Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
یه مدتیه ول کرده بودم کمیک ها رو, می خوام یه سری جدید رو شروع کنم
برای شخصیت flash سراغ چه سری ای برم بهتره؟ ترجیحا از new 52. خوبه از نظر داستانی؟
Suicide squad هم چنان مثل قبل اوضاعش خوبه؟
ممنون

واکینگ دد الان کامیکاش چقد از سریالش جلو تره ؟
من اگه بخوام شروع کنم از کجا شروع کنم که با سریالش هماهنگ شه؟
و از چه سایتی برای انگلیسیش استفاده کنم؟ (منظورم ترجمه نشده باشه)

سریال و کمیک هماهنگ نیستن که بخوای از یکجا شروع کنی.خیلی از شخصیتها مرگشون جابجا شده.
ولی داستان شکارچیا تو 67 تموم میشه.من پیشنهاد میکنم همرو بخونی.

از اول تا آخر بخون، داستان کمیک با سریال 90 درجه تفاوت داره:دی
خیلی از سریال جلوتره، خیلی.

قضیه این Secret Wars چیه که فنبوی هارو به مرز جنون رسونده :دی؟
همین دیشب مارول به کنفرانس برای این قضیه گذاشته بود ، ماجرا هم از این قراره که همونجور که پویا توی صفحه های قبل تیزر Everything ends رو گذاشته بود قراره که تمام parallel universe ها و دنیاهای موازی تموم بشن و توی یه final event که در Secret wars بین دنیای 616 و ultimate مارول رخ میده ، بر و بچ نمیتونن مشکلو به موقع حل کنن و فقط battleworld میمونه و بر اساس اون یه All-new marvel یونیورس میسازن . زمینه سازی از توی Avengers 44 و new avengers 34 شروع میشه جایی که دنیاها به هم رسیدن و جنگ بین illuminati و avengers به اوجش رسیده و تقریبا مولتیورس داره میمیره و جایی برای موندن نیست بطور خلاصه همه چی رو میترکونن و بعدش یه دنیای مضخرف جدید میسازن :d
به نظر من کلا کاره احمقانه ایه و جایی که شخصیت هایی رو که کشتن ، دوباره تویه یه یونیورسه دیگه زنده میکنن دیگه به ریبوت نیازی نیست ، مارول هم فقط بخاطر اینکه DC اومد اون Convergence رو برای خاتمه به فلش پوینت و new 52 بده داره تمامه شخصیت های خودش رو نیست و نابود میکنه و داستان احمقانه World incrusion و برخورد دنیاهای موازی رو ادامه میده (مردم تا نوشتم :d)

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or