پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
ارادت
ی نکته دیگم همون تکرار پست قبلی ک خدمتت گفتم
یعنی بعد از تعویض باتری باید یک فریمور جدیدو بین 7 تا 11 بگیری و بزنی یا اگر تمایلی برای اپدیت نداری همون فریمور خودتو باز دوباره از طریق ریکاوری بزنی بعد اعمال برنامه یا از پیلود kernel-clock استفاده کنی ب هر حال دیگه باید تست کنی,چاره ای نیس و بازم تضمینی نداره
در نهایت,ب نظرم حتما تروفی بازی یا بازی هایی ک اخر در حال انجامش بودی و کنسول با اتمام باتری هم زمان شده رو باید بدونی,یادت بیاد کدوم بوده و حذفش کنی چون تاریخو با اتمام باتری تغییر و باعث اختلال در قسمت تروفی هات شده بنابراین تا حذفش نکنی با وارد شدن ب اون قسمت ممکنه بعد از تعویض باتری بازم ارور بگیری..
عرض ادب داداش سوالی که واسم پیش اومد این بود که آیا میشه تروفی ای رو از روی کنسول حذف کرد یا مثلا آخرین تروفی ای رو که گرفتم پاک کنم ؟؟‌

اگر امکان پاک کردن تروفی باشه که عالی میشه من حتی از تروفی ها توی هاست بکآپ گرفتم ولی وقتی روی کامپیوتر به فایل بکاپ نگاه کردم چیزی متوجه نشدم که مثلا کدوم مربوط به کدوم بازی هست ( یعنی خواستم فایل بکاپ رو دستکاری کنم ).

• Like
Reactions: rezagoli
عرض ادب داداش سوالی که واسم پیش اومد این بود که آیا میشه تروفی ای رو از روی کنسول حذف کرد یا مثلا آخرین تروفی ای رو که گرفتم پاک کنم ؟؟‌

اگر امکان پاک کردن تروفی باشه که عالی میشه من حتی از تروفی ها توی هاست بکآپ گرفتم ولی وقتی روی کامپیوتر به فایل بکاپ نگاه کردم چیزی متوجه نشدم که مثلا کدوم مربوط به کدوم بازی هست ( یعنی خواستم فایل بکاپ رو دستکاری کنم ).
سلام و احترام

بله میشه کار نشد نداره,البته مشروط بر اینکه جایگاه یا همون ب اصطلاح location و محل تروفی های بازی رو بدونی که

معمولا دو جا هم هست,,و اما محل اصلی رو باید با فایل منیجر پیدا و تا اونجایی ک اخرین بار اینکارو انجام دادم اگر یادم نرفته باشه مکان اصلی user/home/xxxxxxxx/trophy اینجاس و تو اون قسمت ای دی تک تک بازیایی ک قبلا هم اجرا کردی هست و اگر بکاپ بگیری ازشون رو PC و هر کدوم از ای دیا رو تو گوگل سرچ بزنی شاید بتونی متوجه اسم کلی بازی ام بشی,البته فک کنم ی نرم افزارم در خصوص شناسایی این تروفیام باشه ک میشه بهش داد و ببینی مشخصات چه بازی ای هست یا اگر سختته از طریق تاریخ و ساعتم میتونی متوجه بشی مثلا ی بازیرو تو حالت فعلی با اولین تروفی ک بگیری طبق همون تاریخو ساعت فعلی کنسولت میندازه بنابراین همون موقع میتونی از بازی خارج و بوسیله فایل منیجر ب قسمت مورد نظر بری و راحت پیدا و حذفش کنی...در نهایت با اینکه خودم زیاد ب تروفی های بازیای کپیخور اهمیت نمیدم با این حال حتی میتونی از همه اونهام بکاپ بگیری و بازم بعدا استفاده کنی البته تکرار میکنم تروفیا دو جا ذخیره میشن...ادرسشو طبق فریمور 9 برات میزارم و شاید کمی با فریمور 6.72 فعلی شما فرق کنه و مکانش متفاوت باشه ولی ب همین صورت باید پیدا کنی و مراحلو انجام بدی.
دقت کن اون xxxxxxxxx ب عبارتی منظور یوزر اکانت هر کاربر ب اسمی هست ک گذاشته.بنابراین بعد از بکاپ کلی اگر بعدا هم بخوای باز استفاده کنی حتما باید ب این توجه داشته باشی ک
حساب کاربری باید یکسان باشد.
به عنوان مثال اگر حساب را در PS4 قدیمی فعال کردید ، باید حساب PS4 جدید را با همان جزئیات فعال سازی که در PS4 قدیمی استفاده کرده اید ، فعال کنید.
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
سلام و احترام

