خبر رسمی Concord در تاریخ 6 سپتامبر (۱۶ شهریور) بصورت کامل آفلاین میشود

dantemaximum

کاربر سایت
📣بازی Concord سه روز دیگر در تاریخ 6 سپتامبر ۲۰۲۴ ( 16شهریور ماه) بصورت کامل تعطیل میشه و آفلاین میشه

16612e81e4e1a569a0a3e3644526a8c31cdb8558.jpg

در یک اطلاعیه ای اینطور بیان کردن 👇👇

دوستدران Concord! 😊 از زمانی که بازی Concord رو برای پلی‌استیشن ۵ و پی‌سی راه‌اندازی کردیم، نظرات شما رو به دقت شنیدیم و واقعاً از همه کسایی که تو این سفر با Northstar همراه ما بودن، متشکریم. حمایت شما و جامعه پرشور اطراف این بازی برای ما خیلی باارزشه.

اما با اینکه بسیاری از ویژگی‌های بازی با بازیکن‌ها همخوانی داشته، ما متوجه شدیم که بعضی جنبه‌های دیگه بازی و راه‌اندازی اولیه‌مون به خوبی به نظر نمی‌رسن. به همین خاطر، تصمیم گرفتیم از ۶ سپتامبر ۲۰۲۴ ( 16شهریور ماه) بازی رو از دسترس خارج کنیم و گزینه‌های جدیدی رو بررسی کنیم که بهتر با بازیکن‌ها ارتباط برقرار کنه.

در حالی که بهترین مسیر رو مشخص می‌کنیم، فروش کنکورد به طور فوری متوقف می‌شه و به تمامی بازیکنانی که بازی رو برای پلی‌استیشن ۵ یا پی‌سی خریداری کردن، بازپرداخت کامل ارائه می‌کنیم. اگر بازی رو از فروشگاه پلی‌استیشن یا پلی‌استیشن دایرکت خریدید، مبلغ به روش پرداخت اصلی شما برگشت داده می‌شه.

مشتری‌هایی که بازی رو از سایر فروشگاه‌های دیجیتال خریداری کردن، هم شامل برگشت پول می‌شن. اطلاعات بیشتر درباره‌ی برگشت پول از استیم و اپیک رو در ادامه بررسی کنید:

فروشگاه استیم – استیم در روزهای آینده به بازیکنانی که بازی رو خریدن، پولشون رو برمی‌گردونه. بعد از پردازش برگشت پول، استیم تاییدیه‌ی برگشت رو ارسال می‌کنه.

فروشگاه اپیک گیمز – اپیک گیمز هم در روزهای آینده به بازیکنانی که بازی رو خریداری کردن، برگشت پول خواهد داد و هر مشتری رو به صورت مستقیم برای تایید برگشت پول تماس می‌گیره.

برگشت پول از سایر فروشندگان – برای مشتری‌هایی که نسخه‌ی فیزیکی رو از فروشگاه‌هایی غیر از پلی‌استیشن خریداری کردن، لطفاً به روند برگشت پول همون فروشنده‌ مراجعه کنید.

بعد از برگشت پول، دیگه به بازی دسترسی نخواهید داشت.

ما شما رو در جریان می‌گذاریم و دوباره از همه‌ی Freegunners که با ما در کهکشان Concord همراه هستن تشکر می‌کنیم.

برگشت پول برای خریدهای فروشگاه پلی‌استیشن و پلی‌استیشن دایرکت ممکنه ۳۰ تا ۶۰ روز طول بکشه تا روی صورت‌حساب بانکی شما ظاهر بشه. اگر منبع پرداخت اصلی شما در دسترس نبود، مبلغ خرید به کیف پول PSN شما برگشت داده می‌شه.

