خبر رسمی بازیهای استارفیلد، Hi-Fi Rush و Sea of Thieves برای PLAYSTATION 5 عرضه خواهند شد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حالا گذشته از تمام این اتفاقات خداییش حیف شد قبلا به واسطه این کل کلها فروم یه رونقی داشت 4 تا مقایسه میشد حال و هوای دیگه داشت
یه بنده خدایی بود مقایسه از فریم و رزولوشن میذاشت و هرکی حرف مخالفی میزد میرفت اسکرین از نسل ۶ و ۷ فروم میاورد.
فک کنم لابلای همون صفحات تو ماتریکس گم شد وگرنه انتظار میرفت بیاد مقایسه کیفیت با فایو پرو بذاره ببینم بازم جرات میکرد چیزی بشماره یا نه :-j

یه بنده خدایی بود مقایسه از فریم و رزولوشن میذاشت و هرکی حرف مخالفی میزد میرفت اسکرین از نسل ۶ و ۷ فروم میاورد.
فک کنم لابلای همون صفحات تو ماتریکس گم شد وگرنه انتظار میرفت بیاد مقایسه کیفیت با فایو پرو بذاره ببینم بازم جرات میکرد چیزی بشماره یا نه :-j
نگران نباش چند وقت دیگه که یخچال و تی وی های جدید برسن مقایسه اجرا رو یخچال و میزارن🤣🤣🤣

انقدر خوشحالم که اندازه نداره:Crying1:
اول نسل سری اس خریدم و هورایزن ۵ رو بازی کردم و بی نهایت لذت بردم. بعدش سری اس رو فروختم و فایو گرفتم.

باورم نمیشه حالا دوباره می تونم این شاهکار رو تجربه کنم، اونم با دوال سنس و قدرت پلی ۵8->

برای Switch 2 هم منتشر میشه. cross play داره ولی cross progression خیر:

Screenshot 2025-01-31 at 12.13.12 AM.png

پ.ن: وقتی برای اولین بار پورت PS5 رو لیک کرد، چقدر به این بنده خدا هیت دادن و حمله کردن که هیچی حالیش نیست و اینسایدر فیکه و هدفش تخریب برنده و... ;))

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or