Xbox GEARS OF WAR E-DAY

سازنده
The Coalition
ناشر
Microsoft studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
Gears-of-War_E-Day_Announce_Screenshot_6-f4080b1e36291f34bdad.jpg

سازنده: The Coalition
ناشر: Microsoft Studios
سبک: شوتر سوم شخص
پلتفرم: PC , Xbox Series
صفحه Steam : دارد
تاریخ عرضه: نامعلوم
بخش چند نفره : تایید نشده
Co-op : تایید نشده
GEARS OF WAR E-DAY نسخه بعدی از مجموعه بازیهای این فرنچایز میباشد که به عنوان سری اصلی محسوب میشود و نه به عنوان یک Spin-off. داستان E-DAY روایت اتفاقات هولناک و سلاخی شدن انسانها توسط موجودات ناشناخته زیر زمینی به نام لوکاست در امرجنس-دی را به تصویر میکشد. SERA بعد از 79 سال جنگ پندولوم بین دو ابر قدرت نظامی Union of the independent republic و Coalition of the ordered government بر سر منابع انرژی زیر زمینی ( Imulsion ) برای مدت کوتاهی روی آرامش رو به خود دید و مردمان Sera برای اولین بار به آینده روشن و بدون جنگ امیدوار شدند. در این زمان قهرمانان جوان جنگ یعنی مارکِس فینِکس و دامینیک سانتیاگو که در غم از دست دادن دوست و برادر خود یعنی کارلوس سانتیاگو شریک بودند متاسفانه از فاجعه ای که در انتظارشان هست کاملا بی خبرند، تهدیدات و کابوس های مرگباری که فقط آن را در رویای تلخ و ناخوشایند خود تصور میکردند. هیولاهایی که از زیر تخت بیرون می آیند!

تمامی نسخه های بازی بر اساس تاریخ انتشار - کتابها - کامیک ها بر مبنای Chronology

به ترتیب تاریخ انتشار :

Nov 7, 2006 — Gears of War
Nov 7, 2008 — Gears of War 2
Jul 28, 2009 — Gears of War 2 - Road to Ruin
Sep 20, 2011 — Gears of War 3
Dec 13, 2011 — Gears of War 3 - RAAM’s Shadow 1
Mar 19, 2013 — Judgment (+ Aftermath )
Aug 25, 2015 — Gears of War: Ultimate Edition
Oct 21, 2016 — Gears of War 4
Sep 6. 2019 — Gears 5
Apr 28, 2020 — Gears Tactics

اتفاقات بر اساس تقویم :

(0 A.E) — Judgment
(2 A.E) — Gears Tactics
(10 A.E) — Gears of War 3 – RAAM’s Shadow
(14 A.E) — Gears of War / Ultimate Edition
(14 A.E) — Gears of War 2 (+ Road to Ruin)
(17 A.E) — Gears of War 3 (+ Judgment – Aftermath)
(42 A.E) — Gears of War 4
(42 A.E) — Gears 5

تاریخ انتشار کتابها

Oct 28, 2008 — Aspho Fields
Jul 28, 2009 — Jacinto’s Remnant
Aug 31, 2010 — Anvil Gate
Aug 2, 2011 — Coalition’s End
May 1, 2012 — The Slab
Mar 4, 2014 — Kilo Squad: The Survivor’s Log
Jul 20, 2019 - Ascendance
Apr 21, 2020 - Bloodlines

