Multi Platform Black Myth: Wukong

سازنده
Game Science
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Game Science Interactive Technology
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Ef12XT_U4AEVxgc.jpg
بازی Black Myth: Wu Kong معرفی شد. عنوانی بر اساس دنیای معروف میمون شاه و Journey To The West که توسط استودیوی چینی Game Science در دست ساخت هست. ژانر بازی Action RPG بوده و به صورت تک نفره دنبال میشود. این عنوان توسط موتور گرافیکی UE4 در حال ساخت بوده و برای کنسول ها و PC عرضه خواهد شد. هنوز تاریخ عرضه ای برای این عنوان در نظر گرفته نشده است.

آخرین اطلاعات از بازی:

◾ بازی در سبک سولزلایک و ساختاری نیمه‌ اوپن‌ورلد دارد
◾ سلاح اصلی بازی Golden Cudgel Staff است
◾ بازی سه حالت کمبت دارد:
Smash/Pillar/Thrust
◾ امکان ترکیب حرکات Light و Heavy Attack برای Combo زدن وجود دارد
◾ بازی دارای جادو و Spell است
◾ امکان تبدیل شدن به حیوان‌هایی همچون گرگ و ... وجود دارد
◾ ماموریت‌های فرعی شما را به سوی موجودات جدید و باس های مخفی میرساند
◾ ممکن است عنوان Black Myth Wukong دارای خریدهای درون‌ برنامه‌ای باشد!
◾ این عنوان در تابستان 2024 برای کنسول های نسل نهم و PC منتشر خواهد شد

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
صفحه استیم بازی فعال شد
LINK

تصاویر گرفته شده از دمو
IMG_20230820_153840_760.jpg IMG_20230820_153839_924.jpg
IMG_20230820_153840_022.jpg IMG_20230820_153840_443.jpg

آخرین ویرایش:
ببخشید دقیق متوجه نشدم fsr fg رو روی dlss فعال میکنه؟ بعد عملکردش از فریم جنریشن lossless scaling بهتره؟ من از lls استفاده میکنم و راضیم اما اگه این یکی بهتره سویچ بدم
دقیقا همین کارو میکنه
من lls تست نکردم نمیتونم بگم کدوم بهتره
تست کردنش سادس ۲ تا فایل بریز تو مسیر و تست بگیر به ما هم بگو کدوم بهتره :دی

• Like
Reactions: reza8 and Kaiki
طبق بررسی DF مود بالانس و پرفومنس رزولوشنشون یکیه و جفتشون 1080 پی اپ اسکیل شده، فقط روی پرفومنس یه فیلتر شارپ کننده افتاده که تصویر رو اورشارپ کرده
روی مود بالانس فریم روی 45 کپ شده ! و روی مود پرفومنس بازی به کمک فریم جنریشن 60 فریم شده

مود کوالیتی رزولوشنی در حدود 1440 پی داره که اپ اسکیل به فورکی شده و کیفیت تصویر خوبی رو میده
فقط این مود هم کپ نشده روی 30 و سر همین خیلی روون نیست
همون ویدئو که دو نفر صحبت میکردن رو دیدی؟ من دیشب دیدم خوابم برد نتونستم بقیه ش رو ببینم ، یه چیزی راجع به اینپوت لگ هم انگار داشت میگفت ،چی بود قضیه ش؟

همون ویدئو که دو نفر صحبت میکردن رو دیدی؟ من دیشب دیدم خوابم برد نتونستم بقیه ش رو ببینم ، یه چیزی راجع به اینپوت لگ هم انگار داشت میگفت ،چی بود قضیه ش؟
وقتی از فریم جنریشن استفاده میشه، جدا اینپوت لگ خود این کار، شما وقتی بازیت 60 فریمه، با اینپوت لگ 30 فریم دارید بازی میکنی ، در نتیجه اصلا حس روونی 60 فریم نیتیو رو نداری و همون اینپوت لگی رو داری که یک بازی 30 فریم برات داره.

حالا هرچی فریم بیس توی فریم جنریشن بیشتر باشه ، این اینپوت لگ کمتر و کمتر به چشم میاد

• Like
Reactions: AM!R
بازی «اسطوره سیاه؛ ووکونگ» جذابیت فرهنگ چین را نشان می‌دهد

در روز چهارشنبه ۲۱ اوت، «مائو نینگ» سخنگوی وزارت امور خارجه چین در کنفرانس خبری گفت بازی «اسطوره سیاه؛ ووکونگ» جذابیت فرهنگ چین را نشان می‌دهد.

مائو نینگ در نشست خبری آن وزارتخانه در پاسخ به پرسشی درباره دیدگاه او نسبت به بازی چینی «افسانه سیاه؛ ووکونگ» که پس از راه‌اندازی مورد توجه بازیکنان بین‌المللی قرار گرفته است، گفت: من درباره بازی‌های کامپیوتری اطلاعاتی ندارم، اما از اینکه این بازی را به من معرفی کردید، سپاسگزارم. از نام آن پیداست که این بازی برگرفته از اثر ادبی کلاسیک چینی«سفر به غرب» است. به نظرم این بازی جذابیت فرهنگ چین را نشان می‌دهد.

