اینترنت فیبر نوری (تانوما)

من سرِ سرعت افتضاح adsl شکایت کردم ازشون.پیگیری کردن گفتن فاصله ی کابلی ت تا مخابرات 2500 متره که نهایت 8 مگ اوکیه
حالا داستان کجاست. اینجا که فاصله ی فیزیکی من تا مرکز 1400 متره. میخاستم سر این کابل کشی هم شکایت کنم ازشون که سر و کله فیبرنوری پیدا شد. اگر نه دلم میخاد بابت همین ریدمان کابل کشی شون هم پیگیر بشم حتی اگر نتیجه نده
دیگه فیبر اومده ثپت نام کن adsl کلا به درد نمیخوره دیگه
فاصلا فیزیکی من از دم در تا مخابرات حدود 900 متره اما سیم‌ کشی هاشون اصولی نیست

آقا این سیم‌کشی تا داخل خونه دقیقاً چطوریه؟ :دی
من هنوز منطقه رو بررسی نکردم که ببینم تا کجا فیبر نوری اومده ولی احتمالاً نزدیک خونه باشه، چون یکی از این ساختمون‌های مخابرات خیلی به من نزدیکه. ولی مشکل اصلی از درِ کوچه تا داخل خونه هست! یعنی اول باید یه حیاط دراز رو پشت سر بذاره که خودش حدود ۵۰،۶۰ متر هست و بعد هم ۴ طبقه بیاد بالا!
اگه بقیه همسایه‌ها نخوان و فقط خودم دنبالش باشم، هزینه و نحوه عملیات چطوریه؟ از دری که به کوچه بازی می‌شه و حیاط رو رد می‌کنه تا برسه به ساختمون رو همین‌طوری می‌تونن بالای دیواری جایی سیم بکشن یا باید توی یه محفظه‌ای قرار بگیره که بارون و گربه(!) و اینا منهدمش نکنن؟ یه محفظه اونجا هست، ولی انقدر توش شلوغ و پُر از سیمه که اگه دستکاری کنن ممکنه به فنا بره! :دی بعد حالا به هر طریقی که تا پای ساختمون بکشن، می‌شه از همون حیاط تا پنجره اتاق از رو (roo) سیم بکشن یا باید حتماً از داخل ساختمون باشه؟

• Like
Reactions: Destro
چه گیری کردم با این همسایه های عقب افتاده 😩
امروز از مخابرات زنگ زدن برای جواب شکایت 195 و خودش اول کار گفت کوچه شما رو ایرانسل باید تامین کنه نه ما.بعد گفتم خب کوچه بغلی که بانک هست رفتید کشیدید که...گفت بانک چون ارگان هست قضیه اش فرق میکنه و ما برای اونا کشیدیدم و اضافاتش هم دادیم ساکنان اون کوچه ولی کوچه شما فقط خودت درخواست داری و برامون نمیصرفه :|(یعنی یه کوچه با 10 تا آپارتمان 8-10 طبقه ای فقط من فیبر میخوام و بقیه با همین وضع راضین)

میگم خب همسایه ها ما یه مشت پیر و پاتال هستن که میگن نمیخوایم، پس تکلیف من چیه؟گفت فلان روز برو مخابراتتون و خود آقای مهندس هست و بازدید مردمی داره، برو و یه درخواست پر کن بهش بده.مثل اینا که تو ماشین احمدی نژاد نامه میندازن حالا باید برم نامه پرت کنم برای آقای مهندس :))

بعد میگه سازمانی، شرکتی چیزی تو کوچه نیست؟میگم کلی پاساژ سرکوچه هست...میگه برو راضیشون کن بیان درخواست بدن.آخه کجای دنیا مشترک باید دوره بیفته برای مخابرات مشتری جمع کنه؟:D

خلاصه که سلام مجدد بر adsl :))