چپتر تمامی کتابها بر اساس رویداد در تقویم

(17 B.E) — Anvil Gate (Chapters 5, 8, 11, 13, 17 & 19)
(12-9 B.E) — Aspho Fields (Chapter 3)
(4 B.E) — Aspho Fields (Chapter 5)
(3 B.E) — Aspho Fields (Chapters 6 & 7)
(2 B.E) — Aspho Fields (Chapters 9, 10, 12, 13, 15, 16, 17 & 19)
(1 B.E) — Bloodlines (Act 2)
(0 B.E) — Coalition’s End (Chapters 4, 7 & 11 (Cole segment))
(0 A.E) — Kilo Squad: The Survivor’s Log
(0 A.E) — Coalition’s End (Chapters 11 (Dizzy and Bernie segments))
(1 A.E) — Jacinto’s Remnant (Chapters 3, 6, 9 (1st Dom segment))
(1 A.E) — Coalition’s End (Chapter 14 (1st Dizzy segment))
(1 A.E) — Jacinto’s Remnant (Chapter 9 (Hoffman and 2nd Dom segments))
(1 A.E) — Coalition’s End (Chapter 14 (Cole segment))
(1 A.E) — Jacinto’s Remnant (Chapter 13)
(1 A.E) — Coalition’s End (Chapter 14 (2nd Dizzy segment))
(1 A.E) — Jacinto’s Remnant (Chapter 15)
(1 A.E) — Coalition’s End (Chapter 17)
(9 A.E) — Coalition’s End (Chapter 20)
(10 A.E) — The Slab (Chapters 1, 2, 3, 4, 5 & 6)
(11 A.E) — The Slab (Chapters 7, 8 & 9)
(12 A.E) — The Slab (Chapters 10, 11 & 12)
(13 A.E) — The Slab (Chapters 13, 14 & 15)
(14 A.E) — The Slab (Chapters 16, 17 & 18)
(14 A.E) — Aspho Fields (Chapters 1, 2, 4, 8, 11, 14, 18 & 20)
(14 A.E) — Jacinto’s Remnant (Chapters 1, 2, 4, 5, 7, 8, 10, 11, 12, 14, 16, 17 & 18)
(15 A.E) — Anvil Gate (Chapters 1, 2, 3, 4, 6, 7, 9, 10, 12, 14, 15, 16, 18 & 20)
(15 A.E) — Coalition’s End (Chapters 1, 2, 3, 5, 6, 8, 9, 10, 12, 13, 15, 16, 18, 19, 21, 22 & 23)
(42 A.E) — Ascendance
(42 A.E) — Bloodlines (Acts 1, 3)

تاریخ انتشار کامیک بوکها

(Oct 8, 2008) — #01 - Hollow Part One 1
(Jan 1, 2009) — #02 - Hollow Part Two 3
(Feb 1, 2009) — #03 - Hollow Part Three
(Feb 11, 2009) — #04 - Hollow Part Four
(Mar 25, 2009) — #05 - Hollow Part Five 1
(Apr 29, 2009) — #06 - Hollow Part Six 1
(May 20, 2009) — #07 - The Quickening 4
(Jun 7, 2009) — #— - One Day 8
(Jul 1, 2009) — #08 - Harper’s Story 4
(Jul 22, 2009) — #09 - Barren Part One 3
(Nov 4, 2009) — #10 - Barren Part Two
(Jan 20, 2010) — #11 - Barren Part Three
(Jun 30, 2010) — #12 - Barren Part Four
(Aug 11, 2010) — #13 - Barren Part Five
(Oct 27, 2010) — #14 - Midnight 2
(Dec 29, 2010) — #15 - They Also Serve 3
(Mar 16, 2011) — #16 - Unseen
(Jun 15, 2011) — #17 - Unsaid
(Jul 27, 2011) — #18 - Promise Me 3
(Aug 24, 2011) — #19 - Dirty Little Secrets 2
(Oct 26, 2011) — #20 - Dirty Little Secrets Part Two - Never Forgive, Never Forget 1
(Dec 28, 2011) — #21 - Dirty Little Secrets Part Three - Need to Know
(Feb 29, 2012) — #22 - Dirty Little Secrets Part Four - Diaspora
(Apr 25, 2012) — #23 - Dirty Little Secrets Part Five - Keyhole
(Jun 27, 2012) — #24 - Dirty Little Secrets Part Six - No Hiding Place
(Jan 24, 2018) — The Rise of RAAM Part One 1
(Feb 21, 2018) — The Rise of RAAM Part Two
(Mar 21, 2018) — The Rise of RAAM Part Three
(Apr 11, 2018) — The Rise of RAAM Part Four
(May 8, 2019) — Gears of War: Hivebusters Part One 8
(Oct 2, 2019) — Gears of War: Hivebusters Part Two*
(Nov 6, 2019) — Gears of War: Hivebusters Part Three*
(Jan 15, 2020) — Gears of War: Hivebusters Part Four*
(Mar 25, 2020) — Gears of War: Hivebusters Part Five*

