اینترنت فیبر نوری (تانوما)

دوستان قراره واسم طرح 297 هزار تومنی رو فعال کنن 300 مگ با حجم 80 اما من فکر می کردم اینا قراره هر ماه 80 گیگ بدن الان این واسه هرماه یا 12 ماه کلا 80 گیگ ؟؟
بعد ماه بعدش نمیتونم سرعت 1000 مگ بردارم ؟
متاسفانه توضیح درستی ندادن.
دوستی رو هم که "نقل قول" کردم هوز پاسخ نداده.
به احتمال زیاد اگه شنبه تعطیل باشه؛ روز دوشنبه میرم مخابرات منطقه و همه چی رو میپرسم و در همین تاپیک میگم چیا گفتن :D

• Like
Reactions: milad.ps4
سواله برام این چ هیجانیه که بعضی از شما سر گرفتن سرعت ۱۰۰۰ مگابیتی دارید. بابا همون ۳۰۰ مگابیت هم به راحتی نیاز روزانه ما رو حل میکنه! من فیبر بیاد سمتمون میگم ۱۰۰ مگابیتش هم اوکیه. ۳۰۰ که عالیه. مگه میخواین چی بگیرید که اینقدر جروبحث میکنید با پشتیبانی شرکتا سر اینکه ۱۰۰۰ مگ میخام!

سواله برام این چ هیجانیه که بعضی از شما سر گرفتن سرعت ۱۰۰۰ مگابیتی دارید. بابا همون ۳۰۰ مگابیت هم به راحتی نیاز روزانه ما رو حل میکنه! من فیبر بیاد سمتمون میگم ۱۰۰ مگابیتش هم اوکیه. ۳۰۰ که عالیه. مگه میخواین چی بگیرید که اینقدر جروبحث میکنید با پشتیبانی شرکتا سر اینکه ۱۰۰۰ مگ میخام!
۱.من ۲-۳ ماه دوندگی کردم و کلی اذیت شدم ، دوست دارم حداکثر سرعت رو بگیرم
۲.حق! حق بنده اینه که بتونم همون سرعتی رو که خود خانواده و آشنایان کارمند های مخابرات میگیرن ، بگیرم
۳.نفرت از دستاورد سازی و بزن در رویی ، تو نمایشگاه مخابرات اومد گفت ما داریم سرعت ۱۰۰۰ میدیم و تو سایتش هم تعرفه ش رو گذاشت ، خیلی ها به همین منظور رفتن ثبت نام کردن ، ۲ هفته بعد اتمام نمایشگاه و شو آف جلو وزیر اومدن یواشکی زدن زیرش و فقط تعداد محدودی از متقاضیان تونستن این سرعت رو بگیرن
۴.وقتی میتونن چرا نباید بدن ؟ راحت میتونن تا ۱۰۰۰ بدن
۵. لجبازی ، تو این نقطه بنده زیر بار سرعت ۱۰۰ نمیخوام برم ، چون اینا دارن میزنن زیر حرف خودشون

هیچ وقت از حقتون کوتاه نیایید و به حد وسط قانع نشید ، از هر چیزی بهترینش حق هممونه (شاید بهش نرسیم ولی باید زورمون رو بزنیم)

آخرین ویرایش:
۲.حق! حق بنده اینه که بتونم همون سرعتی رو که خود خانواده و آشنایان کارمند های مخابرات میگیرن ، بگیرم
۳.نفرت از دستاورد سازی و بزن در رویی ، تو نمایشگاه مخابرات اومد گفت ما داریم سرعت ۱۰۰۰ میدیم و تو سایتش هم تعرفه ش رو گذاشت ، خیلی ها به همین منظور رفتن ثبت نام کردن ، ۲ هفته بعد اتمام نمایشگاه و شو آف جلو وزیر اومدن یواشکی زدن زیرش و فقط تعداد محدودی از متقاضیان تونستن این سرعت رو بگیرن
۵. لجبازی ، تو این نقطه بنده زیر بار سرعت ۱۰۰ نمیخوام برم ، چون اینا دارن میزنن زیر حرف خودشون

هیچ وقت از حقتون کوتاه نیایید و به حد وسط قانع نشید ، از هر چیزی بهترینش حق هممونه (شاید بهش نرسیم ولی باید زورمون رو بزنیم)
دقیقا
سرعتی که من ثپت نام کردم 300 مگابیته اگه حتی 1 درصد کم باشه شکایت و جمع اوری اخرش

