sefroyek2007
کاربر سایت
به اون تفاوت هاي اركيد و پريميوم اين رو هم اضافه كنيد كه آركيد كابل كامپوزيت داره ولي ماله پريميوم كابل كامپوننت هست . تو شكلاي بالا هم مشخصه
تو اصفهان فروشگاه سرزمين رايانه هست كه فكر كنم فروش هم دارند برو تو فروشگاه مجازيه همين سايت ازشون بپرسسلام من اگه الایت بگیرم فقط 12 ولت کنم؟
تو اصفهان کجا میکنن؟
میگم چرا آقا مجید 450 میده آقا پیام 400 نکنه جنس آقا پیام درجه 3 باشه !:confused:
دوستان اگه یک کنسولی لایت آن باشه میشه یک درایو هیتاچی انداخت روش که کپی خور بشه؟؟؟
======
من خودم 90% مطمعنم نمیشه خاستم اینجا بپرسم که اون 10% باقیش هم بر طرف بشه!
دوستان با این وضیعتی که الیت داره میشه قیمتش 400 تا 450 قیمت ارکید چند میشه ؟
اصلا یه قیمت به روز میدید لطفا بعد بهترین فروشگاه تو تهران برای خرید کجاس تو تهران ادرسشم بدید لطفا
مرسی
بخاطر اون 10 درصد بگم که چرا میشهالان یه چند روزی هستش که روش و راهنمایی هاش و برنامه هاش اومده و میتونین این کار رو انجام بدین
بخاطر اون 10 درصد بگم که چرا میشهالان یه چند روزی هستش که روش و راهنمایی هاش و برنامه هاش اومده و میتونین این کار رو انجام بدین
برای این کار drive key دستگاه رو می خواد
که البته فکر کنم اگه drive key باشه میشه کپیش کرد
خوب مشکل همینه دیگه برای بدست آوردن drive key باید درایو هک بشه...
که اگرم هک بشه چه احتیاجی به تعوض درایو هست!!
اول اينكه من الان تقريبا 2 روزه دارم مي بينم شما تو هر تاپيكي مي ري اينو ميگي ولي منبع نمي گي خوب يه منبع هم بگو ما هم بريم استفاده كنيم ديگه. انگليش هم باشه مشكلي نيست.بخاطر اون 10 درصد بگم که چرا میشهالان یه چند روزی هستش که روش و راهنمایی هاش و برنامه هاش اومده و میتونین این کار رو انجام بدین
خوب میشه بگین کجا؟؟ که ما هم استفاده بکنیم...
برای این کار drive key دستگاه رو می خواد
که البته فکر کنم اگه drive key باشه میشه کپیش کرد
خوب مشکل همینه دیگه برای بدست آوردن drive key باید درایو هک بشه...
که اگرم هک بشه چه احتیاجی به تعوض درایو هست!!!
:cheesygri اگه این جور که شما می گی باشه خبر از دم fake :cheesygri
اول اينكه من الان تقريبا 2 روزه دارم مي بينم شما تو هر تاپيكي مي ري اينو ميگي ولي منبع نمي گي خوب يه منبع هم بگو ما هم بريم استفاده كنيم ديگه. انگليش هم باشه مشكلي نيست.
البته فكر نمي كنم الان هيچ كدوم از مغازه هاي معروف تهران اين كارو بكنن
شما مي گي كه مي شه تعويض كرد درايو رو درسته ؟؟ خب الان درايو جدا نو بنكيو سامسونگ يا هيتاچي بالاي 50 تومنه حالا از پولشم بگذريم ديگه به اين راحتي ها نوي اين درايو ها پيدا نمي شه . دست دو هم كه مشكلات خودشو داره.
من فكر مي كنم بازم بايد صبر كنيم
اول اينكه من الان تقريبا 2 روزه دارم مي بينم شما تو هر تاپيكي مي ري اينو ميگي ولي منبع نمي گي خوب يه منبع هم بگو ما هم بريم استفاده كنيم ديگه. انگليش هم باشه مشكلي نيست.
البته فكر نمي كنم الان هيچ كدوم از مغازه هاي معروف تهران اين كارو بكنن
شما مي گي كه مي شه تعويض كرد درايو رو درسته ؟؟ خب الان درايو جدا نو بنكيو سامسونگ يا هيتاچي بالاي 50 تومنه حالا از پولشم بگذريم ديگه به اين راحتي ها نوي اين درايو ها پيدا نمي شه . دست دو هم كه مشكلات خودشو داره.
من فكر مي كنم بازم بايد صبر كنيم
مرسي فقط اگه گذاشتي تو اين تاپيك هم اعلام كن و لينكشو بذار گرچه عينه توپ صدا ميكنه:cheesygriحق با شماس، حتما ظرف همین یکی دو روز آموزش کاملش رو با عکس و اینا میذارم.