اتفاقات کامیک بوکها بر اساس تقویم

(17 B.E) — #15 – They Also Serve
(17 B.E) — #16 – Unseen
(4 B.E) — #17 – Unsaid
(0 B.E) — #18 – Promise Me
(0 B.E) — The Rise of RAAM
(14 A.E) — #01 – Hollow Part One
(14 A.E) — #02 – Hollow Part Two
(14 A.E) — #03 – Hollow Part Three
(14 A.E) — #04 – Hollow Part Four
(14 A.E) — #05 – Hollow Part Five
(14 A.E) — #06 – Hollow Part Six
(14 A.E) — #— – One Day
(14 A.E) — #09 – Barren Part One
(14 A.E) — #10 – Barren Part Two
(14 A.E) — #11 – Barren Part Three
(14 A.E) — #12 – Barren Part Four
(14 A.E) — #13 – Barren Part Five
(14 A.E) — #14 – Midnight
(14 A.E) — #07 – The Quickening
(14 A.E) — #08 – Harper’s Story
(14 A.E) — #19 – Dirty Little Secrets
(14 A.E) — #20 – Dirty Little Secrets Part Two – Never Forgive, Never Forget
(15 A.E) — #21 – Dirty Little Secrets Part Three – Need to Know
(15 A.E) — #22 – Dirty Little Secrets Part Four – Diaspora
(15 A.E) — #23 – Dirty Little Secrets Part Five – Keyhole
(17 A.E) — #24 – Dirty Little Secrets Part Six – No Hiding Place
(42 A.E) — Hivebusters