2 روز پیش به پیشنهاد @Sarvior رفتم تو 195 از ایرانسل و مخابرات شکایت کردم.مخابرات که هیچی ولی ایرانسل زود تماس گرفت و گفت باور کنید ثبت نام شما تو سایت در جریانه و ما منتظریم عملیات فلان و فلان انجام بشه تا مجوز بدن که شاید یکی دوماه دیگه طول بکشه.
منم دیگه الکی گفتم پس چرا مخابرات زنگ زد گفت شامل شما میشه و بیا برای ثبت نام؟(حالا در اصل من ثبت نام کردم ولی اونا گفتن فعلا باید بررسی بشه :D )

لحن طرف یهو عوض شد گفت مخابرات ثبت نام کردید؟گفتم آره ولی دلم میخواست ایرانسل بگیرم ولی چه حیف دیگه نمیشه :))
دیگه گفت ببینید ما داریم تلاش میکنیم و حتما در عرض همین یکی دو ماه حل میشه و اگه میتونید صبر کنید و...گفتم دیگه هرکی زودتر اومد همون رو میگیرم 😏

حالا اگه مخابرات هم زنگ زد برعکس همینو بهش میگم :D
جنگ روانی راه انداختی 😆

دیروز یه چیزی هم از همین پشتیبان ایرانسل پرسیدم که هر خونه میتونه بیشتر از یدونه فیبرنوری داشته باشه که گفت دقیق نمیدونم ولی فکر کنم به هر کد پستی یدونه فیبر بیشتر نمیدن :-?

کسی اطلاع دقیق داره که آیا اینطوریه یا نه؟یعنی مثل تلفن نیست که بشه بیشتر خرید؟

• Like
Reactions: TheGodfather

حق درسته و اصرار به گرفتنش هم به جاست. من خودم ۲ ۳ ساله دارم واسه یه سرعت چُسکی ۱۰ مگابیتی میجنگم. میدونم چی میگید

و میدونم که حق طبیعیه کاربرای اینترنت اینه که پلن های سرعت و حجمِ معقول [ نه سرعت ۳۰۰ مگابیت و حجم ۸۰ گیگ ] باید در دسترس کاربرا باشه تا بسته به نیازشون انتخاب کنن

بحث من اینه که بعد از خوندن کامنت کاربرا اینجوری حس کردم که بعضی کاربرا جوری پاپیچ شدن که میگن یا ۱۰۰۰ میخام یا هیچکدوم!

یکی واقعا کارش و شرایطش جوریه که ۳۰۰ مگابیت هم کمه واسش. ممکنه استریمر باشه و ۱۰۰ یا ۳۰۰ کفاف نده واسش! طبیعتا سرعت بالاتر و حجم بیشتر نیازشه ولی من میدونم که بخش زیادی از کاربرهای خونگی فقط از سر همین موضوع که شما گفتی ینی لجبازی میخان سرعت ۱۰۰۰ مگابیت رو تجربه کنن و عملن کارایی واسشون نداره.

دیگه الان دانلود یه فیلم ۱۰۸۰ پیکسلی با سرعت ۳۰۰ مگابیتی به ثانیه انجام میشه

حق درسته و اصرار به گرفتنش هم به جاست. من خودم ۲ ۳ ساله دارم واسه یه سرعت چُسکی ۱۰ مگابیتی میجنگم. میدونم چی میگید

و میدونم که حق طبیعیه کاربرای اینترنت اینه که پلن های سرعت و حجمِ معقول [ نه سرعت ۳۰۰ مگابیت و حجم ۸۰ گیگ ] باید در دسترس کاربرا باشه تا بسته به نیازشون انتخاب کنن

بحث من اینه که بعد از خوندن کامنت کاربرا اینجوری حس کردم که بعضی کاربرا جوری پاپیچ شدن که میگن یا ۱۰۰۰ میخام یا هیچکدوم!

یکی واقعا کارش و شرایطش جوریه که ۳۰۰ مگابیت هم کمه واسش. ممکنه استریمر باشه و ۱۰۰ یا ۳۰۰ کفاف نده واسش! طبیعتا سرعت بالاتر و حجم بیشتر نیازشه ولی من میدونم که بخش زیادی از کاربرهای خونگی فقط از سر همین موضوع که شما گفتی ینی لجبازی میخان سرعت ۱۰۰۰ مگابیت رو تجربه کنن و عملن کارایی واسشون نداره.

