Multi Platform Black Myth: Wukong

سازنده
Game Science
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Game Science Interactive Technology
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Ef12XT_U4AEVxgc.jpg
بازی Black Myth: Wu Kong معرفی شد. عنوانی بر اساس دنیای معروف میمون شاه و Journey To The West که توسط استودیوی چینی Game Science در دست ساخت هست. ژانر بازی Action RPG بوده و به صورت تک نفره دنبال میشود. این عنوان توسط موتور گرافیکی UE4 در حال ساخت بوده و برای کنسول ها و PC عرضه خواهد شد. هنوز تاریخ عرضه ای برای این عنوان در نظر گرفته نشده است.

آخرین اطلاعات از بازی:

◾ بازی در سبک سولزلایک و ساختاری نیمه‌ اوپن‌ورلد دارد
◾ سلاح اصلی بازی Golden Cudgel Staff است
◾ بازی سه حالت کمبت دارد:
Smash/Pillar/Thrust
◾ امکان ترکیب حرکات Light و Heavy Attack برای Combo زدن وجود دارد
◾ بازی دارای جادو و Spell است
◾ امکان تبدیل شدن به حیوان‌هایی همچون گرگ و ... وجود دارد
◾ ماموریت‌های فرعی شما را به سوی موجودات جدید و باس های مخفی میرساند
◾ ممکن است عنوان Black Myth Wukong دارای خریدهای درون‌ برنامه‌ای باشد!
◾ این عنوان در تابستان 2024 برای کنسول های نسل نهم و PC منتشر خواهد شد

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
صفحه استیم بازی فعال شد
LINK

تصاویر گرفته شده از دمو
IMG_20230820_153840_760.jpg IMG_20230820_153839_924.jpg
IMG_20230820_153840_022.jpg IMG_20230820_153840_443.jpg

آخرین ویرایش:
من از ساعت ١٠ تا الان بكوب بازى كردم و چپتر ١ تموم شد.
واقعا فىق العادس اصلا انتظارشو نداشتم انقد خوب باش.
البته يه سرى ايرادات و اماتور بازى هايي داشته سازنده ولى بازم تو امتيازا بهش كم لطفى شده.
نميگم بالاى ٩٠ و ديگه بايد ٨٨-٨٩ نزديك ٩٠ ميبود نمرات.

هی چینیا اِلَن بِلَن.

--------------
خوشحالم بابت بازی. زیر بار ترندهای مسخره‌ی غربی نرفت و لقمه رو اندازه دهنش برداشته و نتیجه کار هم مشخصا باب میل گیمرها بوده و برخی سایت های gayming :D رو شاکی کرده. یه جا خوندم گویا قسمت اول از یک سه‌گانه هست. با توجه به بازخورد خوبی که گرفته امیدوارم خوب بفروشه. خوشحالی دیگرم بابت جماعت چینیه. چه خوب چه بد، پای محصول کشورشون عرق نشون دادن و حمایت کردن‌. افسوس که صنعت گیمینگ در ایران به جایگاهی که باید نرسید. میرسید هم انقدر خودتحقیر داشتیم و داریم که overwhelmingly negative ثبت میشد واسه بازی :))

خلاصه که صفا باشه. دانلود ما هم به زودی تموم میشه میریم سراغش.

سلام و درود، دوستانی که رو ps5 بازی میکنن بیان یه فیدبک از پرفورمنس بازی بدن ، می‌خوام بخرم و می‌خوام بدونم چطوریه، می‌دونم رو کوالیتی قطعا عالیه ولی می‌خوام رو بالانس و پرفورمنس ببینم چطوره و برا خرید تصمیم بگیرم

• Like
Reactions: reza8
سلام و درود، دوستانی که رو ps5 بازی میکنن بیان یه فیدبک از پرفورمنس بازی بدن ، می‌خوام بخرم و می‌خوام بدونم چطوریه، می‌دونم رو کوالیتی قطعا عالیه ولی می‌خوام رو بالانس و پرفورمنس ببینم چطوره و برا خرید تصمیم بگیرم
به نظرم یکم صبر کن چنتا اپدیت بیاد بعد بگیر بازی از نظر گیم پلی و گرافیک بی نظیره ولی تو فریم ریت یکم استیبل نیست مخصوصا تو مبارزه با باس های غول پیکر که صفحه را اشغال میکنند قشنگ افت فریم محسوسه

من مشكل خاصى ندارم.
بدون عيب و افت فريم نيست ولى اذيت كننده هم نيست.

• Like
Reactions: reza8
سلام
منم یه دو ساعتی رو ps 5 بازی کردم مبارزات با باس ها لذت بخشه گرافیک رو مد کوالیتی عالیه ولی رو مدهای دیگه به شدت تار میشه و رزولوشن خیلی میاد پایین نقطه ضعفش دو تا مورده یکی اینکه بازی hdr نداره دومی اینکه از دوال سنس استفاده خاصی نکرده...ولی در کل راضیم...

