hoom
کاربر سایت
مرسي فقط اگه گذاشتي تو اين تاپيك هم اعلام كن و لينكشو بذار گرچه عينه توپ صدا ميكنه:cheesygri
اینم لینک
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=17228
مرسي فقط اگه گذاشتي تو اين تاپيك هم اعلام كن و لينكشو بذار گرچه عينه توپ صدا ميكنه:cheesygri
قرار بود که توی آگوست بیاد... آگوست هم تموم داره میشه.....کسی میدونه مادربورد جاسپر کی میاد بیرون
اصلا این اخبار واقعیه؟؟؟ :confused:

20 30 تومن از دوبی گرون تره + رجینش j هستشدوستان یکم عجله دارم لطفا یکی قیمت مدل های مختلف X360 تو مالزی رو بهم بگه ممنون می شم
بستگی به مادر بوردت داره اگه مادر بوردت لانچه حتما دو تا فنها رو 12 ولت کناساتيد محترم به نظر شما من 2تا فن هارو 12 ولت كنم اخه يكي از دوستام اين كار رو كرده الان صداي كنسولش همه جايه خونه رو ورداشته![]()
bebakhshid en minevisamببخشید دوستان دراین سایت تا حالا با مادربوردای فالکون به مشکل بر خوردند ؟؟
بعد این مادربورد ups یا ops چیه ؟؟
مرسی
برا دوستم zephyr هست كه 2 تا فنهارو 12 ولت كرده ولي ماله من فالكونه پس يك فن 12 بشه بسه:confused:بستگی به مادر بوردت داره اگه مادر بوردت لانچه حتما دو تا فنها رو 12 ولت کن
برا دوستم zephyr هست كه 2 تا فنهارو 12 ولت كرده ولي ماله من فالكونه پس يك فن 12 بشه بسه:confused:
lمیشه میزان ولتاژ هر فن رو تنظیم کرد مثلا یکی همون معمولی و یکی 12ولت چون کلا چهار تا سیم داره این دوتا فن دوتاش ماله یکی دوتاش ماله کی دیگه مثلا میشه دوتا سیم یه فن رو ورداشت و وصلش کرد به ادپتور رکه دیگه از این بیشترشو اطلاع ندارم
فکر نکنم بشه فنها رو جدا گانه 12 ولت کرد!!!
بعد تو مادربردهای فالکون اگر زیاد بهش فشار نیاری نیازی به 12 ولت کردن نیست
ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه
من کنسولهای که 12 ولت کردن رو دیدم زیاد هم صداش بالا نیست!!!؟
فهميدم چه كار كنم:biggrin1:
اگه بگید واقعا ممنون می شم واقعا چون چیز زیادی ازxbox 360 نمیدونم