منبع

آخرین ویرایش:
فقط این عزیزانی که دارن نسخه فیزیکی Concord رو با قیمت بالا می‌فروشن! :دی چون از نظر خودشون دیگه یه بازی کمیاب محسوب می‌شه و فکر می‌کنن کلکسیونرها پول خوبی براش می‌دن! در حالی که دو روز دیگه انقدر قیمت نسخه فیزیکی پایین میاد که شاید بشه با ۱۰ دلار/یورو هم بازی رو خرید. :دی

729404_24zce.jpg

حالا یه مورد لاشخورم توی ردیت دیدم من. طرف سوال کرده بود که میشه بازی رو دیجیتالی بخرم، پوینت برای PS Stars بگیرم بعد سونی پولمو پس بده؟! قطعا باباش آخوندی چیزی بود :D اینقدر هیجان داشته واسه این موضوع که اصن دقت نکرده سونی قبل اینکه اون بیانیه بیاد بیرون، بازی رو از استور حذف کرده.

سونی بازی سینگل میسازه نمیفروشه و حمایت نمیشه چون دوره اوج پول سازیشون سر اومده سلیقه ها عوض شده، مثل مقایسه فروش تلو 1 و 2
میاد سراغ گس چون تجربه نداره و تخصصش جای دیگس نتیجه میشه فوممستر و کنکورد و دستراکشن الستارز
بهرحال جریان عوض شده و سونی مجبوره خودش رو وفق بده و این شکست ها نباید نامیدش کنه، جیمی چرخش سخت ولی لازمی رو انجام داد و میراثش نباید رو زمین بمونه
بازیهای سینگل پلیر بشدت طرفدار دارند هنوز. یه نگاه به نینتندو بنداز. آمار سودش رو ببین. وفاداری به سینگل پلیر هیچ کسی رو پشیمون نخواهد کرد.
لطفا قبل از اینکه دوباره تاکسیک بودن خودت را نشون بدی قبل از پست دادن فکر کن چون اینجا جایی نیست که کسی بیاد و هر حرف چرتی بزنه و جوابشو نگیره.
ادامه بحثم خطاب به تو نیست چون تو تکلیفت خیلی وقته مشخصه تو فروم ، کسی که با افتخار دزد بودن خودش را تو تیپ سنتر جار میزنه اصلا نباید باهاش بحثی کرد صرفا باید روتین وار دستشو رو کرد.
خب بریم سراغ بحث فروش بازیهای سینگل پلیر سونی:
همین رگناروک تو یکسال ۱۲ میلیون نسخه فروخت. اسپایدرمن ۲ تو کمتر از یکسال همینقدر. تلو ۲ بیش از ۱۰ میلیون نسخه فروخته. هورایزن حدود ۱۰ میلیون. همه اینها فقط رو یک پلتفرم. حالا برید بازیهای کپکام با اون عظمت و فن بیس عظیمی که داره رو ببینید بازیهای داستانیش رو چندتا پلتفرم چقدر فروختند.اونها در همین حد و حتی کمتر فروختن. رنج فروش خوب بازی سینگل پلیر همینه و براحتی به سودآوری هم میرسه. بازیهای داستان محور یوبی سافت ، ea رو هم بررسی کنید. الن ویک ۲ با اون درجه از محبوبیتش هنوز ۲ میلیون نسخه نفروخته.
اینکه گفته بشه سونی سینگل پلیرش نفروخته حرفیست بشدت چرت که فقط از کاربری هیتر و تاکسیک که کسی حتی بهش توجه هم نمیکنه برمیاد. سونی تو این بازار بشدت بازیهای داستایش خوب فروخته و همه فنها امیدوارن این رویه ادامه داشته باشه.
استرو دو روز دیگه منتشر میشه و بازم ثابت میشه چی میگم.

آخرین ویرایش:
سونی بازی سینگل میسازه نمیفروشه و حمایت نمیشه چون دوره اوج پول سازیشون سر اومده سلیقه ها عوض شده، مثل مقایسه فروش تلو 1 و 2
میاد سراغ گس چون تجربه نداره و تخصصش جای دیگس نتیجه میشه فوممستر و کنکورد و دستراکشن الستارز
بهرحال جریان عوض شده و سونی مجبوره خودش رو وفق بده و این شکست ها نباید نامیدش کنه، جیمی چرخش سخت ولی لازمی رو انجام داد و میراثش نباید رو زمین بمونه
داداش 😂😂 امار فروش SPIDER MAN2و Gow ragnarokیه نگاه بنداز