امروز یک بازیش کردم خودم نخریدمش
منتظر هستم رو اکس باکس بیاد (البته از الان کنسل شده برا من )
بازی کلا یک طور خاصی چینی محوره
همه چیز سر جاس خودشه ولی بازم برا من نچسبه

• Like
Reactions: eeeeee
۲ تا نکته یکی اینکه یه مصاحبه قبل بازی خونده بودم گفته شده بود بازی ۱۰ ۱۵ ساعته نمیدونم چطوری حساب کردن من فقط ۱۳ ساعت بازی کردم تازه چپتر دوم رو تموم کردم بازی ۶ تا چپتره.
یکی هم اینکه بازی اصلا خطی نیست چپتر اول تقریبا سر راسته ولی از چپتر دوم گه گیجه میگیرید انقدر راه های مختلف جلوتون میزاره نقشه هم که نیست کلی باس مخفی هم داره .
خلاصه بد حال میده بازی فقط حیف که مشکلات تکنیکی داره روی ps5

۲ تا نکته یکی اینکه یه مصاحبه قبل بازی خونده بودم گفته شده بود بازی ۱۰ ۱۵ ساعته نمیدونم چطوری حساب کردن من فقط ۱۳ ساعت بازی کردم تازه چپتر دوم رو تموم کردم بازی ۶ تا چپتره.
یکی هم اینکه بازی اصلا خطی نیست چپتر اول تقریبا سر راسته ولی از چپتر دوم گه گیجه میگیرید انقدر راه های مختلف جلوتون میزاره نقشه هم که نیست کلی باس مخفی هم داره .
خلاصه بد حال میده بازی فقط حیف که مشکلات تکنیکی داره روی ps5
قبل انتشار که صحبت از 60-50 ساعت پلی تایم بود!

آخرین ویرایش:
چپتر 2 عین اون دموی معروف انریله :دی چقدر مجسمه ها و آثار خرابه معابد با کیفیت و جزئیات بالا طراحی شدن آدم لذت میبره :دی
جزئیات محیط واقعا در بالاترین سطح هست، خیلی عجیبه این استودیو به عنوان اولین تجربه AAA چقدر خوب کار کرده و تنه به تنه استودیوهای تاپ غربی زده
خیلی وقت بود از "بازی کردن" اینقدر لذت نبرده بودم

چپتر 2 عین اون دموی معروف انریله :دی چقدر مجسمه ها و آثار خرابه معابد با کیفیت و جزئیات بالا طراحی شدن آدم لذت میبره :دی
جزئیات محیط واقعا در بالاترین سطح هست، خیلی عجیبه این استودیو به عنوان اولین تجربه AAA چقدر خوب کار کرده و تنه به تنه استودیوهای تاپ غربی زده
خیلی وقت بود از "بازی کردن" اینقدر لذت نبرده بودم
پس چرا من ویدئوها از بازی رو میبینم مبارزاتش به نظرم تکراری و خسته کننده هستش؟

• Like
Reactions: all4u
پس چرا من ویدئوها از بازی رو میبینم مبارزاتش به نظرم تکراری و خسته کننده هستش؟
البته من حرفی از گیمپلی نزدما :دی سیستم مبارزاتش به نظر من خوبه قطعا با امثال گاد آف وار قابل مقایسه نیست ولی بازم به نظرم خوب و لذت بخشه
تنوع آپشن ها خیلی زیاده همینطور دشمنا هم زیادن تنوع محیط و جزئیات هم که واقعا بی نظیره، نمی دونم چرا حس تکرار گرفتی باس ها اتفاقا اکثرا یونیک بودن
خلاصه تا الان برای من بازی کاملا بالای 9 هست ببینم تا پایان چی میشه

قبل انتشار که صحبت از 60-50 ساعت پلی تایم بود!
بازی که برای پلات کردن قطعا همون مقدار زمان لازم داره نمیدونم یه ۱۰ ۱۵ ساعت تو یکی از مصاحبه ها یادم بود درست نمیدونم کی و کجا بود حالا کسی یادشه میتونه کمک کنه ولی خوب بهتر که طولانیه B-)

نمیخواستم تا تموم شدن بازی نظر بدم و حتی به تاپیکش سر هم نزده بودم که نظرات منفی دیگران رو تجربه م تاثیری نذاره ولی دیدم نمیشه
من الان آخر چپتر دوم هستم و تا اینجای کار بعد از تجربه 3 ساعته بازی اگه مشکلات فنی رو فاکتور بگیریم به راحتی نمره 8.5 یا 9 رو میگیره ازم
بازی به شدت برام جذابه
باس ها و مینی باس های خیلی خوب و زیادی داره
گیم پلی بازی عالیه و فایتینگ جذابی داره
موسیقی خوبه
داستان همون داستانه تاریخی ووکونگه حالا با کمی تغییرات
ولی با تمام این تفاصیر این بازی نکات منفی هم داره که بزرگ ترینش مشکلات فنیشه
بعضی جاها زیر سقف میبنی یهوو آفتاب میافته یا مثلا ظهر بازی کرش کرد و مجبور شدم بازی رو ببندم و ازنو بازی کنم واز این قبیل مشکلات
نبود مپ تو بازی هم میتونه یه نکته منفی کوچیک باشه حالا من که مشکلی ندارم و با گشتن تو محیط بازی راه رو پیدا میکنم ولی واسه خیلی ها میتونه عذاب آور باشه
درکل بازی به اون بدی یا نچسبی که تو این تاپیک بعضی از دوستان گفتن نیست و حداقل برای من تجربه جذابیه

پلی میدیم لذت ببریم ، واسه من از اول معرفیش، پیش خرید کردنش ، ثانیه شماری واسه عرضه ش ، از اول شروع بازیش تا الان ، همه و همش لذت بوده ، چی میخوایم‌ از گیم؟
گور پدر حرفای مفت یه سری منتقد معلوم الحال و یه سری دنباله رو آنها و بقیه!
هیچکس نمیتونه این لذت رو از گیمر بگیره با هر حرفی.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or