الان اكثر مانيتور ها بالاي اين رزوليشن پشتيباني مي كنند ميتوني به سايت سامسونگ ال جي بنكيو يا rayaneh.com يه سري بزنيدرسته ولی شاید در اینده هم بخوام استفاده کنم !
من با ps3 یک بازی رو انجام دادم که برای حرکت دادن به جای اینکه روی کلید فشار بیاری میتونستی دسته رو تکون بدی(بالا و پایین) و بعد به هر جهتی که میخواستی میرفت(بازی ماشین بود)
خواستم ببینم این کارو روی xbox هم میشه انجام داد؟

نه دوست عزیز اون سیستم فقط در چند بازی خاص و به تقلید از wii ساخته شده و میشه گفت تا بحال اصلا موفق نبوده و البته خبرهایی در مورد ساخت کنترلرهای حرکتی برای 360 هم عنوان شده بود که فکر کنم هنوز به مرحله تولید انبوه نرسیده .
سلامبه نظر من سیکس آکسیس معرکه هست میتونید اونو تو gow 3 برای جا خالی دادن و قلتیدن روی زمین امتحان کنید !!
من اینجا میپرسم چون تایپک مربوطش هیشکی جواب نمیده !
خوب من گشتم تو محصولات همشون ولی مانیتور 19 اینچ 1080p پیدا نکردم نمیدونم 110 و console کجان؟!
من بازم میگم یک مانیتور 19 20 اینچ با روزولوشن hd و دارا بودن 2 کابل dvi یا یک hdmi و یکی dvi !یا طوری باشه که بشه هم 360 بازی کرد بعد خاموشکرد بدون عوض کردن کابل ها pc بازی کرد !
زمان پاسخگویی 2 میلی ثانیه باشه !
کنتراست بالای 2000.1 باشه !
قیمت 250 تا 300 باشه !
منظورت از Pro همين 60 گيگي هاست؟؟ اگه آره شرمنده قيمت ندارمبا سلام من می خواهم xbox360 pro بخرم لطفا اگر کسی قیمت معمول اون رو می دونه من رو راهنمایی کنه (uc و j)
درضمن من اصفهان هستم اگر کسی اینجا مغازه ای می شناسه که xbox360 داشته باشه و با انصاف هم باشه لطفا معرفی کنه.
ممنون:confused:![]()
با سلام من می خواهم xbox360 pro بخرم لطفا اگر کسی قیمت معمول اون رو می دونه من رو راهنمایی کنه (uc و j)
درضمن من اصفهان هستم اگر کسی اینجا مغازه ای می شناسه که xbox360 داشته باشه و با انصاف هم باشه لطفا معرفی کنه.
ممنون:confused:![]()
eival bahal goftiاون بازی که من کردم روی ps3 یک بازی ماشین سواری رالی بود ...
یکی هم بود یک بازی داشت تو این سبک برای xbox که میگفت 14 تومن اسم بازی رو بعداً ازش میپرسم
به نظر من اصلاً هم ناموفق نبود و خیلی حال میداد!!!
سلام! راستش من دیدم تو سایت بعضیا میگن که اگر عوض کنی بن میشی یا دسترسیت به XBL قطع میشه ولی من خودم از آقای فضلی پرسیدم گفت همچین چیزی نیست . اون موقع هم(یعنی حدودا 6 ماه پیش) من ازشون پرسیدم خرجش چقدره گفتن حدود 50 تومن(البته میگم 6 ماه پیش).بعد الان بهترین ریجن پال هست و مثلا الان بازی آستریکس و ابلیکس فقط رو پال اومده/ کلا هم شما از الان این کارو نکن و سراغش نرو. شاید این فاینال جیش تایید بشه ولی نه بره ژاپن یا 1000 تا کوفتو زهره ماره دیگه میشه و اون موقع پشیمون میشی.کلا به نظر من بیخیالش شو(حده اقل تا 1 سال دیگه) و از الان به فکرش نباشببخشید دوستان. میخواستم بدونم ریجن کنسولمو عوض کنم مشکلی پیش نمیاد؟ آخه ریجنم jیه و میخوام عوضش کنم چون FF بره j نمیاد.
میگن Next Gen این کارو میکنه. مطمئن هستش؟
تقریبا چقدر در میاد؟
بعدش کدوم ریجن بهتره؟ با توجه به زود اومدن بازیاشو فراوونیو کلا همه چی.

درسته. حق با توئه.سلام! راستش من دیدم تو سایت بعضیا میگن که اگر عوض کنی بن میشی یا دسترسیت به XBL قطع میشه ولی من خودم از آقای فضلی پرسیدم گفت همچین چیزی نیست . اون موقع هم(یعنی حدودا 6 ماه پیش) من ازشون پرسیدم خرجش چقدره گفتن حدود 50 تومن(البته میگم 6 ماه پیش).بعد الان بهترین ریجن پال هست و مثلا الان بازی آستریکس و ابلیکس فقط رو پال اومده/ کلا هم شما از الان این کارو نکن و سراغش نرو. شاید این فاینال جیش تایید بشه ولی نه بره ژاپن یا 1000 تا کوفتو زهره ماره دیگه میشه و اون موقع پشیمون میشی.کلا به نظر من بیخیالش شو(حده اقل تا 1 سال دیگه) و از الان به فکرش نباش![]()