رویداد کتابها - بازیها - کامیک بوکها بر اساس تقویم

17 B.E — Anvil Gate (Chapters 5, 8, 11, 13 & 17)
17 B.E — #15 – They Also Serve
17 B.E — Anvil Gate (Chapter 19)
17 B.E — #16 – Unseen
12-9 B.E — Aspho Fields (Chapter 3)
4 B.E — Aspho Fields (Chapter 5)
4 B.E — #17 – Unsaid
3 B.E — Aspho Fields (Chapters 6 & 7)
2 B.E — Aspho Fields (Chapters 9, 10, 12, 13, 15, 16, 17)
2 B.E — Gears of War 4 (Asphodel Prologue)
2 B.E — Aspho Fields (Chapter 19)
1 B.E — Bloodlines (Act 2)
0 B.E — #18 – Promise Me
0 B.E — Coalition’s End (Chapters 4, 7 & 11 (Cole segment))
0 B.E — The Rise of RAAM
0 A.E — Judgment / Kilo Squad: The Survivor’s Log
0 A.E — Coalition’s End (Chapters 11 (Dizzy and Bernie segments))
1 A.E — Jacinto’s Remnant (Chapters 3, 6, 9 (1st Dom segment))
1 A.E — Coalition’s End (Chapter 14 (1st Dizzy segment))
1 A.E — Jacinto’s Remnant (Chapter 9 (Hoffman and 2nd Dom segments))
1 A.E — Coalition’s End (Chapter 14 (Cole segment))
1 A.E — Jacinto’s Remnant (Chapter 13)
1 A.E — Coalition’s End (Chapter 14 (2nd Dizzy segment))
1 A.E — Jacinto’s Remnant (Chapter 15)
1 A.E — Coalition’s End (Chapter 17)
2 A.E — Gears Tactics
9 A.E — Coalition’s End (Chapter 20)
10 A.E — Gears of War 3 – RAAM’s Shadow
10 A.E — The Slab (Chapters 1, 2, 3, 4, 5 & 6)
11 A.E — The Slab (Chapters 7, 8 & 9)
12 A.E — The Slab (Chapters 10, 11 & 12)
13 A.E — The Slab (Chapters 13, 14 & 15)
14 A.E — The Slab (Chapters 16, 17 & 18)
14 A.E — Gears of War
14 A.E — Aspho Fields (Chapters 1, 2, 4, 8, 11, 14, 18 & 20)
14 A.E — #01 – Hollow Part One
14 A.E — #02 – Hollow Part Two
14 A.E — #03 – Hollow Part Three
14 A.E — #04 – Hollow Part Four
14 A.E — #05 – Hollow Part Five
14 A.E — #06 – Hollow Part Six
14 A.E — #— – One Day
14 A.E — #09 – Barren Part One
14 A.E — #10 – Barren Part Two
14 A.E — #11 – Barren Part Three
14 A.E — #12 – Barren Part Four
14 A.E — #13 – Barren Part Five
14 A.E — #14 – Midnight
14 A.E — Gears of War 2 (+ Road to Ruin) / #07 – The Quickening / #08 – Harper’s Story
14 A.E — #19 – Dirty Little Secrets
14 A.E — Jacinto’s Remnant (Chapters 1, 2, 4, 5, 7, 8, 10, 11, 12, 14, 16, 17 & 18)
15 A.E — Anvil Gate (Chapters 1, 2 & 3)
14 A.E — #20 – Dirty Little Secrets Part Two – Never Forgive, Never Forget
15 A.E — Anvil Gate (Chapters 4, 6, 7, 9, 10, 12, 14, 15, 16, 18 & 20)
15 A.E — Coalition’s End (Chapters 1, 2, 3, 5, 6, 8, 9, 10, 12, 13, 15, 16, 18 & 19)
15 A.E — #21 – Dirty Little Secrets Part Three – Need to Know
15 A.E — Coalition’s End (Chapters 21, 22 & 23)
15 A.E — #22 – Dirty Little Secrets Part Four – Diaspora
15 A.E — #23 – Dirty Little Secrets Part Five – Keyhole
17 A.E — #24 – Dirty Little Secrets Part Six – No Hiding Place
17 A.E — Gears of War 3 / Judgment – Aftermath
17 A.E — Gears of War 4 (Anvil Gate Prologue)
42 A.E — Gears of War 4
42 A.E — Ascendance
42 A.E — Gears 5 (Act 1)
42 A.E — Bloodlines (Acts 1, 3)
42 A.E — Hivebusters
42 A.E — Gears 5 (Act 2-4)

آپدیت و ویرایش این پست ادامه خواهد داشت.

آخرین ویرایش:
یادمه یک زمانی حدود 10- 15 سال پیش تو این فروم یک عده میگفتن شخصیت پردازی هاپوکومار از مارکوس بهتره! و یک سری بازی ها مثال میزدن ولی الان بعد از گذشت این همه سال تقریبا همه مارکوس فینکس و شخصیتش می شناسن و خیلی ها منتظرن که دوباره برگرده و برعکس خیلی از بازی های که قبلا دوستان مثال میزدن کامل فراموش شدن کلا دنیا گرز برخلاف چیزی که یک عده قبلا ادعا میکردن داستان عظیم و پیچیده ای داره و به اندازه کافی هم عمق داره و هر کدام ازکارکترها یک شخصیت مخصوص به خودش داره که میشهبرای هر کدومش یک سناریو کامل تعریف کرد
همون یه دونه Nice ـی که مارکوس میگه از کل شخصیت پردازی این دو تا نسخه اخیر بالاتره :دی

گیرز اف وار التیمیت ادیشن رو همین ماه های اخیر تموم کردم (تکنیکلی هنوز تموم نشده چون رام رو هنوز نزدم، پدرسوخته واقعا پاره میکنه رو اینسین :D اما خب عملا بازی تموم شده دیگه، رامم میزنم...