بله میشه کار نشد نداره,البته مشروط بر اینکه جایگاه یا همون ب اصطلاح location و محل تروفی های بازی رو بدونی که

معمولا دو جا هم هست,,و اما محل اصلی رو باید با فایل منیجر پیدا و تا اونجایی ک اخرین بار اینکارو انجام دادم اگر یادم نرفته باشه مکان اصلی user/home/xxxxxxxx/trophy اینجاس و تو اون قسمت ای دی تک تک بازیایی ک قبلا هم اجرا کردی هست و اگر بکاپ بگیری ازشون رو PC و هر کدوم از ای دیا رو تو گوگل سرچ بزنی شاید بتونی متوجه اسم کلی بازی ام بشی,البته فک کنم ی نرم افزارم در خصوص شناسایی این تروفیام باشه ک میشه بهش داد و ببینی مشخصات چه بازی ای هست یا اگر سختته از طریق تاریخ و ساعتم میتونی متوجه بشی مثلا ی بازیرو تو حالت فعلی با اولین تروفی ک بگیری طبق همون تاریخو ساعت فعلی کنسولت میندازه بنابراین همون موقع میتونی از بازی خارج و بوسیله فایل منیجر ب قسمت مورد نظر بری و راحت پیدا و حذفش کنی...در نهایت با اینکه خودم زیاد ب تروفی های بازیای کپیخور اهمیت نمیدم با این حال حتی میتونی از همه اونهام بکاپ بگیری و بازم بعدا استفاده کنی البته تکرار میکنم تروفیا دو جا ذخیره میشن...ادرسشو طبق فریمور 9 برات میزارم و شاید کمی با فریمور 6.72 فعلی شما فرق کنه و مکانش متفاوت باشه ولی ب همین صورت باید پیدا کنی و مراحلو انجام بدی.
دقت کن اون xxxxxxxxx ب عبارتی منظور یوزر اکانت هر کاربر ب اسمی هست ک گذاشته.بنابراین بعد از بکاپ کلی اگر بعدا هم بخوای باز استفاده کنی حتما باید ب این توجه داشته باشی ک
حساب کاربری باید یکسان باشد.
به عنوان مثال اگر حساب را در PS4 قدیمی فعال کردید ، باید حساب PS4 جدید را با همان جزئیات فعال سازی که در PS4 قدیمی استفاده کرده اید ، فعال کنید.
View attachment 346016
داداش رضا واسم جالب بود من به اون آدرسی که گفتید رفتم ولی به جای یوزرنیم تعدادی رقم نوشته شده بود من روی کنسولم سه تا یوزر دارم که به این شکلی که عکسشو گذاشتم قرار داشت.

Attachments

• 20240811_093314.jpg
    20240811_093314.jpg
    2.6 MB · مشاهده: 9
داداش رضا واسم جالب بود من به اون آدرسی که گفتید رفتم ولی به جای یوزرنیم تعدادی رقم نوشته شده بود من روی کنسولم سه تا یوزر دارم که به این شکلی که عکسشو گذاشتم قرار داشت.
رفیق گرامی همون 3 شماره و ب اصطلاح ایدی و عددهاس دیگه🤦🏻‍♂️!!
ک ب اونصورته,منظور از xxxxxxxx , اونچه از اسم یوزر نیم اکانت گفتم ن اینکه اونجا صرفا باید اسم یوزر اکانتت باشه بلکه همون شماره ها و مجموع سه عدد مربوط ب اکانتهایی هستن ک ایجاد کردی و فقط کافیه وارد بشی و فولدر تروفی رو مربوط ب هر اکانتی ک براش مشکل پیش اومده رو داخلش جستجو بکاپ و همونطور ک گفته شد حتی ب صورت تکی با توجه ب تاریخ و ساعت ایجاد تروفی,حذفم میتونی بکنی.
داخل اون پوشه تروفی ام فولدرای متعدد تروفی های بازیهایی هستن ک تا ب حال ایجاد شدن معمولا هم با حروف NP شروع میشن ک منظورم از حذفم همیناس و با اینا کار داری.

Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
سلام من به تازگی مجبور شدم به فریمور 9.0 آپدیت کنم چون کلا زیاد بازی نمیکنم الانم بخاطر اجرای عناوین سگا ساترن بود کنسولمو از 5.5 به 9.0 بردم، حالا تمام مراحل هک رو انجام دادم اما وقتی وارد هاست آنلاین karo218 میشم و روی گزینه goldhen900 میزنم تا 86 درصد که میرسه ثابت میمونه و دانلود تا 100 درصد کامل نمیشه خیلی هم صبر کردم اما بی فایدست

• Like
سلام من به تازگی مجبور شدم به فریمور 9.0 آپدیت کنم چون کلا زیاد بازی نمیکنم الانم بخاطر اجرای عناوین سگا ساترن بود کنسولمو از 5.5 به 9.0 بردم، حالا تمام مراحل هک رو انجام دادم اما وقتی وارد هاست آنلاین karo218 میشم و روی گزینه goldhen900 میزنم تا 86 درصد که میرسه ثابت میمونه و دانلود تا 100 درصد کامل نمیشه خیلی هم صبر کردم اما بی فایدست
درود
ببینید شما از دو روش رو فریمور 9 میتونید کنسولتون رو براحتی و بدون کوچکترین ایرادی کپیخور کنید:
برای استفاده از کش هاست انلاین یا سلف هاست افلاین
باید اول کاملا بزارین هاست مورد نظرتون تو مرورگر تا 100 درصد تکمیل و بعد رو گزینه گلدهنو گذاشتن USB محتوی هک بعد از اعلان هاست اقدام کنید یا میتونید ترجیحا از هاست لیفول ک در پستای قبلم راجبش اشاره و ادرسشو برای فریمورای مختلف از جمله 9 رو گفتیم استفاده کنید
همینطور برای استفاده از هک PPPwn برای فریمور 9
اگر PC یا یک لپ تاپ کنار کنسول داشته باشین , با اتصال یک کابل lan از این روشم میتونید کنسولتون رو هک و استفاده کنید.

با توجه ب پستای قبل اگر کمی زمان و مطالعه داشته باشید تو این تاپیک بیشتر موارد راجب هک و مشکلاتشو ب جرات اشاره و توضیحاتشو گفتیم بنابراین تکرار مکررات بصورت کوتاه: اینکه خب تجربه و انتخاب هر شخص دقیقا با توجه ب شرایطش متفاوت و بر طبق نیازش انتخاب اخر کاملا میتونه سلیقه ای باشه
اما اونچه از فریمور 5 تا همین 11 کپیخورو بخوایم بگیم:فریمور 5 تو بحث تکمیلی کاملترین, فریمور 6 رو تجربه نداشتم اما ب نظر متوسط تا حد خوب,فریمور 7 بد(البته با توجه ب همین هک اخر یعنی PPPwn نمیدونم دیگه اوضاعش بهتر شده یا خیر,فریمور 9 خیلی خوب,11 رو هم البته اگر بحث PC گذر کنیم Ok هست.

آخرین ویرایش:
سلام چجوری میشه از save بازی ها در فریمور ۹ بک آپ گرفت ؟ جدیدا خیلی کنسول خاموش میشه نمی‌خوام تجربه پریدن فریم دستگاه و کل بازی ها دوباره تکرار بشه 🙏💐

• Like
سلام چجوری میشه از save بازی ها در فریمور ۹ بک آپ گرفت ؟ جدیدا خیلی کنسول خاموش میشه نمی‌خوام تجربه پریدن فریم دستگاه و کل بازی ها دوباره تکرار بشه 🙏💐
درود و احترام
ببینید در پستای قبل بهش اشاره شده و با کمی جستجو در همین تاپیک در صفحات پیشین راه حلم گذاشتیم اما بازم برای سهولت در زمانو دیگر موارد برات میگم:
از دو روش این امر میسره و میتونید کاملا همه سیو بازیها رو ب اصطلاح بکاپ و بعدا هم استفاده کنید اما حتما برای استفاده مجدد باید ایدی بازیای فعلی و سیوای موردنظرتون همینی باشه ک بعدا هم اگر خواستین استفاده کنید با همین ایدیها مطابقت داشته باشه تا بازیها ب درستی لود بشن در غیر اینصورت سیو بازیا عمل نمیکنن...

