SΛDrA-HhH
کاربر سایت
واقعا سريال نچسبى بود.پخش سریال Halo پس از دو فصل، رسما کنسل شد.
فصل اولش اوايل بد نبود ولى در كل نچسب بود.
واقعا سريال نچسبى بود.پخش سریال Halo پس از دو فصل، رسما کنسل شد.
عاقبت دخالت من درآوردی نویسنده ها و عوامل ساخت تو داستان و محتوا تهش میشه همین همون بهتر که کنسل شد فقط ظاهرش halo بود باطنش اشغال بود باز fallout رفت یه داستان جدید از دنیاشو تو سریالش نشون داد و موفق شد ولی عوامل halo نه تن به یه داستان جدید تو یونیورس halo دادن و نتونستن داستان سه گانه و ریچ رو خوب و وفادار دربیارن بعد فصل ۱ باید کنسل میشدپخش سریال Halo پس از دو فصل، رسما کنسل شد.
فرض رو بر این گرفتیم که هیچ شبکه دیگه ای این سم رو نمیخوادهمین خبر «هیلو» رو متاسفانه درست و کامل نمیگذارید؛ «ایکس باکس» گفته است که ادامه سریال Halo را به شبکه دیگری میفروشد؛ یعنی احتمال احیای آن وجود دارد!
فرض رو بر این گرفتیم که هیچ شبکه دیگه ای این سم رو نمیخواد
سلام دوستان چند تا سریال ترسناک مثل the haunting of hill house معرفی می کنین ارزشش رو داشته باشه
سلام دوستان چند تا سریال ترسناک مثل the haunting of hill house معرفی می کنین ارزشش رو داشته باشه
Dexter: New Blood واقعا عالی بود ولی از اونجایی مخ مسئولین شوتایم تعطیله از پایان سریال اصلی درس نگرفتن و دوباره همون گندکاری رو تکرار کردن. یعنی بهترین راه برای ادامه سریال با ماکیل سی هال رو بستن. اگر خود سی هال هم قصد ادامه نداشت میتونستن از بازیگری مثل سباستین استن استفاده کنن.پیش درآمد سریال دکستر دارن میسازن !
بعد از اون ریدمانی فصل آخر ،حس میکنم بیشتر میرینن توش !
بازیگر نقش دکستر هم پاتریک گیبسون
New blood برای من یه چیزی اینورتر از افتضاح بود ،همون پایان فصل آخر رو همینطوری ول میکردن بهتر بود تا ساختن این شت new blood!Dexter: New Blood واقعا عالی بود ولی از اونجایی مخ مسئولین شوتایم تعطیله از پایان سریال اصلی درس نگرفتن و دوباره همون گندکاری رو تکرار کردن. یعنی بهترین راه برای ادامه سریال با ماکیل سی هال رو بستن. اگر خود سی هال هم قصد ادامه نداشت میتونستن از بازیگری مثل سباستین استن استفاده کنن.
این پیش درآمد هم مشخص نیست چطوری از آب دربیاد ولی این هم مسیرش بهتر از قبلی نیست
بالاخره اپیزود آخر از فصل چهارم خسته کننده و کودکانه The Boys هم دیدم!
اگر بخوام نمره نهایی به تمامی فصل های سریال بدم، اینطوریه:
فصل ۱ = نمره: ۹
فصل ۲ = نمره: ۸.۵
فصل ۳ = نمره: ۶.۵
فصل ۴ = نمره: ۲
سرتونون رو درد نیارم، خیلی راحت میتونم بگم که داداچ «آنتوی استار» نبود، اصلا نگاه نمیکردم!
راستی، یه خبر خوب هم بدم که فصل چهارم اینقدر افتضاح بود که باعث شد فصل های قبلی رو از تو آرشیو پاک کنم!