دیگه الان دانلود یه فیلم ۱۰۸۰ پیکسلی با سرعت ۳۰۰ مگابیتی به ثانیه انجام میشه
یه زمانی adsl که تازه اومده بود برای مردم معمولی 128 بود و برای اونایی که کارت دانشجویی داشتن 256 نهایت سرعتی بود که میدادن . استدلالشون هم همین بود که مثلا همین چند برابر دایال آپ هست و مگه چی کار میخوای بکنی و...

ما الان تو یه دنیایی داریم زندگی میکنیم که همه چی شده اینترنتی و هر چی جلوتر میریم هم این نیاز داره شدیدتر میشه.الان یه بازی یهو 70 گیگ فقط آپدیت میده یا 100 گیگ و بیشتر حجم بازیها شده که یقینا به مرور بیشتر هم میشه.دیگه فیلم 1080 نیست که 2 گیگ باشه و فرقی نکنه که 1000 داریم یا 300

بعد اینم در نظر بگیر که یه خونه که فقط یه آدم نیست، یه خانواده میخوان استفاده کنن.الان مشکل من اینه که وقتی بازی میکنم بقیه باید نگاه به در و دیوار کنن چون اگه به نت وصل بشن پینگ من میره بالاتر.خب حالا بین پهنای باند 300 و 1000 معلومه من 1000 رو ترجیح میدم که بقیه هم راحت از اینترنت استفاده کنن و منم همزمان بازی کنم و کلی دلیل دیگه که باعث میشه درخواست بیشترین سرعت ممکن رو داشته باشیم.

یه زمانی adsl که تازه اومده بود برای مردم معمولی 128 بود و برای اونایی که کارت دانشجویی داشتن 256 نهایت سرعتی بود که میدادن . استدلالشون هم همین بود که مثلا همین چند برابر دایال آپ هست و مگه چی کار میخوای بکنی و...

ما الان تو یه دنیایی داریم زندگی میکنیم که همه چی شده اینترنتی و هر چی جلوتر میریم هم این نیاز داره شدیدتر میشه.الان یه بازی یهو 70 گیگ فقط آپدیت میده یا 100 گیگ و بیشتر حجم بازیها شده که یقینا به مرور بیشتر هم میشه.دیگه فیلم 1080 نیست که 2 گیگ باشه و فرقی نکنه که 1000 داریم یا 300

بعد اینم در نظر بگیر که یه خونه که فقط یه آدم نیست، یه خانواده میخوان استفاده کنن.الان مشکل من اینه که وقتی بازی میکنم بقیه باید نگاه به در و دیوار کنن چون اگه به نت وصل بشن پینگ من میره بالاتر.خب حالا بین پهنای باند 300 و 1000 معلومه من 1000 رو ترجیح میدم که بقیه هم راحت از اینترنت استفاده کنن و منم همزمان بازی کنم و کلی دلیل دیگه که باعث میشه درخواست بیشترین سرعت ممکن رو داشته باشیم.
من خودمم دقیقا توی خونه مون این مشکل هست و منم چون گیم انلاین میزنم عملن هیشکی نمیتونه به نت من وصل بشه به همون دلیل که خودت گفتی

منم کاکا که از سرعت بالا بدم نمیاد. مگه مریضم بیام مثلن ۱۰۰۰ رو ول کنم بگم ۱۰۰ یا ۳۰۰ بهم بده!

من حرفم اینه که دقیقا همونطوری که گفتی مثل روزای اول adsl که نهایت ۱۲۸ کیلوبیت میدادن به کاربرای خونگی و بعد از یک دهه تمام اون محدوریت ها حذف شد و به تاریخ پیوست اینجا هم همینه

اوایل ۱۰۰ و ۳۰۰ میدن ولی چند سال دیگه ۱۰۰۰ هم میشه یه سرعت عادی

کل حرف من اینه که اعصاب خودتون رو الکی خورد نکنید واسه سرو کله زدن با شرکتا. به مرور سرعتای بالاتر هم اضافه میشه. حجم های بیشتر هم اضافه میشه.

الان شهر ما دست اسیاتکه که میگه ۱۰۰۰ میدم بهتون! ببینیم واقعا میده این سرعت رو یا نه

بچه ها اگر مجبور نیستین اصلا سمت ایرانسل نیایید! پشتیبانیش وجود خارجی نداره، الان سرویس من یک هفته س قطعه علتش هم معلوم نیست ، منم اگر جای دیگه ای سرویس میدادن تمدید نمیکردم باهاشون
سلام مشکلت حل شد؟
برای منم از جمعه قطعه تا حالا.
کلا pon قرمزه و هیچ سیگنال پاوری ندارم.