داداش 😂😂 امار فروش SPIDER MAN2و Gow ragnarokیه نگاه بنداز
من نمیدونم این شخص چی میخواد از جون این فروم. سالها تواین فروم دوتا گروه سونی فن و اکسباکس فن بودن اینجا باهم بحث و جدل هم می‌کردند. برای فان هم که شده برندهای محبوب هم را زیر سوال میبردن. اتفاقا به موقعشم اتفاقا تعریف بازیهای برند مقابل رو می‌کردند بخصوص تو ایونتها.
اما الان با پدیده ای طرفیم که دو کاربر هستند تو این فروم صرفا هیتر ناتی داگ دراکمن هستن. و فن هیچ چیز دیگه ای نیستند. اوضاع جوریه آدم گاهی فکر میکنه نکنه عرزشی بودن طرف باعث نفرتش از دراکمنه. چون قبلا اعتراف کرده به این مورد. از اونجایی که هیتر یهود بودن تیپیکال این قشره آدمو به شک میندازه اصلا مشکل ایشون گیمی نیست. بشدت هم پستهای ضد اجتماعی میده . مثلا همین شخص که کوتش کردی قبلا بخاطر دادن پست زشت جنسی در تیپ سنتر بن شد. دوباره برگشت و حالا شما یک پست مفید از ایشون نمیتونی پیدا کنی جز فحش به ناتی داگ. تو بی‌ربط ترین تاپیک ها به ناتی داگ اسم سونی و دراکمن میاره. هرچی هم گزارش اسپم میزنی فایده نداره

حالا همه این حرفا به کنار، این که وقتی یکی میخواد به لست 2 هیت بده قضیه فروش رو میکشه وسط که بگه گیمرا ناراضی بودن خیلی خوبه :D حالا نکته اینه که فروش باندل پی اس 4 رو حساب میکنن و فکر میکنن شماره اولش دوبرابر نسخه دومش فروخته :D
از نظر دلاری و تجمیع نسخه اصلی و ریمسترش بعید میدونم تفاوت خاصی بین دوتا نسخش باشه. اگه فقط نسخه ps4 رو حساب کنیم که طبق آماری که لیک شد پارت 2 موفق تر از پارت 1 بوده.

من نمیدونم این شخص چی میخواد از جون این فروم. سالها تواین فروم دوتا گروه سونی فن و اکسباکس فن بودن اینجا باهم بحث و جدل هم می‌کردند. برای فان هم که شده برندهای محبوب هم را زیر سوال میبردن. اتفاقا به موقعشم اتفاقا تعریف بازیهای برند مقابل رو می‌کردند بخصوص تو ایونتها.
اما الان با پدیده ای طرفیم که دو کاربر هستند تو این فروم صرفا هیتر ناتی داگ دراکمن هستن. و فن هیچ چیز دیگه ای نیستند. اوضاع جوریه آدم گاهی فکر میکنه نکنه عرزشی بودن طرف باعث نفرتش از دراکمنه. چون قبلا اعتراف کرده به این مورد. از اونجایی که هیتر یهود بودن تیپیکال این قشره آدمو به شک میندازه اصلا مشکل ایشون گیمی نیست. بشدت هم پستهای ضد اجتماعی میده . مثلا همین شخص که کوتش کردی قبلا بخاطر دادن پست زشت جنسی در تیپ سنتر بن شد. دوباره برگشت و حالا شما یک پست مفید از ایشون نمیتونی پیدا کنی جز فحش به ناتی داگ. تو بی‌ربط ترین تاپیک ها به ناتی داگ اسم سونی و دراکمن میاره. هرچی هم گزارش اسپم میزنی فایده نداره
هر تاپیکی میری سم پاشی این عزیزان هست مدیریت هم ماشالله کاری نمیکنه البته خودشون نمیخوان کاری کنن وگرنه بحث خودشون باشه سریع وارد عمل میشن همین چند روز پیش پست من چون از لفظ « اسپنسر کبیر » استفاده کردم درجا پاک شد :))

توجه میخواد عزیزم، و متاسفانه شما هم این توجه رو بهش میدی، هدفش همینه که ریپلای بشه و موضوع بحث..