• Like
Reactions: AM!R
دوستان طبق چيزى كه من تا الان فهميدم آبشار ها رو جدى بگيريد :D
محيط بازى خيلى بزرگ نيست و خيليم غنى نيست كه بگيم اكسپلوريشن پاداش خاصى بهتون بده ولى يه سرى كوئست و حتى باس هاى مخفى هست كه راحت ميتونن ميس بشن.
ولى خوبيش اينه تا جايي كه من رفتم و فهميدم ميشه برگشت و انجام داد.
داستانش هم مشخصه خوبه و خوب هم روايت ميشه ولى يجوريه انگار يه پيش زمينه خيلى درست حسابى از كتاب و اساطير چين و مذهب بودايي و اينا لازم داره.
خيلى جاها من اصلا نميفهمم دقيقا يارو از چى داره حرف ميزنه و توضيحى هم قبلا داده نشده تو داستان.
اين مساله به نظرم واسه عنوانى كه جهانى ميخواد عرضه بشه ضعف محسوب ميشه.

بازی شبیه سولزه یا مثلا اساسین یا بازیای دیگه؟
منظورم دقیق اساسین نیست.

تركيبى از همشونه ولى بيشتر سولز لايك.
سيستم مبارزات خيلى شبيه بازياى تيم نينجا هست ولى آسون تر.
شايد چپتر اول حداقل تا يه جاهايي اسون باشه ولى از چپتر دوم قشنگ سخت ميشه :D
خيليم باس فايت داره يعنى قدم به قدم يه باسى مينى باسى چيزى هست.

رفقایی که کارتهای سری RTX 20 30 دارید این 2 تا فایلی که آپلود کردم دانلود کنید ( این فایل ها ماد فعالسازی فریم جن از طریق FSR هست)

Download dlss fsr3 zip

و در مسیر زیر کپی کنید

SteamLibrary\steamapps\common\BlackMythWukong\b1\Binaries\Win64

توی ویندوز حتما باید این گزینه رو هم روشن کنید

photo_2024-08-22_11-10-12.jpg

بعدش وارد بازی بشید و از تنظیمات گرافیک dlss و frame generation رو فعال کنید
تبریک میگم شما یک عدد ۴۰۹۰ دانلود کردید :دی

قبل از ماد

b1-Win64-Shipping_2024_08_22_11_19_26_363.jpg

بعد از ماد

b1-Win64-Shipping_2024_08_22_11_16_11_868.jpg

dlssg-to-fsr3 (Replace Nvidia DLSS-G Frame Gen with AMD FSR 3 Frame Gen)

آخرین ویرایش:
دوستان کدوم مد گرافیکی رو پیشنهاد میدید؟ پرفورمانس خیلی رزولوشن پایینی داره به نظرم. بین بالانس و کوالیتی به نظرتون کدوم بهتره رو ps5?

• Like
Reactions: Pzt_Kami
دوستان کدوم مد گرافیکی رو پیشنهاد میدید؟ پرفورمانس خیلی رزولوشن پایینی داره به نظرم. بین بالانس و کوالیتی به نظرتون کدوم بهتره رو ps5?
طبق بررسی DF مود بالانس و پرفومنس رزولوشنشون یکیه و جفتشون 1080 پی اپ اسکیل شده، فقط روی پرفومنس یه فیلتر شارپ کننده افتاده که تصویر رو اورشارپ کرده
روی مود بالانس فریم روی 45 کپ شده ! و روی مود پرفومنس بازی به کمک فریم جنریشن 60 فریم شده

مود کوالیتی رزولوشنی در حدود 1440 پی داره که اپ اسکیل به فورکی شده و کیفیت تصویر خوبی رو میده
فقط این مود هم کپ نشده روی 30 و سر همین خیلی روون نیست

• Like
Reactions: reza11
من رو کوالیتی میرم و پیشنهاد میکنم فعلا رو این مد بازی کنی تا شاید با آپدیت بهتر شه

• Like
Reactions: reza11 and AM!R
رفقایی که کارتهای سری RTX 20 30 دارید این 2 تا فایلی که آپلود کردم دانلود کنید ( این فایل ها ماد فعالسازی فریم جن از طریق FSR هست)

Download dlss fsr3 zip

و در مسیر زیر کپی کنید

SteamLibrary\steamapps\common\BlackMythWukong\b1\Binaries\Win64

توی ویندوز حتما باید این گزینه رو هم روشن کنید

بعدش وارد بازی بشید و از تنظیمات گرافیک dlss و frame generation رو فعال کنید
تبریک میگم شما یک عدد ۴۰۹۰ دانلود کردید :دی

قبل از ماد

بعد از ماد

dlssg-to-fsr3 (Replace Nvidia DLSS-G Frame Gen with AMD FSR 3 Frame Gen)
ببخشید دقیق متوجه نشدم fsr fg رو روی dlss فعال میکنه؟ بعد عملکردش از فریم جنریشن lossless scaling بهتره؟ من از lls استفاده میکنم و راضیم اما اگه این یکی بهتره سویچ بدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or