آخرین ویرایش:
امروز از مخابرات زنگ زدن برای جواب شکایت 195 و خودش اول کار گفت کوچه شما رو ایرانسل باید تامین کنه نه ما.بعد گفتم خب کوچه بغلی که بانک هست رفتید کشیدید که...گفت بانک چون ارگان هست قضیه اش فرق میکنه و ما برای اونا کشیدیدم و اضافاتش هم دادیم ساکنان اون کوچه ولی کوچه شما فقط خودت درخواست داری و برامون نمیصرفه :|(یعنی یه کوچه با 10 تا آپارتمان 8-10 طبقه ای فقط من فیبر میخوام و بقیه با همین وضع راضین)

میگم خب همسایه ها ما یه مشت پیر و پاتال هستن که میگن نمیخوایم، پس تکلیف من چیه؟گفت فلان روز برو مخابراتتون و خود آقای مهندس هست و بازدید مردمی داره، برو و یه درخواست پر کن بهش بده.مثل اینا که تو ماشین احمدی نژاد نامه میندازن حالا باید برم نامه پرت کنم برای آقای مهندس :))

بعد میگه سازمانی، شرکتی چیزی تو کوچه نیست؟میگم کلی پاساژ سرکوچه هست...میگه برو راضیشون کن بیان درخواست بدن.آخه کجای دنیا مشترک باید دوره بیفته برای مخابرات مشتری جمع کنه؟:D

پول بده به افای مهندس حلش می کنه😂

بنظرم منت این حضرات و فیبرنوریشون رو نکشید. من درخواست دادم و خبری نشده، هر زمانی هم تماس گرفتن هم میگم اگه میتونید با دریافت یه هزینه منطقی شیک و مجلسی کابل رو بیارید داخل خونه، مشتری سرویستون هستیم. بقیه ساختمون هم به من هیچ ربطی نداره! فکر میکنم این فروشنده هست که باید زور بزنه مشتری رو جذب کنه در غیر این صورت بنظرم باید منتظر مشکلات بعدی هم باشید. فرضاً با همون نت اگه نتونستید گیم بزنید یا مشکل دیگه ای داشت من فکر نمیکنم ارائه دهنده این خدمت با این کیفیت مشکلی رو از شما حل کنه...

بنظرم منت این حضرات و فیبرنوریشون رو نکشید. من درخواست دادم و خبری نشده، هر زمانی هم تماس گرفتن هم میگم اگه میتونید با دریافت یه هزینه منطقی شیک و مجلسی کابل رو بیارید داخل خونه، مشتری سرویستون هستیم. بقیه ساختمون هم به من هیچ ربطی نداره! فکر میکنم این فروشنده هست که باید زور بزنه مشتری رو جذب کنه در غیر این صورت بنظرم باید منتظر مشکلات بعدی هم باشید. فرضاً با همون نت اگه نتونستید گیم بزنید یا مشکل دیگه ای داشت من فکر نمیکنم ارائه دهنده این خدمت با این کیفیت مشکلی رو از شما حل کنه...
آخه مشکل من فقط بازی نیست.من طراح ۳ بعدی هستم و هر کاری که میسازم چند گیگ پروژه میشه.حالا حساب کن با این اینترنت که آپلودش ۸۰۰ کیلوبیت هست چطور دارم زندگی‌ میکنم و فایلها رو برای مشتری آپلود میکنم.من واقعا نیاز به فیبرنوری دارم

سلام
دوستان کامنتهای شما رو که خوندم خیلی تعجب کردم از سیاستهای شرکت های فیبر نوری !
چون تو شهر ما شرکت های وب کل شهر رو تو 2ماه فیبر نوری کرد !
بعد من تو محله مون تنها کسی بودم که درخواست دادم و فاصله بین درخواست با نصب و راه اندازی فقط 3 روز طول کشید !
بعد از دو ماه یه شب دزد متاسفانه کابلهای تلفن کوچه ما رو کند برد کابل فیبر من رو هم کنده بود ولی چون بدردش نمی خورد همون جا اندا خته بود
زنگ زدم به های وب و دوباره ظرف 2 روز کابل کشی کردن بدون هیچ هزینه ای

دوستان یه سوال برام پیش اومده من یه روتر google wifi گرفتم که روش v2ray اجرا کردم و کلا نت بدون فیلتر دارم برای همه دیوایس هام
حالا چیزی که هست میخوام بدونم مثلا الان من فیبر نوری گرفتم با مودم خود مخابرات
میتونم از این روتر استفاده کنم تا اینترنت رو بدون فیلتر داشته باشم ؟
روتر عه پورت لن گیگابیتی داره و وایفای 5ghz و 2.4ghz همزمان