گیرز 2 رو شروع کردم و اخرای اکت 2 هستم، گیرز 2 رو من حقیقتا از قدیم برای تنوع محیط هاش نسبت به نسخه اول خیلی دوست داشتم، نسخه اول یک شوتر واقعا خفن بود، هنوزم یادمه اولین بار وقتی رو کنسول پسر داییم دیدمش پرهام ریخته بود، همون حدودای لانچ بود، یک سال حدودا بعد هم خودم 360 خریدم و دیگه شروع کردم به ترکوندن بازی هایی مثل گیرز هیلو مس افکت بایوشاک و غیره...

گیرز 1 شوتر واقعا خفنیه، گیرز 2 هم به نظرم ادامه خیلی خوب و شایسته ای هست، همون فرمول نسخه قبل که هر اکت تقریبا گیم پلی منحصر به فرد و باس مخصصو خودش رو داشت رو ادامه داد + تنوع محیطی جنگل و کوهستان و زیر زمین طور که متفاوت از حالت شهری نسخه اول بود، اتمسفر خاکستری بازی هارم خیلی دوست دارم، همین رو ادامه میدم تا برسم به گیرز 3 و 4...

همزمان 5 هم بازی میکنم، به نظرم حالت یکپارچه گیم پلی تو 5 که از اون حالت یونیک اکت به اکت قبل یکمی خارج شده (بازی مدرن و پیشرفته هم شده در عین حال، یعنی الکی اینطوری نشده) بزرگ ترین مسئله ای هست که فن بیس گیرز رو شاکی میکنه، چون گیرز یک حالت کلاسیک خطی یونیک بر اسا اکت داشت قبلا، و الان شده یک بازی تقریبا یکپارچه و سندباکس طور مدرن،

که خب به نظر میرسه با ای دی قراره به همون فرمکول اصیل بازی برگردیم، قائدتا در عین حال پیشرفت هم میکنه و در جنبه های گوناگون مدرن هم میشه، و خب اصل قضیه یعنی ستینگ جالب تر نسخه های کلاسیک مهمه که قراره برگرده..

خلاصه دوران خفنیه واقعا :D این که بازی ها قدیمی سری رو شروع کنی تا بازی جدید بیاد هم واقعا حال میده، همین کار رو از پارسال با دووم و هیلو هم کردم، سعی میکنم همه رو تا اومدن نسخه جدید به انتها برسونم... فیبل هم همینطور، چقدددددر من این فیبل رو دوست دارم با اینکه زمان خودش درست بازی نکرده بودم....

*گیرز اف وار همیشه یک طرف نبرد های کلاسیک بازیسنتری بود :D از مقایسه همیشگی با انچارتد، تا علامت سوال در مورد اینکه شوتر سوم شخص مدیون گیرز هست اول یا RE4

:D یادش بخیر... واقعا ویدئوگیم همیشه در حال پیشرفت هست و یکی از بهترین پدیده ها برای انگیزه داشتن و عاشق اینده و زندگی بودن...

گیرز اف وار التیمیت ادیشن رو همین ماه های اخیر تموم کردم (تکنیکلی هنوز تموم نشده چون رام رو هنوز نزدم، پدرسوخته واقعا پاره میکنه رو اینسین :D اما خب عملا بازی تموم شده دیگه، رامم میزنم...

