Biohazard 4
کاربر سایت
چون ممکنه بعضی ها هنوز بازی را تموم نکرده باشن و همچنین دوست نداشته بتشن پایان اون را بدونن من به صورت تگ مخفی جواب شما را میدمسلام
این بازی چندتا پایان داره میشود درباره پایان های این بازی یک توضیحی دهید بعدا چه کار کنیک کیت کشته نشود
میشه بیشتر راجع به مرحله توضیح بدی؟من تو ان مرحله ای که با جاکوب سوار ان هلیکوپتر هست چه کار باید بکنم وبرای هدایت سریع هلیکوپتر چه دکمه هایی یاید بزنم
تا اونجا که من میدونم Special Edition فقط مال Ps3 هستش و آیتم های زیر را اضافه دارهمی خواستم بدونم این gta iv special edition با gta iv چه فرقی میکنه ویرای 360 هم این gta iv special edition هم هست ؟
نتونستم پست قبلیم را ویرایش کنم
با تحقیقاتی که امروز به عمل آوردم special edition برای 360 هم تولید شده
من پرس و جو که کردم که فرقی توی بازی پیدا نکردم ولی مطمئن نیستم اما فکر نکنم تفاوتی تو بازی باشه چون توی فرومهای مختلف من چیزی ندیدمدوست عزیز از سوالهایی که جواب میدی ممنون- می خواستم بدونم این special edition مر حله اضافه هم داره درکل تو خود بازی چه تفاوتهایی می کنه
سلام به همه دوستان.یه اتفاق جالب واسم افتاده.360 قبلیم ریجن j بود با درایو lg-hitachi و gta رو خیلی خوب و روان اجرا میکرد.اونو فروختم الان یه آرکید دارم با درایو بنکیو ریجن uc که اکثر بافتهای داخل بازی رو با چند ثانیه تاخیر لود میکنه!! یعنی مثلا تو ماشین هستم یهو زیر ماشین خالی میشه تو هوا معلق میمونم!!شدیدا رو اعصاب میره. کسی از دوستان این مشکل واسش پیش اومده؟آیا مربوط به کنسول یا درایوه؟آخه 360 قبلیم خیلی خوب اجراش میکرد.