راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اگه منظورت 1080p هست فكر مي كنم همچين مانيتوري باشه ولي اگه برا 360 مي خواي خيلي ارزش نداره چون 360 براي مانيتور رزوليشن پاينتري رو استفاده مي كنه (فكر كنم حدوداي 1380 * 768) صفحه اول همين تاپيك دقيقش هست
درسته ولی شاید در اینده هم بخوام استفاده کنم !

درسته ولی شاید در اینده هم بخوام استفاده کنم !
الان اكثر مانيتور ها بالاي اين رزوليشن پشتيباني مي كنند ميتوني به سايت سامسونگ ال جي بنكيو يا rayaneh.com يه سري بزني
ديگه بحث مانيتورو اينجا ادامه نده توي تاپيك خودش مطرح كن
http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2010
روش استفاده بهينه از 360 با مانيتور

من با ps3 یک بازی رو انجام دادم که برای حرکت دادن به جای اینکه روی کلید فشار بیاری میتونستی دسته رو تکون بدی(بالا و پایین) و بعد به هر جهتی که میخواستی میرفت(بازی ماشین بود)

خواستم ببینم این کارو روی xbox هم میشه انجام داد؟

نه دوست عزیز اون سیستم فقط در چند بازی خاص و به تقلید از wii ساخته شده و میشه گفت تا بحال اصلا موفق نبوده و البته خبرهایی در مورد ساخت کنترلرهای حرکتی برای 360 هم عنوان شده بود که فکر کنم هنوز به مرحله تولید انبوه نرسیده .

به نظر من سیکس آکسیس معرکه هست میتونید اونو تو gow 3 برای جا خالی دادن و قلتیدن روی زمین امتحان کنید !!
من اینجا میپرسم چون تایپک مربوطش هیشکی جواب نمیده !:evil:
خوب من گشتم تو محصولات همشون ولی مانیتور 19 اینچ 1080p پیدا نکردم نمیدونم 110 و console کجان؟!
من بازم میگم یک مانیتور 19 20 اینچ با روزولوشن hd و دارا بودن 2 کابل dvi یا یک hdmi و یکی dvi !یا طوری باشه که بشه هم 360 بازی کرد بعد خاموشکرد بدون عوض کردن کابل ها pc بازی کرد !
زمان پاسخگویی 2 میلی ثانیه باشه !
کنتراست بالای 2000.1 باشه !
قیمت 250 تا 300 باشه !

نه دوست عزیز اون سیستم فقط در چند بازی خاص و به تقلید از wii ساخته شده و میشه گفت تا بحال اصلا موفق نبوده و البته خبرهایی در مورد ساخت کنترلرهای حرکتی برای 360 هم عنوان شده بود که فکر کنم هنوز به مرحله تولید انبوه نرسیده .

اون بازی که من کردم روی ps3 یک بازی ماشین سواری رالی بود ...
یکی هم بود یک بازی داشت تو این سبک برای xbox که میگفت 14 تومن اسم بازی رو بعداً ازش میپرسم

به نظر من اصلاً هم ناموفق نبود و خیلی حال میداد!!!

X B O X 3 6 0

با سلام من می خواهم xbox360 pro بخرم لطفا اگر کسی قیمت معمول اون رو می دونه من رو راهنمایی کنه (uc و j)
درضمن من اصفهان هستم اگر کسی اینجا مغازه ای می شناسه که xbox360 داشته باشه و با انصاف هم باشه لطفا معرفی کنه.
ممنون:confused::cool:

به نظر من سیکس آکسیس معرکه هست میتونید اونو تو gow 3 برای جا خالی دادن و قلتیدن روی زمین امتحان کنید !!
من اینجا میپرسم چون تایپک مربوطش هیشکی جواب نمیده !:evil:
خوب من گشتم تو محصولات همشون ولی مانیتور 19 اینچ 1080p پیدا نکردم نمیدونم 110 و console کجان؟!
من بازم میگم یک مانیتور 19 20 اینچ با روزولوشن hd و دارا بودن 2 کابل dvi یا یک hdmi و یکی dvi !یا طوری باشه که بشه هم 360 بازی کرد بعد خاموشکرد بدون عوض کردن کابل ها pc بازی کرد !
زمان پاسخگویی 2 میلی ثانیه باشه !
کنتراست بالای 2000.1 باشه !
قیمت 250 تا 300 باشه !
سلام
اول از همه اگه ممكنه اسمتون رو بگيد :blushing:
دوم اينكه بهتره از خير مانيتور هاي داراي پورت hdmi بگذريد چون به غير از اين كه بي خودي بسيار گرون هستند و با اين بودجه اي كه شما مي گي همخوني ندارن اكثرا مشخصات ديگشون مثل كنتراست و زمان پاسخگويي آدم رو راضي نمي كنه
سوم اينكه من مانيتور 19 نديدم كه 1080p باشه.
چهارم اينكه شما ميتني براي مثال بنكيو G2400W رو يه نگاهي بندازي ولي اول اينكه به غير از vga داراي ورودي hdmi و DVI نيز هست ولي متاسفانه زمان پاسخگويي 5 هست و كنتراستشم 1 : 1000 (اگه اشتباه نكرده باشم خودت چك كن) ولي از طرفي هم رزوليشن خيلي بالايي داره يعني 1200 * 1920 كه يه ذره هم از 1080p بيشتره چون :
1080p = 1920 * 1080
چهارم به نظر من حالا كه داري مي گيري بالاي 19 بگير فكر مي كنم 21 خوب باشه
پنجم خيلي دنبال كنتراست بالايي سري انيكس (اگه غلط املايي يا سوتي نداشته باشه) ال جي داراي كنتراست 1 : 10000 (درست خوندي ده هزار) هستش كه همه هم ازش تعريف مي كنند ولي قيمت ندارم
ششم هم اينكه منم با بودجه اي دقيقا مثل شما دارم دنبال يه LCD مي گردم اگه چيز خوبي پيدا كردي منو خبر كن منم اگه چيزي پيدا كردم خبرت مي كنم خوبه؟؟
موفق باشي