دوباره 195 شکایت کردم.

بحث سر دو چیز هست. اول اینکه موظف هستن که ارائه بدن و این لطف یا خواسته عجیبی نیستش. دوم اینکه نیاز افراد با هم دیگه فرق داره و نمیشه بگید چرا سرعت بالا رو میخواید و دنبال بحث هستید. من برام مهمه که وقتی پول سرعت 1000 رو از من میگیرن همچین چیزی رو بهم ارائه بدن.

آخرین ویرایش:
سلام مشکلت حل شد؟
برای منم از جمعه قطعه تا حالا.
کلا pon قرمزه و هیچ سیگنال پاوری ندارم.

دوباره 195 شکایت کردم.
سلام ، واقعا؟؟ پس مشکل کلیه ، برای منم دقیقا همینه.
هیچ کاری نمیکنن بی صاحب ترین اپراتوریه که ازش نت گرفتم ، ۱۲ روزه قطعه! منم ۱۹۵ شکایت کردم

• Like
Reactions: m.d.makan
سلام ، واقعا؟؟ پس مشکل کلیه ، برای منم دقیقا همینه.
هیچ کاری نمیکنن بی صاحب ترین اپراتوریه که ازش نت گرفتم ، ۱۲ روزه قطعه! منم ۱۹۵ شکایت کردم
دقیقا.
من این دوسالی که adsl مخابرات داشتم فکر میکردم اینها خیلی بوغن.
واقعا هم خیلی داغونه پشتیبانی مخابرات و آدم بامعلومات درش کم پیدا میشه.

اما از وقتی ایرانسل گرفتم متوجه شدم اینها اصلا چیزی به عنوان پشتیبانی ندارن.
فهمدیم مخابرات جلوی ایرانسل سلطانه بابا.
لااقل اونجا مشکل آخرش حل میشد.

همونهایی که قدیمها زنگ میزدی شارژ ایرانسل و... رو برات اکی میکردن رو گذاشتن اون پشت که دستشون به هیچ جا بند نیست.
فقط میگن پیگیری میکنیم.

خیلی تجربه بدیه این فیبر ایرانسل.

نمیدونم چرا واسه سرعت بالاتر قیمت بالاتر در نظر می گیرن سرعت بالاتر باعث کاهش مصرف برق هم میشه و کلی ویژگی های دیگه
اینا باید پهنای باند رو باز میزاشتن تا واسه همه 1000 مگ ساپورت بشه و بجاش واسه بسته ها حجم های متفاوت در نظر می گرفتن
مخابراته دیگه تو اکثر مناطق بدون رقیب داره هر کاری دلش میخواد انجام میده
----
من از اکثر کسایی که پرسیدم تمایلی برای تغییر adsl به فیبر ندارن چون مصرفشون در حد همین گشت و گذار تو نت و اینستا هست که با نت سیم کارت یا سرعت 1 مگ واسشون جوابه
خیلی ها حتی دیگه adsl هم استفاده نمی کنن
باید شرایط بهتر که شامل قیمت کمتر ، حجم بیشتر و سرعت بالاتر بود رو اجرا می کردن اینطوری تعداد کاربرا بالاتر می رفت

نمیدونم چرا واسه سرعت بالاتر قیمت بالاتر در نظر می گیرن سرعت بالاتر باعث کاهش مصرف برق هم میشه و کلی ویژگی های دیگه
اینا باید پهنای باند رو باز میزاشتن تا واسه همه 1000 مگ ساپورت بشه و بجاش واسه بسته ها حجم های متفاوت در نظر می گرفتن
مخابراته دیگه تو اکثر مناطق بدون رقیب داره هر کاری دلش میخواد انجام میده
----
من از اکثر کسایی که پرسیدم تمایلی برای تغییر adsl به فیبر ندارن چون مصرفشون در حد همین گشت و گذار تو نت و اینستا هست که با نت سیم کارت یا سرعت 1 مگ واسشون جوابه
خیلی ها حتی دیگه adsl هم استفاده نمی کنن
باید شرایط بهتر که شامل قیمت کمتر ، حجم بیشتر و سرعت بالاتر بود رو اجرا می کردن اینطوری تعداد کاربرا بالاتر می رفت
تجهیزات توان لازم برای ارائه سرعت 1 گیگ به کل مشترین رو ندارن و به خاطر هزینه مالی و تحریم براشون ارزش نداره که بخوان تجهیزات رو ارتقاء بدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or