکم برای یک عنوان پلتفرمینگ ترکیب می‌کند و تجربه‌ای را ارائه می‌دهد که مدت‌هاست در فهرست استودیو پلی‌استیشن گم شده بود. هر لول چیز جدیدی را رو می کند که خلاقیت و استعداد بالای تیم توسعه را نشان می دهد. در حالی که بازی یک سفر جذاب و بدون استرس است، لول های اختیاری را نیز برای کسانی که به دنبال آزمون بزرگتر هستند ارائه می دهد. Astro Bot فقط یک بازی ضروری برای طرفداران این سبک نیست. این یک شکاف قابل توجه در خط تولید سونی را پر می کند. به عنوان یک رقیب قدرتمند برای بازی سال، این یک بازی ضروری برای هر دارنده پلی استیشن است.

Console Creatures (Editor's Choice)

استودیوی Team Asobi دوباره به خوبی نشان می دهد که چرا یک استودیوی فرست پارتی پلی استیشن هستند. در حالی که تجربه بازی با DualSense بسیار دوست‌داشتنی است، Astro Bot به وعده‌های خود در مورد چیزی که به ندرت می‌بینیم عمل می‌کند:
بازی‌های ساده و خطی که به دنیا نوید چیز عجیبی نمی‌دهند، اما تجربه‌ای را ارائه می‌دهند که خارج از این دنیا و فوق العاده سرگرم‌کننده است. هر بار که از کهکشان باشکوه آن عبور می‌کردم، در طول بازی شاد و هیجان‌زده بودم. امروزه به ندرت می توان این همه شادی را احساس کرد، اما این دقیقاً همان چیزی است که Astro Bot ارائه کرده است.

Digital Spy (4.5/5)

عنوان Astro Bot انقدر مملو از ایده های متنوع و جالب است که نیاز دارید که سریعا آن را تجربه کنید و گواه این است که هنوز در این ژانر زندگی جریان دارد و امیدواریم بتوان سکوی پرتابی برای استودیوهای دیگر باشد تا ببینند مخاطبان همچنان خواهان بازهای پلتفرمینگ تک نفره هستند .
مشخص است که همه چیز در مورد Astro Bot با سختی ساخته شده است تا تجربه آن را سرگرم کننده کند، چه گیم پلی روان، چه خلاقیت بی نظیر یا هر تعاملی که پر از جلوه ها و صداهای لذت بخش ذرات داخل بازی باشد. عنوان Astro Bot یکی از بهترین پلتفرمرهای سال‌های اخیر است و عنوانی است که نباید آن را از دست بدهید.

Eurogamer (5/5)

وقتی بازی تمام شد، احساس عجیب و غریبی به من دست داد و فکر میکنم تا مدت‌ها در ذهنم خواهد ماند‌. من انبوهی از مناظر وحشی را دیدم ،با اسباب‌های جالب سر و کله زده‌ام، از کنترلر به روش‌های غیرعادی استفاده کرده‌ام، آن را کج کرده‌ام، بله، در آن دمیده‌ام، سعی کرده‌ام هیروگلیف‌های مدفون در آن را بخوانم، جعبه‌ها را علامت زده‌ام، آیتم ها را جمع‌آوری کرده‌ام، قفل اشیا را باز کرده‌ام، سرم تکان داده‌ام. در جاهایی باعث شد که احساس پیری، یا تیزبینی کنم. وقتی چشمانم را می‌بندم میوه‌های در حال غلتیدن را می‌بینم، صدها و هزاران جواهری که آن‌قدر زیاد روی هم چیده شده‌اند که می‌توانم میان آن‌ها لگد بزنم و گویی در میان برگ‌های پاییزی قدم می‌زنم. من بیش از هر چیز به همه چیزهای باشکوه این بازی فکر می کنم.

Gamespot (9/10)

عنوان Astro به شکلی ساده قرار است اولین حمله مهم این ربات زیبا به بازی های ویدیویی پس از یک انحصاری VR در سال 2018 باشد که مورد تحسین قرار گرفت. زیبایی بازی، همانطور که از عنوان آن نشان می‌دهد، این است که حتی بازیکنانی که برای سومین ماجراجویی Astro خود بازمی‌گردند، ساعت‌ها تجربه‌های جدید را خواهند یافت که به صورت جمعی و باشکوه به عنوان رژه‌ای از مناظر، صداها و ماجراهای شاد ارائه می‌شوند. این یک رونمایی بزرگ برای Astro Bot است و مطمئناً شروعی برای سریالی دوست داشتنی .

GLHF (10/10)

ممکن است متوجه شده باشید که در نقدم من به سختی به همه کمئوهای پلی استیشن اشاره کردم و دلیل آن این است که بدون آنها نیز این بازی بسیار کامل است. شما پس از تکمیل یک لول چالش برانگیز، یا پیدا کردن یک راز پنهان یا این واقعیت که شما Sly Cooper را باز کرده اید، بله اینها فقط گیلاس روی کیک است.
عنوان Astro Bot معیار و سطح جدیدی را بازیهای پلتفرمینگ تعیین کرده است که همه پلتفرم‌های سه بعدی اکنون باید به آن برسند.

Hardcore Gamer (4.5/5)

استودیوی Team Asobi دوباره با ارائه تجربه ای سرگرم کننده، ارزشمند و نوستالژیک را در آن واحد فوق العاده عمل کرده است. حس نوستالژیک، جهان‌هایی پر از جنب و جوش و گیم‌پلی منحصر به فرد، واقعاً چیزهای مهمی برای همه در Astro Bot وجود دارد.

آخرین ویرایش:
آریا 88 89 عاخه؟ خیانت؟ چطور از دلت امد؟:((

پ.ن: سونی واقعی اینه. هم گیمرها راضین میخرن بازی هارو، هم منتقدها دارن از دم خشتک میدرن. با 60 نفرم ساخته شده تازه این! همین فرمونو برن جلو و باز IP های مشابه بسازن.
آخه واقعاً این ژانر پلتفرمر چیز مظلومیه! :دی مثلاً Rayman Origins که جزو خدایان این سبک به حساب میاد، میانگینش ۸۷ بود (Legends به ۹۰ رسید که اون هم کمه به نظرم). یا توی همین نسل، Sackboy: A Big Adventures رو داشتیم که از دید من حقش بیشتر از ۷۹ بود.
یا مثلاً همین Astro's Playroom که شد ۸۳. بازی واقعاً چیزی کم نداشت و «لذت خالص» بود! شاید بهانه این باشه که کوتاه بوده، ولی کوتاهی به نظرم نباید باعث پایین اومدن امتیاز بشه، مخصوصاً برای یه بازی مجانی. به خاطر همین قضایا فکر می‌کردم الآن هم میانگین Astro Bot کمتر از اینا بشه، چون سابقه منتقدها در مورد بازی‌های پلتفرمر سه‌بعدی خوب نیست و سریع می‌رن با شاهکارهای نینتندو مقایسه می‌کنن و اگه یه ذره پایین‌تر باشه، منهدمش می‌کنن!
ولی این Astro Bot مشخصه که واقعاً چیز جادویی و محشریه که تونسته توی همچین فضایی به این امتیازها برسه. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or