اینترنت فیبر نوری (تانوما)

مگه چقدر مشتری دارن چند گیمر و استریمر ایناست
بحث سر نوع مشترکین نیست. بحث این هستش که دستگاه های اصلی pon و کابینت های فیبر نوری نمیتونه درخواست سرعت 1 گیگ رو قبول کنه و برای همه این رو به اشتراک بگذاره.

• Like
Reactions: milad.ps4
دقیقا.
من این دوسالی که adsl مخابرات داشتم فکر میکردم اینها خیلی بوغن.
واقعا هم خیلی داغونه پشتیبانی مخابرات و آدم بامعلومات درش کم پیدا میشه.

اما از وقتی ایرانسل گرفتم متوجه شدم اینها اصلا چیزی به عنوان پشتیبانی ندارن.
فهمدیم مخابرات جلوی ایرانسل سلطانه بابا.
لااقل اونجا مشکل آخرش حل میشد.

همونهایی که قدیمها زنگ میزدی شارژ ایرانسل و... رو برات اکی میکردن رو گذاشتن اون پشت که دستشون به هیچ جا بند نیست.
فقط میگن پیگیری میکنیم.

خیلی تجربه بدیه این فیبر ایرانسل.
من سرویسم 6 روز دیگه تموم میشه ، نمیدونم میتونم مخابرات درخواست بدم یا نه؟ اصلا جابجایی فیبر مثل adsl اهه؟ باید درخواست تخلیه بدم یا خودش قطع میشه؟

من سرویسم 6 روز دیگه تموم میشه ، نمیدونم میتونم مخابرات درخواست بدم یا نه؟ اصلا جابجایی فیبر مثل adsl اهه؟ باید درخواست تخلیه بدم یا خودش قطع میشه؟
اصلا محدودیت نداره
برو مخابرات بگیر.
فقط مودم باید جدید بگیری فکر کنم.
اصلا نگو ایرانسل دارم .

نزدیک خونتون مخابرات باکسی چیزی داره؟

اصلا محدودیت نداره
برو مخابرات بگیر.
فقط مودم باید جدید بگیری فکر کنم.
اصلا نگو ایرانسل دارم .

نزدیک خونتون مخابرات باکسی چیزی داره؟
اخه ظلمه ۲.۶ دادم واسه ۲ و خوردی اخرش هم اینطوری شده 😬
همون باکسی که ایرانسل نصب کرد ، از کوچه بقلی کابل کشیدن

• Like
Reactions: m.d.makan
اخه ظلمه ۲.۶ دادم واسه ۲ و خوردی اخرش هم اینطوری شده 😬
همون باکسی که ایرانسل نصب کرد ، از کوچه بقلی کابل کشیدن
برای منم دقیقا همینکارو کردن.

امروز با یکی صحبت کردم گفت تیم فنی تو بابل تشکیل شده.
قراره که شنبه بیاد براش مشکل رو حل کنه و بعدش هم بیاد پیش من.
حتما مشکل تو رو هم باهاش مطرح میکنم.
فقط اسم و فامیل ، شماره تلفن خودت و شناسه ایرانسل رو برام پ.خ کن که بدم اس ام اس کنه براش.

• Like
Reactions: Destro and Ghasem.M
این سرعت 1 گیگ یا 300 یا 100، در نظر بگیرید وقتی به چیزشکن وصل میشید کلی میاد پایین اگر سرویس چیزشکن شخصی یا خیلی خوب استفاده نکنید. تجربه برای من ثابت کرده این کم شدن سرعتش نسبت مستقیم داره با پهنای باند اصلی. یعنی اگر با سرعت 100 وصل میشید چیزشکن، سرعت میشه 16، وقتی سرویس 16 دارید بازم میاد پایین تر
خلاصه که 1 گیگ بگیرید خیلی هم خوبه. بحث چیزشکن هم نباشه، بازم لذت عجیبی داره موقع دانلود!

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
از لحاظ شدنش که مشکلی نداره، ولی اصل این هست که مخابرات منطقه باهاتون همکاری بکنه و قبول بکنه که اینترنت رو ارائه بده. نیازی هم به تعویض مودم نیست، چون مودم های مخابرات و ایرانسل مال شرکت هوآوی هستند.

دوستان یه سوال برام پیش اومده من یه روتر google wifi گرفتم که روش v2ray اجرا کردم و کلا نت بدون فیلتر دارم برای همه دیوایس هام
حالا چیزی که هست میخوام بدونم مثلا الان من فیبر نوری گرفتم با مودم خود مخابرات
میتونم از این روتر استفاده کنم تا اینترنت رو بدون فیلتر داشته باشم ؟
روتر عه پورت لن گیگابیتی داره و وایفای 5ghz و 2.4ghz همزمان

این چیزیه که خود سایت گوگل دیدم نوشته
2Gigabit Ethernet ports offer a high-speed wired network connection and can be configured as WAN or LAN

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Destro
دوستان یه سوال برام پیش اومده من یه روتور google wifi گرفتم که روش v2ray اجرا کردم و کلا نت بدون فیلتر دارم برای همه دیوایس هام
حالا چیزی که هست میخوام بدونم مثلا الان من فیبر نوری گرفتم با مودم خود مخابرات
میتونم از این روتر استفاده کنم تا اینترنت رو بدون فیلتر داشته باشم ؟
روتر عه پورت لن گیگابیتی داره و وایفای 5ghz و 2.4ghz همزمان

این چیزیه که خود سایت گوگل دیدم نوشته
2Gigabit Ethernet ports offer a high-speed wired network connection and can be configured as WAN or LAN
سلام. بله. مودم فیبر نوری رو با پورت لن به پورت ون روتر وصل کنید و بعدش کامپوتر رو با کابل به پورت ۱ گیگ روتر متصل کنید.

• Like
Reactions: barney stinson
سلام دوستان
اومدن 30 متری خونه ما یه باکس زدن پرسیدم مال چیه گفتن فیبر نوریه
بعد پرسیدم تا پشت مودم میاد گفتن نه تا اینجا فقط فیبر میشه بقیش کابل مسی هست جریان چیه ؟
ایا میتونم Vdsl بگیرم اصن اینگار معمورا مخابرات هیچی حالیشون نیست زنگم میزنم جواب نمیدن ایا کسی همچین تجربه ای داشته ؟

• Poker Face
Reactions: GameMasterr
امروز پشتیبانی مخابرات به من گفت سرعت 300 مگ اگه بگیری بین 50 مگ تا 300 مگ متغییره سرعتش
من اینطور متوجه شدم که اینا تضمین سرعت نمیدن و حتی اگه محتوای داخلی سرعت مثل 300 رو بده. محتوای خارجی خیلی کمتر میشه
میگفتی پ چرا اسمشو گذاشتید فیبر نوری؟ اینکه همون VDSL شد

اگه‌ اینطور شد بعد این که تست کردم به سامانه ۱۹۵ ازشون شکایت می کنم‌
من سرِ سرعت افتضاح adsl شکایت کردم ازشون.پیگیری کردن گفتن فاصله ی کابلی ت تا مخابرات 2500 متره که نهایت 8 مگ اوکیه
حالا داستان کجاست. اینجا که فاصله ی فیزیکی من تا مرکز 1400 متره. میخاستم سر این کابل کشی هم شکایت کنم ازشون که سر و کله فیبرنوری پیدا شد. اگر نه دلم میخاد بابت همین ریدمان کابل کشی شون هم پیگیر بشم حتی اگر نتیجه نده

• Like
Reactions: milad.ps4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or