گیرز 2 رو شروع کردم و اخرای اکت 2 هستم، گیرز 2 رو من حقیقتا از قدیم برای تنوع محیط هاش نسبت به نسخه اول خیلی دوست داشتم، نسخه اول یک شوتر واقعا خفن بود، هنوزم یادمه اولین بار وقتی رو کنسول پسر داییم دیدمش پرهام ریخته بود، همون حدودای لانچ بود، یک سال حدودا بعد هم خودم 360 خریدم و دیگه شروع کردم به ترکوندن بازی هایی مثل گیرز هیلو مس افکت بایوشاک و غیره...

گیرز 1 شوتر واقعا خفنیه، گیرز 2 هم به نظرم ادامه خیلی خوب و شایسته ای هست، همون فرمول نسخه قبل که هر اکت تقریبا گیم پلی منحصر به فرد و باس مخصصو خودش رو داشت رو ادامه داد + تنوع محیطی جنگل و کوهستان و زیر زمین طور که متفاوت از حالت شهری نسخه اول بود، اتمسفر خاکستری بازی هارم خیلی دوست دارم، همین رو ادامه میدم تا برسم به گیرز 3 و 4...

همزمان 5 هم بازی میکنم، به نظرم حالت یکپارچه گیم پلی تو 5 که از اون حالت یونیک اکت به اکت قبل یکمی خارج شده (بازی مدرن و پیشرفته هم شده در عین حال، یعنی الکی اینطوری نشده) بزرگ ترین مسئله ای هست که فن بیس گیرز رو شاکی میکنه، چون گیرز یک حالت کلاسیک خطی یونیک بر اسا اکت داشت قبلا، و الان شده یک بازی تقریبا یکپارچه و سندباکس طور مدرن،

که خب به نظر میرسه با ای دی قراره به همون فرمکول اصیل بازی برگردیم، قائدتا در عین حال پیشرفت هم میکنه و در جنبه های گوناگون مدرن هم میشه، و خب اصل قضیه یعنی ستینگ جالب تر نسخه های کلاسیک مهمه که قراره برگرده..

خلاصه دوران خفنیه واقعا :D این که بازی ها قدیمی سری رو شروع کنی تا بازی جدید بیاد هم واقعا حال میده، همین کار رو از پارسال با دووم و هیلو هم کردم، سعی میکنم همه رو تا اومدن نسخه جدید به انتها برسونم... فیبل هم همینطور، چقدددددر من این فیبل رو دوست دارم با اینکه زمان خودش درست بازی نکرده بودم....

*گیرز اف وار همیشه یک طرف نبرد های کلاسیک بازیسنتری بود :D از مقایسه همیشگی با انچارتد، تا علامت سوال در مورد اینکه شوتر سوم شخص مدیون گیرز هست اول یا RE4

:D یادش بخیر... واقعا ویدئوگیم همیشه در حال پیشرفت هست و یکی از بهترین پدیده ها برای انگیزه داشتن و عاشق اینده و زندگی بودن...
گرز یک ( نسخه التمیت) گرز 2 و 3 و 4 و5 رو COOP برو اونم رو درجه سختی Insane:D
من چند سال پیش با یک دوست عزیزی گرز 1 و 4 . با یک عزیز دیگه گرز 5 رو COOP درجه سختی Insane رفتم ، اگر لیست اچیومنت های ایکس باکسم رو چک کنید میبیند
تو بخش اچیومنت بازی ها که چک میکردم کلا 05% یعنی کمتر از یک دوم 1% ملت اون اچیومنت ها رو گرفتن البته مربوط به همون زمان میشه یعنی 3/4 سال پیش...نمیدونم الان چقدر شده...
حقیقتا پاره کرد رو اون درجه سختی ولی بشدت لذت بخش و حماسی بود
حتما امتحان کنید یک بار کل سری رو درجه سختی Insane برید، جهنم به معنی واقعی کلمه ولی لذت بخش.