با سلام من می خواهم xbox360 pro بخرم لطفا اگر کسی قیمت معمول اون رو می دونه من رو راهنمایی کنه (uc و j)
درضمن من اصفهان هستم اگر کسی اینجا مغازه ای می شناسه که xbox360 داشته باشه و با انصاف هم باشه لطفا معرفی کنه.
منظورت از Pro همين 60 گيگي هاست؟؟ اگه آره شرمنده قيمت ندارم
فروشگاه سرزمين رايانه اگه اشتباه نكرده باشم تو اصفهانه كه تو فروشگاه مجازي هم تاپيك داره برو همون جا بپرس دارن يا نه آدماي خوبي هم هستن همه هم راضين

چرا (uc و j)؟ الان پال رو بورسه ...
الیت از همه مدلها بهتره بعد پریمیوم و بعد هم آرکد

آقا پیام که در فروشگاه مجازی هستند پریمیوم پال رو میدن 380 تومن که خیلی ارزون هست
ایشون بوشهر هستند و براتون با تیپاکس ارسال می کنند...
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9516&page=150

آقا مجید هم پریمیوم پال میدن 410 تومن که ایشون تهران هستند..
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=16672&page=1

ببخشید دوستان. میخواستم بدونم ریجن کنسولمو عوض کنم مشکلی پیش نمیاد؟ آخه ریجنم jیه و میخوام عوضش کنم چون FF بره j نمیاد.
میگن Next Gen این کارو میکنه. مطمئن هستش؟
تقریبا چقدر در میاد؟
بعدش کدوم ریجن بهتره؟ با توجه به زود اومدن بازیاشو فراوونیو کلا همه چی.

ببخشيد منظورتون از GOW3 چه بازي هست ؟ God of War 3 كه نيست احيانا ؟
292.gif

ببخشید دوستان. میخواستم بدونم ریجن کنسولمو عوض کنم مشکلی پیش نمیاد؟ آخه ریجنم jیه و میخوام عوضش کنم چون FF بره j نمیاد.
میگن Next Gen این کارو میکنه. مطمئن هستش؟
تقریبا چقدر در میاد؟
بعدش کدوم ریجن بهتره؟ با توجه به زود اومدن بازیاشو فراوونیو کلا همه چی.
سلام! راستش من دیدم تو سایت بعضیا میگن که اگر عوض کنی بن میشی یا دسترسیت به XBL قطع میشه ولی من خودم از آقای فضلی پرسیدم گفت همچین چیزی نیست . اون موقع هم(یعنی حدودا 6 ماه پیش) من ازشون پرسیدم خرجش چقدره گفتن حدود 50 تومن(البته میگم 6 ماه پیش).بعد الان بهترین ریجن پال هست و مثلا الان بازی آستریکس و ابلیکس فقط رو پال اومده/ کلا هم شما از الان این کارو نکن و سراغش نرو. شاید این فاینال جیش تایید بشه ولی نه بره ژاپن یا 1000 تا کوفتو زهره ماره دیگه میشه و اون موقع پشیمون میشی.کلا به نظر من بیخیالش شو(حده اقل تا 1 سال دیگه) و از الان به فکرش نباش;)

سلام! راستش من دیدم تو سایت بعضیا میگن که اگر عوض کنی بن میشی یا دسترسیت به XBL قطع میشه ولی من خودم از آقای فضلی پرسیدم گفت همچین چیزی نیست . اون موقع هم(یعنی حدودا 6 ماه پیش) من ازشون پرسیدم خرجش چقدره گفتن حدود 50 تومن(البته میگم 6 ماه پیش).بعد الان بهترین ریجن پال هست و مثلا الان بازی آستریکس و ابلیکس فقط رو پال اومده/ کلا هم شما از الان این کارو نکن و سراغش نرو. شاید این فاینال جیش تایید بشه ولی نه بره ژاپن یا 1000 تا کوفتو زهره ماره دیگه میشه و اون موقع پشیمون میشی.کلا به نظر من بیخیالش شو(حده اقل تا 1 سال دیگه) و از الان به فکرش نباش;)
درسته. حق با توئه.
نمیدونم چرا یه دفعه هول شدم.:cheesygri
ممنون.:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or