Movie Center

Army of Dead خیلی بد بود نمیدونم چرا زاک اسنایدر سینما رو بیخیال نمیشه. اقا شما فقط جنبه تکنیکی رو بلدی که البته همون هم خوب نبود نگاه کنید موقعی که زامبی ها چنگ میزنن به ادم ها بعد ادم ها انگار مشت خوردنه پرت میشن نمیدونم چرا این بابا اینقدر هایپ الکی میشه دربارش؟

در عوض a quiet place part 2 رو بشدت منتظرشم.

batwoman با batgirl چه فرقی دارن؟
دوتا کاراکتر متفاوت‌ان

معروف‌ترین Batgirl، باربارا گوردون دختر جیم گوردونه که تو یک مهمونی، سیستم امنیتی بروس رو هک میکنه، وارد Batcave میشه و بعد بعنوان همراه بتمن نقش Batgirl رو به عهده می‌گیره. تو کامیک killing joke ولی جوکر به نخاعش شلیک می‌کنه که باعث میشه از پا به پایین فلج بشه و تبدیل بشه به Oracle

بت‌وومن ولی اسمش Kate Kaneئه و خواهرزاده مادر بروس وینه. از بتمن الهام می‌گیره و میشه Batwoman

آخرین ویرایش:
دوتا کاراکتر متفاوت‌ان

معروف‌ترین Batgirl، باربارا گوردون دختر جیم گوردونه که تو یک مهمونی، سیستم امنیتی بروس رو هک میکنه، وارد Batcave میشه و بعد بعنوان همراه بتمن نقش Batgirl رو به عهده می‌گیره. تو کامیک killing joke ولی جوکر به نخاعش شلیک می‌کنه که باعث میشه از پا به پایان فلج بشه و تبدیل بشه به Oracle

بت‌وومن ولی اسمش Kate Kanئه و خواهرزاده مادر بروس وینه. از بتمن الهام می‌گیره و میشه Batwoman
جالبه تابحال جایی batgirl ندیده بودم. ممنون برای توضیحاتتون

پ.ن : الان که فک میکنم شاید تو سریال هارلی کویین دیده باشم :-? تو یکی دو قسمت به داد پدرش رسید

به خاطر فیلم departed از مت دیمون متنفر بودم!واسه همین فیلمهاشو نمیدیدم.
ولی چند وقت پیش شروع کردم سری بورن رو دیدم و عجب فیلمهای نابی هستن.فعلا 3 تای اول رو دیدم و به شدت راضی بودم.فیلمهای خوش ساخت اکشن جاسوسی بودن.
قشنگ ارضا شدم!!
کسی هست مثل من از یه بازیگر به خاطر یه نقش به خصوص متنفر شده باشه؟

• Like
Reactions: TheGodfather
خطر اسپویل!!!... لطفا از تگ اسپویلر استفاده شود!!... اگه نمیخوای داستان برات لو بره ادامه مطلب رو نخون!!!... خطر!! خطر!! خطر لوث شدن داستان!!... هر کی اسپویلر نذاره خره!!... بن دائم میکنیم!! نگی نگفتی!!... خطر!!...

:-j

براستی در داستانسرایی مدرن چه اتفاقی افتاده که انقدر روی اسپویلرها حساس هستند؟!! و دغدغه شب و روز عده ای در اینترنت شده است؟!! :-j چرا در یونان باستان دقیقا عکس این قضیه را شاهد بودیم؟!! هنگامی که به تماشاچیان یونانی بلیت تئاتری فروخته میشد یک دستنوشته نیز به آنها داده میشد که داستان کامل نمایشنامه در آن وجود داشت!!! عمدا از سوی کارگردان و عوامل تئاتر از تماشاچیان خواسته میشد تا داستان را تا آخر برای خود اسپویل کنند! اما به چه دلیل؟؟!

در واقع نویسندگان قهاری مثل آیسخولوس انقدر به قدرت نویسندگی خود مطمئن بودند که نیازی به سورپرایز برای سرگرم نگه داشتن بیننده نمی دیدند. در واقع سورپرایز حتی باعث افت کیفیت تئاتر آنها میشد. چرا که تماشاچی با دیدن اجرا به خودی خود در عمق داستان غرق شده و احساساتش فوران می نمود. و سورپرایز مثل یک شوک باعث میشد تا حواس ببیننده از اصل قضیه منحرف شود و بقول معروف پرت شود جایی دیگر. تماشاچی از قبل میدانست با چه طرف است. اما اجرای آهنگین بازیگران و شعرخوانی و ریتم موسیقی هماهنگ، او را چنان درگیر میکرد که گویی براستی جلوی چشمش دارند این اتفاقات میافتند!! اما در زمان مُدرن که داستان ها ضعیف و سطحی است و بازیگران یک مُشت سلبریتی جیره بگیر از استودیوها، ورق برگشته و تنها یک حُقه باقی مانده و آنهم سورپرایز و پیچش داستانی می باشد که باعث سرگرمی است! :-j برای همین مشاهده میشود سریال هایی مثل Westworld چقدر طرفدار دارند و پیگیری میشوند! و تماشاچی فکر میکند دیگر این تهش است و رو دستش نخواهد آمد! :-j و همینطور فیلم هایی مثل Avengers Infinity War که مُردن کاراکترها دستمایه شده است! :-j

باز هم یه پست کوبنده دیگه از کاربر شهیر و متفاوت بازیسنتر :Laughing: حالشو ببرید :Laughing:

خیلی زیادی جالب بود :|
ببر زامبی، اسب زامبی، جفت گیری زامبی ها! زنه گردنش شکسته مُرده داره اشک میریزه! یارو گلوله هاش تموم شده با دست خالی حمله میکنه به آلفا! گلوله ات تموم شده چاقو هم نداری؟! این آلفا بیشتر شبیه دراکولا بود تا زامبی
ولی در کل بد نیست برای سرگرمی و گذران وقت

• Like
Reactions: hitman68
Amazon is weeks into negotiations on a deal to acquire MGM for about $9 billion, industry sources tell Variety

«آمازون» در حال مذاکره برای خرید کمپانی قدیمی و معروف «مترو گلدوین مایر» به ارزش نه میلیارد دلار است.

بطور رسمی تایید شد.

Amazon said that it will acquire MGM Studios for $8.45 billion, marking its boldest move yet into the entertainment industry and turbocharging its streaming ambitions

Amazon to Buy MGM Studios for $8.45 Billion

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or