_______
در مورد این سری همه اتفاق نظر داریم که سه گانه شاهکاری تاریخی بودن
اما در مورد نسخه 4 و 5 نسخه 4 از اواسطش حقیقتا بازی خیلی خوبی شد
نسخه پنجم هم شخصیت پردازی بدش رو در نظر نگیریم خداوکیلی بازی خوبی بود، فقط اون اکت که داخل یک سیاره قرمز بودیم خیلی رو مخ بود وگرنه بقیه اش خیلی بازی خوبی بود
بخش های COOP و مولتی بسیار گسترده ای داشت، طوری که تو لیست دوستام همه بالای 1000 ساعت تایم پلی داشتن :D

آخرین ویرایش:
از روزی که این بازی معرفی شده من یه حس عجیب غریب بهم دست داده انگار 20 سالی جوون شدم و حس و حال سال های 2005-2006 برام تداعی شده . انگار باز میخوام برم ایکس باکس بخرم و شب با ذوق و شوق بشینم Gears بزنم . واقعا مایکروسافت باید مراقب باشه و حواسش باشه گند نزنه به این بازی . اگه Gears E Day اون بازی بزرگ و خفنی که میخوام نباشه واقعا دل شکسته میشم . از اون طرف هم سونی بیاد یه Killzone ـه دارک Prequel معرفی کنه قشنگ یادم میره چند سالمه و انگار ماشین زمان نشستم برگشتم به گذشته .

View attachment 342622

تمام مشکلات گیرز ۵ را قبول دارم شخصیت ها اندینگ اینا ولی از یک طرف هم بازی رو خیلی دوست داشتم و به عنوان یه پکیج کلی در مجموع برام بازی به شدت خفنی هست در نتیجه با این عکس کاملا موافقم
گیرز ۴ بخشهای رباتیکش رو مخ بود ولی این عکس هم بی انصافیه.
طراحی یه سری از لوکیشنا و مراحل خیلی خوب بودن و از نظر گرافیک فنی و هنری عالی بود.

من یکی از بهترین تجربه هام تو صنعت گیمینگ اینه که با یکی از رفیقام کل سری گیرز رو با درجه سختی insane کو آپ رفتیم، یه حس و حالی داره که جای دیگه پیدا نمیشه و غیر از 4 و جاجمنت به نظرم بقیه واقعا گیم های سطح بالایی هستن، کوالیشن هم دیگه خوب یاد گرفته چیز های که اخیرا ساختن ( تکتیکس و هایو باسترز ) هر دو قوی بودن.
مولتیش هم که خداس واقعا کم لطفی میشه بهش خیلی آندرریتد هست مولتی گیرز، داستان که خیال همه راحته با این کانسپت و تریلر، ای کاش بیخیال مولتی و هورد هم نشن.
کی بشه دوباره با مارکوس بریم مولتی بزنیم یه نفرو با Gnasher کتلت کنی داد بزنه eat shit and die 8->

امروز تولد 18 سالگی GEARS OF WAR هست بازی که در کنار ELDER SCROLLS OBLIVION باعث شد XBOX 360 بخرم. بازیهایی مثل GEARS OF WAR یا GTA VI و چند تا عنوان دیگه باعث میشن که من همچنان تو سال 2024 خودم رو گیمر بدونم وگرنه تب گیمینگ برای من خیلی وقته خاموش شده. یه چند تا خبر هست که صبر کردم یکجا با هم بزارم که ارزش آپدیت کردن داشته باشه.

هفته پیش IGN یه مصاحبه ای با راد فرگوسن انجام داده که مردک میخواسته داستان بازی رو در GEARS 6 به خارج از SERA ببره :)) یعنی MARCUS فضانور هم به لیست دستاورداش اضافه میشد در کنار حذف سیگار و کلاه کیت وخیلی موارد احمقانه دیگه. یعنی پلات داغون و تخیلی تر از این نداریم که خوشبختانه خودش دکمه خودش رو از COALITION زد. 5 6 سال پیش هم یه بار گفتم فرگوسن برای امنیت شغلی به کوالیشن اومد وگرنه تمام ایده هاش خیلی وقته به ته کشیده یا بهتر بگم بهترین ایده ها هیچقوت از این شخص در نیومده و در سطح همون Producer کارش رو انجام میداد خیلی بهتر بود تا گند زدن به نریتیو بازی که حتی ندونن پایان Gears 5 کی مرده کی زندس که مجبور بشن کوچ کنن به Prequel.