این چیزیه که خود سایت گوگل دیدم نوشته
2Gigabit Ethernet ports offer a high-speed wired network connection and can be configured as WAN or LAN
من مدت هاست دنبال این روترم! چجوری پیدا کردی؟
Wifi nest هم هست اینجا؟

من مدل قدیمی تر دارم و دیگه ساپورت نمیشه توسط گوگل (Onhub)

حمید باید امضا چند نفر رو جمع کنی وگرنه سخت میان به هر حال تو اون محله چند تا جوون هستن دیگه ، باهاشون صحبت کن
چند تا امضا جمع کنی کارتو راه میندازن
ولی اگر مطمعنی امضا جمع نمیشه حضوری برو مخابرات

آخرین ویرایش:
من مدت هاست دنبال این روترم! چجوری پیدا کردی؟
Wifi nest هم هست اینجا؟

من مدل قدیمی تر دارم و دیگه ساپورت نمیشه توسط گوگل (Onhub)
اره nest هم هست اما گرونه
اینو من گرفتم 1500 وقعیت یه سفر رفته بودم بندرعباس چند روز پیش اونجا تو یکی از مغازه ها دیدم خریدمش دست دوم بود اما کارتن و همه چی داشت
تهران هم هست ولی 2500 تا 3 تومن میدن

حمید باید امضا چند نفر رو جمع کنی وگرنه سخت میان به هر حال تو اون محله چند تا جوون هستن دیگه ، باهاشون صحبت کن
چند تا امضا جمع کنی کارتو راه میندازن
ولی اگر مطمعنی امضا جمع نمیشه حضوری برو مخابرات
میدونی آخه یه جوریه...بعد این جاها دیگه مثل قدیم نیست که همه همدیگرو بشناسن.الان کلی آدم تازه به دوران رسیده هستن که حتی ترجیح میدم باهاشون سلام علیکم نکنم چه برسه بخوام برم بگم بیاید پول بدید برای اینترنت که بعد فکر کنن کلاهبرداری چیزی هستم.
واقعا شیوه درستی نیست که مشترک رو میندازن چلو برای بازاریابی.یا حتی همین که میگه برامون صرف نمیکنه...خب پس حقوق شهروندی من چی میشه؟مخابرات یه جای دولتیه و باید به همه خدمات بده 😩

میدونی آخه یه جوریه...بعد این جاها دیگه مثل قدیم نیست که همه همدیگرو بشناسن.الان کلی آدم تازه به دوران رسیده هستن که حتی ترجیح میدم باهاشون سلام علیکم نکنم چه برسه بخوام برم بگم بیاید پول بدید برای اینترنت که بعد فکر کنن کلاهبرداری چیزی هستم.
واقعا شیوه درستی نیست که مشترک رو میندازن چلو برای بازاریابی.یا حتی همین که میگه برامون صرف نمیکنه...خب پس حقوق شهروندی من چی میشه؟مخابرات یه جای دولتیه و باید به همه خدمات بده 😩
حرفت کاملا درسته اگر باهاشون سلام و علیک نداری یهو بری بگی فیبر ، میرن تو گارد ... گفتم شاید بشناسییشون

وظیفه مصرف کننده نیست که بدوئه دنبال خدمات دهنده ولی متاسفانه فیبر هنوز مثل adsl جا نیافتاده ، ولی این قضیه کم کم داره تغییر می‌کنه و مخابرات داره خیابون های اصلی رو فیبر کشی می‌کنه (حتی تو جنوب شهر ) شاید تا یکی دو سال آینده اونا بیوفتن دنبال مشترک چونکه باید هزینه ای که دارن میکنن رو در بیارن بالاخره

من یدونه از همسایه دیوار به دیوارم در خواست داده بود من نمیدونستم رفتم بهش معرفی کردم بعد اینکه من معرفی کردم لج کرد و بیخیالش شد
خدا نکنه کسی کارش به کسی بیفته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or