1:استفاده از ویدیو اموزش MODDED WARFARE یعنی How to PSN activate your PS4 accounts

2:اگر روش اول سخته استفاده از اپولو سیو ک بعد از جیلبریک کنسول و نصب FPKg این برنامه از طریق خود منوش قادر ب فعالسازی اکانت بصورت پیش فرض هستید و بعد از مراحل اکتیو سازی سپس ریستارت کنسول از طریق یک فلش و با مراجعه ب بخش ستینگ,قسمت سیو بازیا قادر ب برداشتن (بکاپ)تمامی سیو های بازی هم بصورت تکی و کلی خواهید بود.

آخرین ویرایش:
خب اخیرا من چن تا بازی از سری شبیه سازها مثلا برای PS2 رو از جایی دان کردم البته حالا اسم نمیارم...
دلیل اینکه اینو اینجا میگم ب خاطر حرکات عجیب و غریبی هست ک بعضیا میان انجام میدن اونم ب اسم مثلا پورت یا فیکس بازیا ک فلان حرکتو رو بازی انجام دادیم یا غیره...!!
صد البته برنامه های زیادی از این قبیل تا ب الان منتشر شدن و همچنان اپدیت میشن چه برای تبدیل بازیای PS1 و PS2 الی اخر ک دست همه رو باز گذاشته و برای تبدیل انواع بازی,نصبشون بصورت fpkg در کنسول حتی اگر کمی زمان داشته باشین هم میشه انواع تنظیمات برای بهینه سازی برخی بازیارو برای اجرای هر چه بهتر درش اعمال کنید امااا اینکه میگم عجیبو غریب از این هست ک کاور و پیش فرض این بازیارو ب اسم های مختلف ,شخصیشون میزارن ک واقعا کار جالبی نیس چون هم از زیبایی ب دوره هم اینکه از نظر اخلاقی صحیح نیست
والا اونایی ک این برنامه هارو میسازن و ب اسم سازنده ب رایگان در اختیار همه قرار میدن پس جایگاه اینگونه افراد کجاس صد البته اگر lapy یا Jabu اینکارو انجام بدن کاملا حق طبیعی ایناس چون برنامه نویسی اینگونه نرم افرارها متعلق ب خودشونه اگرم کمک از کسی گرفته باشن ب وضوح اسم میبرن یا خیلیا حتی این بازیارو تبدیل و تو فروم های مختلف خارجی میزارن اکثرا اینکارو انجام نمیدن,,بگذریم...

بازم ب تازگی برنامه و نرم افزار جدیدی بصورت پکیج منتشر شده تا بتونید بازیهای PS1 PS2 PSP رو ب راحتی تبدیل و با تنظیماتی ک برنامه در اختیارتون گذاشته برای هر شبیه ساز بتونید بهترین خروجی رو بگیرید اسم این برنامه PS Classics fPKG Builder هست ک البته ورژن اولش هست لینکشو میزارم تا دوستان بتونن استفاده کنن:

از قابلیت های برنامه:
  • Easily create PS1, PS2 & PSP game fake packages for the PS4 / PS5
  • Supports .BIN files (PS1) & .ISO files (PS2 & PSP)
  • Detects PS1 game protection and can apply the required patch
  • Automatic PS1 game TOC generation for games using CDDA music
  • Customize the icon & background
  • Configurate the used emulator
  • Select up to 4 discs on PS1 & up to 5 discs on PS2
لینک دانلود:
Release PS Classics fPKG Builder v1 · SvenGDK/PS-Classics-fPKG-Builder

آخرین ویرایش:
سلام آقا رضا
اومدم هاست لیفول اجرا کنم طبق روال فلش زدم بعد ضربدر زدم تصویر یه چند ثانیه رفت کلا و سیاه شد تلویزیون و بعد اومد وقتی هم اومد این ارور داد
An error has occurred in the system software (CE-36329-3)

درود و احترام
ببینید در پستای قبل بهش اشاره شده و با کمی جستجو در همین تاپیک در صفحات پیشین راه حلم گذاشتیم اما بازم برای سهولت در زمانو دیگر موارد برات میگم:
از دو روش این امر میسره و میتونید کاملا همه سیو بازیها رو ب اصطلاح بکاپ و بعدا هم استفاده کنید اما حتما برای استفاده مجدد باید ایدی بازیای فعلی و سیوای موردنظرتون همینی باشه ک بعدا هم اگر خواستین استفاده کنید با همین ایدیها مطابقت داشته باشه تا بازیها ب درستی لود بشن در غیر اینصورت سیو بازیا عمل نمیکنن...