حدود 2 ماه پیش هم آقای Peter Renaday صدا پیشه آدام فینکس در سن 89 سالگی فوت کرد، ایشون نقش دانکن در DRAGON AGE ORIGINS رو هم به عهده داشت، یکی از شخصیت های به یاد ماندنی بازی که نقش کوتاهی هم داشت که در واقع جز کاراکترهای کلیدی بود که تن و هویت دراگن ایج رو برای پلیر به نمایش گذاشت.

اینو میزارم که این زباله DRAGON AGE VEILGUARD بشوره ببره.

View attachment Dragon Age Duncan's Death - maul514 (360p, h264, youtube).mp4 Screenshot 2024-11-07 230623.png

به نظر میاد که DEI hire ها تو کوالیشن فروکش کرده و مو آبی ها فشاری شدن، البته همچنان یه فمنیست درب داغون مسئول Branding Director هست که امیدوارم افسارش رو در دست بگیرن که همکاری های چرند تکراری مثل آوردن رپرهای گری گوری یا بندای درجه 3 4 مثل Evenancese رو انجام نده که هیچ سنخیتی با Gears of war ندارن و گند میزنن به هویت بازی.

1.png
2.png

داغ دل تازه شد با این خاطره بازی.چه روزای خوبی بودن سنمون کم بود بازی ها یطور دیگه ای میچسبیدن دغدغه های یک صدم امروز بود ایران نرمال تر بود.حیف واقعا که اون روزا انقدر زود تموم شد.قدر اون روزا ندونستیم.طعم و عطر همه چی پر کشید و رفت.

داغ دل تازه شد با این خاطره بازی.چه روزای خوبی بودن سنمون کم بود بازی ها یطور دیگه ای میچسبیدن دغدغه های یک صدم امروز بود ایران نرمال تر بود.حیف واقعا که اون روزا انقدر زود تموم شد.قدر اون روزا ندونستیم.طعم و عطر همه چی پر کشید و رفت.

نسل هفتن يادمه دو بار ٣٦٠ گرفتم.
يه بار اليت يه بار اركيد
واسه من هر دوتاش در مجموع ٧٠٠ تومن در نيومد.
همون نسل ps3 و psp و ps vita هم داشتم.
همه اينا فك كنم رو هم ٣ مليون پولشون نشده بود.
الان بازى ظرفيتى بگيرى حداقل ٢ تومن خرجشه.

نسل هفتن يادمه دو بار ٣٦٠ گرفتم.
يه بار اليت يه بار اركيد
واسه من هر دوتاش در مجموع ٧٠٠ تومن در نيومد.
همون نسل ps3 و psp و ps vita هم داشتم.
همه اينا فك كنم رو هم ٣ مليون پولشون نشده بود.
الان بازى ظرفيتى بگيرى حداقل ٢ تومن خرجشه.
اره ظرفیت ۳ الان کال اف گرفتم هفته پیش ۱ و نیم شد قبلش سایلنت هیلم و فیفا گرفتم ظرفیت ۳ اونام یک و سیصد رو هم ۴ تومن تقریبا.
ps4 باندل آنچارتد سال ۹۵ گرفتم با کلی بازی(god of war و fifa و last remastred و یکی دو تا بازی دیگه)کلا شد ۳ تومن😂😂کلا خاطره بازی که می کنی یجوری حالت خراب میشه باید بری یه پاکت سیگار بکشی یکم آروم شی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or