sopranus
کاربر سایت
۱-صحنه ای که وایتبرد وارد مارینفورد میشه مخصوصا تو مانگا.
۲-جایی که اولین بار چهره پین رو تو روستای باران نشون میده.
اونهمه تو سرش میزدیم ولی هیچی ناروتو نمیشه.
۱-صحنه ای که وایتبرد وارد مارینفورد میشه مخصوصا تو مانگا.
@parham_safa
بیا بزن این رفیقت رو و هرکی به اون گزینه رای داد رو بن کن نفس راحتی بکشیم
سه قسمت اولش در مقابل قسمت 4 مدمکسه از نظر ریتم داستان فکر کنم یه روزه کل قسمتو انیمیت کرده بودن، کلا سه تا لوکیشن بود که دوتا کاراکترم بیشتر توش نبودن که نشسته بودن و حرف میزدن.Gimai Seikatsu - E03
اصلاً نمیتونم با روایت داستان کنار بیام.....خیلی در هم بر همه.
از طرفی هم به شدت خسته کننده هستش.
چقدر اوزوماکی خوب بودتریلر Creature Commandos
تریلر Uzumaki
اخیرا برای بار نمیدونم چندم انیمه رو ریواچ کردم و خیلی هم لذتبخش بود
تریلر Creature Commandos
تریلر Uzumaki
سه قسمت اولش در مقابل قسمت 4 مدمکسه از نظر ریتم داستان فکر کنم یه روزه کل قسمتو انیمیت کرده بودن، کلا سه تا لوکیشن بود که دوتا کاراکترم بیشتر توش نبودن که نشسته بودن و حرف میزدن.
این از وقتی ناولش اومده بود من فکر میکردم کار قوی ایه ولی تا الان که ناامید کننده ترین انیمه ای بوده که امسال دیدم.
من اصن نمیدونم چطوری میتونم شما رو راضی کنم موشوکو تنسه چقدر خوبه
یادمه وقتی فصل اول انیمه پخش شد، من دووم نیاوردم و همون اواسط فصل اولش دقیقا بعد Turning Point 1 پریدم رو رمان. مانگا هم نه
مستقیم رمان
و اون تجربه خوندنی که با موشوکو تنسه داشتم با به جرئت میگم هیچی نداشتم. یادمه تا خود Turning Point 2 رو بدون خواب و خوراک داشتم میخوندم
و اتفاقات بعدش که هیچی عالی
و از آخر فصل اول انیمه و اتفاقاتی که رودی رو میزنه زمین خوندن رمان و چجوری آروم آروم رودی تو آرک آکادمی دوست و خانواده پیدا می کنه دلگرم کننده بود
و بعدش هم که Turning Point 3 و وقایع پشت سرش و آرک بگاریت که به نظر من خسته کننده ترین بخش های داستان اند و با این وجود بازم فوق العاده بودند
ولی هولی شعط از Turning Point 4 به بعد؟ دوباره عالی. دوباره کلی کشمکش سیاسی. کلی پلات توییست و کاراکترهای شاهکار
با همه این وجود به نظرم بهترین بخش Mushoku Tensei دقیقا بعد اینه که رمان تموم میشه و شروع می کنید قصه بقیه کاراکترها رو تو جلدهای Redundancy میخونید
اگه بخوام بهترین کتاب هایی که خوندم رو لیست کنم، این دو جلد Redundancy موشوکو تنسی میره لاشون
قشنگ بعد از این که قصه رودئوس تموم میشه شروع می کنه قصه بقیه شخصیت ها رو گفتن و اون جاست که ارزش دنیا پردازی و پرداختن به تک تک این شخصیت هایی که اول خیلی بی اهمیت به نظر می رسن رو پی می بری
حالا خیلی از شخصیت ها رو هنوز کامل ندیدیم. ولی از بین همینا به نظرم زنوبا و ناناهوشی خارق العاده اند هر چی داستان میره جلو تر
انیمه تو فصل دوم خیلی جاهاش ضعیف عمل کرد
ولی بازم شدید دوست دارم خیلی از صحنه های مورد علاقم رو انیمیت شده ببینم
باید دید هفته دیگه چه میکنند. هرچند خودمم هایپم!
متاسفانه مشکلات انیمه رو نمیبینی شما و بقیه هم چون ناول رو نخوندن درکی از چیز هایی که میگی ندارن.من اصن نمیدونم چطوری میتونم شما رو راضی کنم موشوکو تنسه چقدر خوبه
یادمه وقتی فصل اول انیمه پخش شد، من دووم نیاوردم و همون اواسط فصل اولش دقیقا بعد Turning Point 1 پریدم رو رمان. مانگا هم نه
مستقیم رمان
و اون تجربه خوندنی که با موشوکو تنسه داشتم با به جرئت میگم هیچی نداشتم. یادمه تا خود Turning Point 2 رو بدون خواب و خوراک داشتم میخوندم
و اتفاقات بعدش که هیچی عالی
و از آخر فصل اول انیمه و اتفاقاتی که رودی رو میزنه زمین خوندن رمان و چجوری آروم آروم رودی تو آرک آکادمی دوست و خانواده پیدا می کنه دلگرم کننده بود
و بعدش هم که Turning Point 3 و وقایع پشت سرش و آرک بگاریت که به نظر من خسته کننده ترین بخش های داستان اند و با این وجود بازم فوق العاده بودند
ولی هولی شعط از Turning Point 4 به بعد؟ دوباره عالی. دوباره کلی کشمکش سیاسی. کلی پلات توییست و کاراکترهای شاهکار
با همه این وجود به نظرم بهترین بخش Mushoku Tensei دقیقا بعد اینه که رمان تموم میشه و شروع می کنید قصه بقیه کاراکترها رو تو جلدهای Redundancy میخونید
اگه بخوام بهترین کتاب هایی که خوندم رو لیست کنم، این دو جلد Redundancy موشوکو تنسی میره لاشون
قشنگ بعد از این که قصه رودئوس تموم میشه شروع می کنه قصه بقیه شخصیت ها رو گفتن و اون جاست که ارزش دنیا پردازی و پرداختن به تک تک این شخصیت هایی که اول خیلی بی اهمیت به نظر می رسن رو پی می بری
حالا خیلی از شخصیت ها رو هنوز کامل ندیدیم. ولی از بین همینا به نظرم زنوبا و ناناهوشی خارق العاده اند هر چی داستان میره جلو تر
انیمه تو فصل دوم خیلی جاهاش ضعیف عمل کرد
ولی بازم شدید دوست دارم خیلی از صحنه های مورد علاقم رو انیمیت شده ببینم