بلاک کن بره بعد یه مدت خودشم میره :D حیف نیست وقت میذاری و با منطق توضیح میدی؟ چون دیدم یکمی رو مخت میره میگم عزیزم چون حیفه فعالیت مثبت تو تو این سایت الوده به این بحثا بشه...

توجه میخواد عزیزم، و متاسفانه شما هم این توجه رو بهش میدی، هدفش همینه که ریپلای بشه و موضوع بحث..

بلاک کن بره بعد یه مدت خودشم میره :D حیف نیست وقت میذاری و با منطق توضیح میدی؟ چون دیدم یکمی رو مخت میره میگم عزیزم چون حیفه فعالیت مثبت تو تو این سایت الوده به این بحثا بشه...
بابا من حاضرم تو فروم بشینم مثلا با بابک یا سبحان صبح تا شب بحث vs کنم ولی تهش هیچ کینه ای از هم نداشته باشیم چون همینکه جواب پستای همو میدیم یعنی به طرف مقابل احترام میگذاری . کلا وسط اینجور پستای vs چون دو طرف مرتبا میرن و برای قانع کردن طرف مقابل کلی سورس پیدا میارن کلی اطلاعات مفید جابجا میشه و همه استفاده میبرن. ولی این کاربر کیس عجیبیه یه چیز سمی میگه میره و دیگه جوابی نمیده. اصلا نمیشه باهاش بحث داشت هدفش فقط برهم زدن اون نظم اون بحثایی هست که کاربرها باهم میکنند (همون قضیه ضد اجتماعی که گفتم)
ولی چشم حرف شما درسته من بلاکش کردم دیگه جوابی برای پستهاش نخواهم داشت. از همه بابت آف تاپیک عذر میخوام.

منم هر دفعه به این فکر میکنم تن و بدنم میلرزه:دی

من فقط امیدوارم در خفا بقیش رو هم یا کنسل کنن، یا واقعا ببرن تو فاز ارلی اکسس و بتا بدن بیرون و ... واقعا هیچ خری اینجوری بازی نمیده بیرون! یهو یه تریلر نشون بده بگه گیم اینه دو ماه بعدم میاد! وقتی تست نکنی و فیدبک نگیری همین میشه دیگه! با چه اعتماد به نفسی بازی رو دادن بیرون؟ فیرگیمز رو هم بخوان این شکلی بدن بیرون یحتمل گند میزنه. اون پروژه مالتی پلیر هورایزن هم همینطور. من از اونم خیلی میترسم.

کلا من خیلی دوست دارم بدونم چی تو سر جیمبو و سایر مدیران سونی میگذشت که به کانکورد گرین لایت دادن، استدیو رو خریدن، بعد رفتن با SE برای انحصاری شدن یه آشغال محض و تمام عیار به اسم Babylon's Fall قرارداد بستن، Forspoken رو انحصاری کردن، Foamstars رو .... کورن واقعا؟ عقل ندارن؟ حقیقتا برام سواله با چه متر و معیار و استانداردی پول هارو به این شکل به چیز گاو زدن؟ اینا میگن هزینه ساخت بازی سینگل پلیر رفته بالا و دیگه نمیصرفه و ... پول خرج کردن برای این آشغال ها منطق داره؟ با پولی که سونی سر همین زباله های بالا به گ..ا داد میشد دو تا استدیو عین اینسامنیاک رو خرید و چندتا IP خوب ساخت! اصلا تو کتم نمیره یه نفر بره گیم پلی Babylon's Fall رو ببینه، بعد عوض تگری زدن و اسهال استفراغ بگه ایول عجب گیمی، بریم ان میلیون بدیم انحصاری بشه! چطور همچین گندهایی رو زدن؟ بعد پول همه اینارو از ما بدبخت بیچاره ها گرفتن! این 300 میلیونی که برای کانکورد هدر رفت همون 10 دلارهایی بود که جیمبو از جیب ما برداشت! آهمون گرفت سونی رو:دی بخصوص ما فن های ایرانی سونی که خودمون گیر ع..دا افتادیم و انصافی کندن نداریم. اصلا این قضیه به نظرم برای ما بقرنج تره. باقی حداقل میتونن تو آمریکا بابت این سوء مدیریت ها ناراحت باشن، یا برن بار بگن گور بابای سونی، ولی ما باید در حالی که مستقیم عنبیمون یه عا...ده و جناب دکتر پوزیده داره چرب میکنه برای افزایش قیمت بنزین به این فاجعه ها نگاه کنیم. برای ما دارک تره همه چیز.
اینا که ما الان داریم میبینیم ... نوک کوه یخه ریدمان مدیریتی پلی استیشن تو ۵ سال گذشته است

