2 ساعت پیش کانکت شدمنظورتون چیه دقیقا؟! میشه مشکلتون رو بیشتر توضیح بدین؟
نه باید در خواست تخلیه بدین خط که تخلیه شد دوباره در خواست بدین و هزینه رانژه بدین برای شش ماهسلام دوستان. اینجا دیدم از پیشگامان زیاد تعریف کرده بودن. خواستم بپرسم من اگه برای تست سه ماهه جشنواره رو بگیرم، بعدش که تموم شد, درصورتیکه که هنوز جشنواره رو ارائه میدادن آیا میتونم شش ماهه جشنواره رو بگیرم یا باید عادی بگیرم؟
اینکارو اگه بکنم اوکیه؟ دبّه نکنن یه موقع؟نه باید در خواست تخلیه بدین خط که تخلیه شد دوباره در خواست بدین و هزینه رانژه بدین برای شش ماه
چون این جشنواره ها فقط برای ثبت نام اولیه هست
دیگه اینو نمیدونم تا حالا امتحان نکردم ولی شما ضرر نمیکنی چون در هر صورت اگه بخواین جنشواره بگیرین باید خط رو تخلیه کنیداینکارو اگه بکنم اوکیه؟ دبّه نکنن یه موقع؟
خیر نمیتونید 1 بار میتونید از جشنواره استفاده کنیدسلام دوستان. اینجا دیدم از پیشگامان زیاد تعریف کرده بودن. خواستم بپرسم من اگه برای تست سه ماهه جشنواره رو بگیرم، بعدش که تموم شد, درصورتیکه که هنوز جشنواره رو ارائه میدادن آیا میتونم شش ماهه جشنواره رو بگیرم یا باید عادی بگیرم؟
ممنونم که پاسخ دادید. من الان زنگ زدم پشتیبانی گفتن اول میتونید جشنواره بگیرید اما بعدش حتما باید یک یا دوبار عادی بگیرید تا دوباره بتونید جشنواره بگیرید. حالا نمیدونم میذارن باز آدم جشنواره بگیره یا نهخیر نمیتونید 1 بار میتونید از جشنواره استفاده کنید
چراغ ایدیاسال روشنه؟ عین همین مشکلو با مخابرات داشتم هرکاری کردم حل نشد، الان دارم میرم سراغ یه اپراتور دیگه. اگه درست یادم باشه یکی از دوستان چند صفحه پیش گفته بودن یه سری از اپراتورها فقط اجازه میدن با یه مودم وصل شید و باید بهشون بگید که مودم جدید خریدین. اینم میتونید امتحان کنیدسلام دوستان عزیزم
وقتتون بخیر.
بنده یک مودم Asus n16 خریداری کردم. اما هرچقدر تنظیمات اولیه مودم رو انجام میدم، چراغ اینترنت روشن نمیشه. آیا نکته خاصی وجود داره که من رعایت نمیکنم؟ و اینکه آیا ممکنه مودم مشکل داشته باشه؟
من رمز و پسوورد و vpi و vci رو هم درست وارد میکنم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
اره روشنه و ثابته. والا این خط اصلا بهش مودمی وصل نشده تا حالا. تازه این خط تلفن رو خریدم. نت هم آسیاتک هستش.چراغ ایدیاسال روشنه؟ عین همین مشکلو با مخابرات داشتم هرکاری کردم حل نشد، الان دارم میرم سراغ یه اپراتور دیگه. اگه درست یادم باشه یکی از دوستان چند صفحه پیش گفته بودن یه سری از اپراتورها فقط اجازه میدن با یه مودم وصل شید و باید بهشون بگید که مودم جدید خریدین. اینم میتونید امتحان کنید
مودمتون Mac spoofing داره؟ Mac مودمتون رو یه چیز دیگهای ست کنید اگه امکانش هست.اره روشنه و ثابته. والا این خط اصلا بهش مودمی وصل نشده تا حالا. تازه این خط تلفن رو خریدم. نت هم آسیاتک هستش.
چه مکی ست کنم؟مودمتون Mac spoofing داره؟ Mac مودمتون رو یه چیز دیگهای ست کنید اگه امکانش هست.
میتونید با bridge mode ویندوز هم تست کنید تا ببینید وصل میشه یا نه