1:استفاده از ویدیو اموزش MODDED WARFARE یعنی How to PSN activate your PS4 accounts

2:اگر روش اول سخته استفاده از اپولو سیو ک بعد از جیلبریک کنسول و نصب FPKg این برنامه از طریق خود منوش قادر ب فعالسازی اکانت بصورت پیش فرض هستید و بعد از مراحل اکتیو سازی سپس ریستارت کنسول از طریق یک فلش و با مراجعه ب بخش ستینگ,قسمت سیو بازیا قادر ب برداشتن (بکاپ)تمامی سیو های بازی هم بصورت تکی و کلی خواهید بود.
ممنون خیلی راحت توسط آپولو و فعالسازی اکانت سیوها کپی شد
فقط یه چیزی این فعال سازی توسط آپولو چون آفلاین هست بعدا اگر فریم دستگاه بپره و مجبور بشم از اول بازی نصب کنم دیگه قابل استفاده نیستن و سیو و تروفی ها کلا میپرن؟؟
چون یکبار یادمه فریم کنسول پرید از اول جیلبریک کردم ولی همه چی رفته بود

سلام آقا رضا
اومدم هاست لیفول اجرا کنم طبق روال فلش زدم بعد ضربدر زدم تصویر یه چند ثانیه رفت کلا و سیاه شد تلویزیون و بعد اومد وقتی هم اومد این ارور داد
An error has occurred in the system software (CE-36329-3)
ممنون خیلی راحت توسط آپولو و فعالسازی اکانت سیوها کپی شد
فقط یه چیزی این فعال سازی توسط آپولو چون آفلاین هست بعدا اگر فریم دستگاه بپره و مجبور بشم از اول بازی نصب کنم دیگه قابل استفاده نیستن و سیو و تروفی ها کلا میپرن؟؟
چون یکبار یادمه فریم کنسول پرید از اول جیلبریک کردم ولی همه چی رفته بود
درود و احترام
در هنگام مراحل اکسپلویت حالا رو هر فریموری قابل هک شدنی ک باشین و با هر مدل هاست اگر ب اصطلاح کنسول فریز یا هنگ کنه یا تصویر سیاه بشه بعد ارور بگیره طبیعی هست و جای نگرانی نداره...فقط اگر هنگ کرد کافیه دگمه پاور دستگاه رو تا مدتی ک خاموش بشه بگیرید و فقط دقت کن ب هیچ وجه تو هنگی دستگاه کنسولو از برق نکش اگرم تصویر سیاه و باز مجدد با ارور اومد یکبار کنسولو ریستارت و مجدد مراحل اکسپلویتو انجام بده

خواهش میکنم
اگر کنسول ب قول شما فریمورش بپره اصلا جای نگرانی نیس بازم سیوها قابل استفاده س , ولی خب در مورد خرابی و تعویض هارد یا ریست فکتوری کنسول چون تمامی مراحل ب حالت اولش برمیگرده بنابراین همونطور ک توضیح دادم یوزراکانت قبلی رو با همون نام ایجاد و بعد از اکسپلویت نیازه مجدد به فعالسازی اکانت از اپولو هست و بعد میتونید فلش محتویات بکاپ سیوهاتون رو ک از قبل انجام دادین برای بازگشتشون ب کنسول با مراجعه ب بخش ستینگ,قسمت سیو بازیا بزنیدو تمام ولی بازم تکرار و دقت کن بازی هایی ک از قبل ریختین رو چون سیوهاشو با همون ایدی مطابقت داشته و از قبل برداشتین بنابراین بازیا رو حتما باید باز با همون ایدی نصب کنید در غیر اینصورت در هنگام لود بازیها ب مشکل و اعمال نخواهند شد.

آخرین ویرایش:
از نظر من Nier:Automata ب عنوان بازی بود ک در سبک jrpg یا rpg,اکشن رول پلی و حالا هر سبکی ک ازش نام میبرن.. واقعا درخشید

در حال حاضر تم این بازی بهمراه موزیک بسیار دلنشینی ک داره برای PS4

Alireza.jpg

لینک دانلودPKG:
79.86 MB file on MEGA

لینک دانلودctmthm:
38.13 MB file on MEGA

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or