روگ تفاوت زیادی از نظر گیم پلی با بلک فلگ نداره. در مقایسه بگم که بلک فلگ بازی بزرگتری هست و تعداد مراحل اصلی و فرعیش بیشتره. دو تا بازی تقریبا در محیط های جغرافیایی متفاوتی هستند. ولی به نظرم داستان روگ خیلی متفاوت و بهتر از بلک فلگ هست. البته Haythem Kenway نازنین هم حضور دارهویدئوهای بلک فلگ رو دیدیم هوس کردم. این اساسین Rouge هم گویا با همون مضمون هست. از بلک فلگ بهتره؟ جنگ توی دریا و کشتی و اینا مدنظرمه.
بلک فلگ بازی با کیفیت تری هست در مجموع، یکی از بهترین هاست تو سری بعد 3 گانه و کلاسیک ها، به نظرم با بلک فلگ شروع کن،ویدئوهای بلک فلگ رو دیدیم هوس کردم. این اساسین Rouge هم گویا با همون مضمون هست. از بلک فلگ بهتره؟ جنگ توی دریا و کشتی و اینا مدنظرمه.
بلک فلگ رو خیلی سال پیش بازی کردم. نمیدونم گرافیکش تغییر کرده یا نه. احتمالا همون بلک فلگ رو دوباره شروع کنم. جنگ کشتیهاش خیلی خوب بود لامصب.بلک فلگ بازی با کیفیت تری هست در مجموع، یکی از بهترین هاست تو سری بعد 3 گانه و کلاسیک ها، به نظرم با بلک فلگ شروع کن،
ولی روگ هم خوبه، اونم دوست داشتی بعدش بزن، من محیط های روگ رو خیلی دوست داشتم یادش بخیر رو پی اس تری بازی کردم...
هورایزن رو دیگه چرا خارج می کنه؟ واقعا مسخره است.لیست بازیایی که از کاتالوگ اکسترا خارج میشن برای استور ژاپن، بقیه ریجنا هم احتمالاً همینا باشن:
View attachment 346941
Horizon FW و Nier Replicant رو انقدر تعلل کردم استارت بزنم که دیگه نمیرسم تا قبل رفتنشون تمومشون کنم
خارج شدن فرست پارتیا خیلی مسخرست!
چقدر بازی های خوبی هم دارن از لیست حذف میشن. وقتشه تو دو هفته ۵ تا گیم تموم کنملیست بازیایی که از کاتالوگ اکسترا خارج میشن برای استور ژاپن، بقیه ریجنا هم احتمالاً همینا باشن:
View attachment 346941
Horizon FW و Nier Replicant رو انقدر تعلل کردم استارت بزنم که دیگه نمیرسم تا قبل رفتنشون تمومشون کنم
لیست بازیایی که از کاتالوگ اکسترا خارج میشن برای استور ژاپن، بقیه ریجنا هم احتمالاً همینا باشن:
View attachment 346941
این لیست این ماه هست و بازیایی که امروز خارج میشن. لیست جدید بعد از رفتن اینا میاد.
رو کنسول برو قسمت پلاس تب collections برو انقدر پایین تا برسی به last chance to play اونجا لیست بازیا را می بینی هر ماه اپدیت میشهسلام خدمت گیمرهای عزیز
ببخشید اگر سوالم تکراری هست
می شه راهنمایی کنین چطور می شه فهمید که فلان بازی ماه بعد از لیست خارج می شه
40 گیگ لاست جاجمنت رو دالنود کردم ولی از لیست خارج شد
و اینکه نگهش دارم برمی گرده یا کلا پاکش کنم
(یه اکانت پلاکس اکسترا دارم)(واسه اولین بار گذاشتم)