تا حالا از شکست یه بازی اونم از سونی اینقدر خوشحال نشده بودم ، این فاجعه نتیجه سیاست های توهمی مدیران سونی هست و امیدوارم بفهمن که فن بیس PS چی میخواد و قرار نیست هر آشغالی رو ساپورت کنن . این ترکیب هیروشوتر جنریک تکراری + گس + ووک از همون نمایش اول محکوم به شکست بود و فن بیس هم از خجالتش در اومدن .
امیدوارم بعد از این ضرر و فاجعه درس عبرت گرفته باشن و کمکم سیک هرمن هالست هم بزنن راحت شیم
فقط استرو بیاد زودتر این کثافتو بشوره ببره

تا حالا از شکست یه بازی اونم از سونی اینقدر خوشحال نشده بودم ، این فاجعه نتیجه سیاست های توهمی مدیران سونی هست و امیدوارم بفهمن که فن بیس PS چی میخواد و قرار نیست هر آشغالی رو ساپورت کنن . این ترکیب هیروشوتر جنریک تکراری + گس + ووک از همون نمایش اول محکوم به شکست بود و فن بیس هم از خجالتش در اومدن .
امیدوارم بعد از این ضرر و فاجعه درس عبرت گرفته باشن و کمکم سیک هرمن هالست هم بزنن راحت شیم
فقط استرو بیاد زودتر این کثافتو بشوره ببره
من به این هرمن هالست میگفتم ملیجک جیمبو ... بابا جیمبو هر چی بود .. گیم رو نمی‌شناخت .. با گیمر ها ارتباط نداشت ... و درکی از سلیقه فن بیس سونی هم نداشت و فقط به پول بیشتر فکر میکرد
ولی باز حداقل دانش مدیریتی و تجربه زیادی در زمینه تجاری و این بیزینس داشت .... این هالست که کاملا یه احمق بله قربان گو بیش نیست .... یعنی اصلا جیمبو یوشیدا رو زد کنار و این احمق رو آورد هد استودیو ها کرد که تصمیماتش بدون مقاومت و مخالفت اجرا بشه🥴🤡🤡🤣🤣🤣
سال ۲۰۱۳ هم مایکروسافت دان ماتریک رو قربانی کرد ولی نه تنها تیمی که اون تصمیمات رو گرفت و باعث نابودی اکس باکس شد رو نگه داشت هیچ ... نفر دوم اکس باکس اون زمان هم کرد مدیر ... که نتیجش رو دیدیم ... الان هم اگه یه پاکسازی کامل در مدیریت پلی استیشن رخ نده .. همچنان این بیراهه ادامه پیدا می‌کنه

• Like
Reactions: The End Of Ps
گوریلا و اینسامنیاک اونجان ک ای سونی...
بده یک کیلزون یا رسیستنس بسازن...
ی استوری مود بزار تمیز و بعد بخش آنلاین و بتل رویال رو بزار توش...
تامام...
موفقیت تضمینی...

پ.ن: لامصب نسخه های قبلیشون رو بده رو PS5 😂

این پروژه گس چه سرطانی بود سونی راه انداخت فقط باعث ضرر مالی و آسیب به برند و اعتماد پلیرا شده یه خروجی خوب داشت اونم هلدایورز بود خریدیم دو ماه حال کردیم الان شده بازی مرده. بلایی که سر ناتی داگ اومد هم خیلی واسم زور داشت نصف نسل گذشته نه ادامه لست نه فکشنز نه بازی جدیدشو دیدیم واقعا افتضاحه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or