milad.ps4
کاربر سایت
مگه چقدر مشتری دارن چند گیمر و استریمر ایناستتجهیزات توان لازم برای ارائه سرعت 1 گیگ به کل مشترین رو ندارن و به خاطر هزینه مالی و تحریم براشون ارزش نداره که بخوان تجهیزات رو ارتقاء بدن.
مگه چقدر مشتری دارن چند گیمر و استریمر ایناستتجهیزات توان لازم برای ارائه سرعت 1 گیگ به کل مشترین رو ندارن و به خاطر هزینه مالی و تحریم براشون ارزش نداره که بخوان تجهیزات رو ارتقاء بدن.
بحث سر نوع مشترکین نیست. بحث این هستش که دستگاه های اصلی pon و کابینت های فیبر نوری نمیتونه درخواست سرعت 1 گیگ رو قبول کنه و برای همه این رو به اشتراک بگذاره.مگه چقدر مشتری دارن چند گیمر و استریمر ایناست
من سرویسم 6 روز دیگه تموم میشه ، نمیدونم میتونم مخابرات درخواست بدم یا نه؟ اصلا جابجایی فیبر مثل adsl اهه؟ باید درخواست تخلیه بدم یا خودش قطع میشه؟دقیقا.
من این دوسالی که adsl مخابرات داشتم فکر میکردم اینها خیلی بوغن.
واقعا هم خیلی داغونه پشتیبانی مخابرات و آدم بامعلومات درش کم پیدا میشه.
اما از وقتی ایرانسل گرفتم متوجه شدم اینها اصلا چیزی به عنوان پشتیبانی ندارن.
فهمدیم مخابرات جلوی ایرانسل سلطانه بابا.
لااقل اونجا مشکل آخرش حل میشد.
همونهایی که قدیمها زنگ میزدی شارژ ایرانسل و... رو برات اکی میکردن رو گذاشتن اون پشت که دستشون به هیچ جا بند نیست.
فقط میگن پیگیری میکنیم.
خیلی تجربه بدیه این فیبر ایرانسل.
اصلا محدودیت ندارهمن سرویسم 6 روز دیگه تموم میشه ، نمیدونم میتونم مخابرات درخواست بدم یا نه؟ اصلا جابجایی فیبر مثل adsl اهه؟ باید درخواست تخلیه بدم یا خودش قطع میشه؟
اخه ظلمه ۲.۶ دادم واسه ۲ و خوردی اخرش هم اینطوری شدهاصلا محدودیت نداره
برو مخابرات بگیر.
فقط مودم باید جدید بگیری فکر کنم.
اصلا نگو ایرانسل دارم .
نزدیک خونتون مخابرات باکسی چیزی داره؟
برای منم دقیقا همینکارو کردن.اخه ظلمه ۲.۶ دادم واسه ۲ و خوردی اخرش هم اینطوری شده
همون باکسی که ایرانسل نصب کرد ، از کوچه بقلی کابل کشیدن
از لحاظ شدنش که مشکلی نداره، ولی اصل این هست که مخابرات منطقه باهاتون همکاری بکنه و قبول بکنه که اینترنت رو ارائه بده. نیازی هم به تعویض مودم نیست، چون مودم های مخابرات و ایرانسل مال شرکت هوآوی هستند.من سرویسم 6 روز دیگه تموم میشه ، نمیدونم میتونم مخابرات درخواست بدم یا نه؟ اصلا جابجایی فیبر مثل adsl اهه؟ باید درخواست تخلیه بدم یا خودش قطع میشه؟
سلام. بله. مودم فیبر نوری رو با پورت لن به پورت ون روتر وصل کنید و بعدش کامپوتر رو با کابل به پورت ۱ گیگ روتر متصل کنید.دوستان یه سوال برام پیش اومده من یه روتور google wifi گرفتم که روش v2ray اجرا کردم و کلا نت بدون فیلتر دارم برای همه دیوایس هام
حالا چیزی که هست میخوام بدونم مثلا الان من فیبر نوری گرفتم با مودم خود مخابرات
میتونم از این روتر استفاده کنم تا اینترنت رو بدون فیلتر داشته باشم ؟
روتر عه پورت لن گیگابیتی داره و وایفای 5ghz و 2.4ghz همزمان
این چیزیه که خود سایت گوگل دیدم نوشته
2Gigabit Ethernet ports offer a high-speed wired network connection and can be configured as WAN or LAN
میگفتی پ چرا اسمشو گذاشتید فیبر نوری؟ اینکه همون VDSL شدامروز پشتیبانی مخابرات به من گفت سرعت 300 مگ اگه بگیری بین 50 مگ تا 300 مگ متغییره سرعتش
من اینطور متوجه شدم که اینا تضمین سرعت نمیدن و حتی اگه محتوای داخلی سرعت مثل 300 رو بده. محتوای خارجی خیلی کمتر میشه
اگه اینطور شد بعد این که تست کردم به سامانه ۱۹۵ ازشون شکایت می کنممیگفتی پ چرا اسمشو گذاشتید فیبر نوری؟ اینکه همون VDSL شد
من سرِ سرعت افتضاح adsl شکایت کردم ازشون.پیگیری کردن گفتن فاصله ی کابلی ت تا مخابرات 2500 متره که نهایت 8 مگ اوکیهاگه اینطور شد بعد این که تست کردم به سامانه ۱۹۵ ازشون شکایت می کنم