راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

گفتیم شاید آقا پیام بیاره... هنوز نیورده...
درضمن جنس درجه 1 و 2 نداریم همش یکیه ( فقط بعضی ها جنسهای دسته دوم رو جای نوع قالب میکنند)
بعد این دوتا هم جنساشونم از دوبی میارند و بستگی به قیمتی داره که از اونجا میارند...
چون کنسول درایو بنکیو دیگر تولید نمیشه اون ور آب هم یکمی ارزون تر هست ...

اگر زیاد بازی نمیکنی 12 ولت هم نکردی نکردی... ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه
من خودم هنوز نکردم
بعد 12 ولت کردن هم که زیاد سخت نیست و خودتم میتونی انجام بدی تو همین سایت آموزش هست.

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=16060

سلام من اگه الایت بگیرم فقط 12 ولت کنم؟
تو اصفهان کجا میکنن؟
میگم چرا آقا مجید 450 میده آقا پیام 400 نکنه جنس آقا پیام درجه 3 باشه !:confused:
تو اصفهان فروشگاه سرزمين رايانه هست كه فكر كنم فروش هم دارند برو تو فروشگاه مجازيه همين سايت ازشون بپرس

دوستان اگه یک کنسولی لایت آن باشه میشه یک درایو هیتاچی انداخت روش که کپی خور بشه؟؟؟
======
من خودم 90% مطمعنم نمیشه خاستم اینجا بپرسم که اون 10% باقیش هم بر طرف بشه!

بخاطر اون 10 درصد بگم که چرا میشه :) الان یه چند روزی هستش که روش و راهنمایی هاش و برنامه هاش اومده و میتونین این کار رو انجام بدین

دوستان با این وضیعتی که الیت داره میشه قیمتش 400 تا 450 قیمت ارکید چند میشه ؟
اصلا یه قیمت به روز میدید لطفا بعد بهترین فروشگاه تو تهران برای خرید کجاس تو تهران ادرسشم بدید لطفا
مرسی

دوستان با این وضیعتی که الیت داره میشه قیمتش 400 تا 450 قیمت ارکید چند میشه ؟
اصلا یه قیمت به روز میدید لطفا بعد بهترین فروشگاه تو تهران برای خرید کجاس تو تهران ادرسشم بدید لطفا
مرسی

آرکید آقا پیام داره 370 تومن ولی چرا آرکد!!! الیت بخر از همه بهتره

فروشگاه وست گیم www.westgame.ir
فروشگاه نکست جن www.nextgen.ir
فروشگاه پرتو :شماره تماس 22894783

اینها مطمئنن من خودمن از وست گیم خریدم

بخاطر اون 10 درصد بگم که چرا میشه :) الان یه چند روزی هستش که روش و راهنمایی هاش و برنامه هاش اومده و میتونین این کار رو انجام بدین

برای این کار drive key دستگاه رو می خواد
که البته فکر کنم اگه drive key باشه میشه کپیش کرد

خوب مشکل همینه دیگه برای بدست آوردن drive key باید درایو هک بشه...
که اگرم هک بشه چه احتیاجی به تعوض درایو هست!!!

من امروز وقتی کابل کامپونت رو به تلویزیون معمولی ( 21 سامسونگ) وصل کردم مشکلی نداشت ولی وقتی دکمه سیم رو HD TV قرار دادم یک دفعه هم کنسول و TV قاطی کرد و درایو کنسول با سرعت زیادی شروع به کار کرد من هم دوباره اون رو به حالت TV برگشتاندم
خواستم ببینم مشکل از کجا بود ؟؟ آیا TV من مشکل داره یا؟؟؟

اول اينكه من الان تقريبا 2 روزه دارم مي بينم شما تو هر تاپيكي مي ري اينو ميگي ولي منبع نمي گي خوب يه منبع هم بگو ما هم بريم استفاده كنيم ديگه. انگليش هم باشه مشكلي نيست.
البته فكر نمي كنم الان هيچ كدوم از مغازه هاي معروف تهران اين كارو بكنن
شما مي گي كه مي شه تعويض كرد درايو رو درسته ؟؟ خب الان درايو جدا نو بنكيو سامسونگ يا هيتاچي بالاي 50 تومنه حالا از پولشم بگذريم ديگه به اين راحتي ها نوي اين درايو ها پيدا نمي شه . دست دو هم كه مشكلات خودشو داره.
من فكر مي كنم بازم بايد صبر كنيم

خوب میشه بگین کجا؟؟ که ما هم استفاده بکنیم...

خوب مشکل همینه دیگه برای بدست آوردن drive key باید درایو هک بشه...
که اگرم هک بشه چه احتیاجی به تعوض درایو هست!!!

:cheesygri اگه این جور که شما می گی باشه خبر از دم fake :cheesygri

اول اينكه من الان تقريبا 2 روزه دارم مي بينم شما تو هر تاپيكي مي ري اينو ميگي ولي منبع نمي گي خوب يه منبع هم بگو ما هم بريم استفاده كنيم ديگه. انگليش هم باشه مشكلي نيست.
شما مي گي كه مي شه تعويض كرد درايو رو درسته ؟؟ خب الان درايو جدا نو بنكيو سامسونگ يا هيتاچي بالاي 50 تومنه حالا از پولشم بگذريم ديگه به اين راحتي ها نوي اين درايو ها پيدا نمي شه . دست دو هم كه مشكلات خودشو داره.

جدیدترین خبر در رابطه با این موضوع :

DVDKey32 Lite-On Key Retriever

اینجا هم برید بیشتر در جریان کارها قرار میگیرید :

Xbox-Scene

حق با شماس، حتما ظرف همین یکی دو روز آموزش کاملش رو با عکس و اینا میذارم.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or