[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
و البته اگه سونی واقعاً اصلاً از کراش جدید رونمایی نکنه و حتی این IP رو از اکتی نخریده باشه دوباره، از همین الان میگم که یه احمق ِ، احمقی که با دل ِ خیلی ها بازی کرد و ناامیدشون کرد.
پس حرفه ای نبودیبابا یه کم منطقی باشین خب :d
ND با این یال و کوپالی که به هم زده و اون شاهکارهای تکنیکی توی کاراش دیگه در حد یه ip پلتفورمر نیست، هر چند اسم ip بزرگ باشه ولی یه استودیو جم و جورتر و کوچیکتر میتونه کار crash رو انجام بده
یه دوستی داشتم توی فوتبال زورش به من نمیرسید، اعصابش که خورد میشد پیشنهاد میکرد crash racing بازی کنیم :d معمولا من میباختم بازیو دیگهیادش بخیر :d
اینطوریا هم نیست که میگید ! من از عاشقان نیل و بروس هستم و این 2 فوق العادن ولی U2 رو به این راحتی به پایه فقط این 2 نزنید چون اولا اون زمان ناتی 1 تیم بوده که میگید تیم نیل و بروس سازندشند ! دوما creative director آنچارتد 2 هم امی بوده و نیل پشت سرش قرار میگرفته و بقیه اعضا هم که مشخصه از قبل بودن . بعد از U2 میشن 2 تا تیم و یه سری جدید اضافه میشن به استدیو که نیل و بروس میرن و در اون تیم قرار میگیرن که طبق گفته هاشون مونده بودند چیکار کنن و یکی از ایده ها هم J&D بوده که بعد نیل ایده ی TLOU رو میگه و بیشتره تیم هم اگه ویدیوی پشت پرده ی ساختو ببینید اعضای تازه پیوسته بودند . نیل و بروس درواقع الان رفتن سرپرست همون تیم U3 شدن برا uncharted PS4 و تیم خودشون هم قطعا داره رو ایده ی خودش کار میکنه و اونجا هم زیره نظر دارند , اعضا هم با توجه به این داستانا بیش از 230 نفر پیش بینی میکنم :dاینکه چند نفرن رو الان دقیق نمیشه گفت . ولی تیم ها به این صورت هستن .
تیم NEIL و BRUCE که مهمترین تیم و مورد اعتماد ترین تیم هستن . که سازنده UNCHARTED 2 و THE LAST OF US بودن . که من فک میکنم بخش زیادی از متخصصین الان در این تیم هستن
سر پلی استیشن ال استار طرفدارها خودشون رو جر دادن که کرش تو بازی باشه اما نبود. خوب قشنگ مشخص هست که سونی دنبال آوردن کرش تو بازی بوده اما کتیویپن اجازش رو نداده. بازگشت یا عدم بازگشت کرش به احمق بودن یا نبودن سونی ربط نداره. به این وابستس که اکتیویژن بیخیال کرش بشه یا نه!
باز دوباره رسیدیم به این بحثه!بابا یه کم منطقی باشین خب :d
ND با این یال و کوپالی که به هم زده و اون شاهکارهای تکنیکی توی کاراش دیگه در حد یه ip پلتفورمر نیست، هر چند اسم ip بزرگ باشه ولی یه استودیو جم و جورتر و کوچیکتر میتونه کار crash رو انجام بده
یه دوستی داشتم توی فوتبال زورش به من نمیرسید، اعصابش که خورد میشد پیشنهاد میکرد crash racing بازی کنیم :d معمولا من میباختم بازیو دیگهیادش بخیر :d
کی گفت پلتفرمر ساختن آسونه؟ :d میگم و خودت هم میدونی ND واسه پلتفرمر ساختن زیادی گنده هست :dباز دوباره رسیدیم به این بحثه!:d
SMG کلا سلام میرسونهاگر انقدر راحت بود پلتفرمر ساختن،تو یک نسل، 4تا پلتفرمر میومد که در حد SMG عرض اندام کنند! :d
البته كارگردان U2 بروس كبير بود مثل TLoU ....فقط تنها تفاوت مغز متفكر هست كه توي TLoU نيل بود و تو U2 امي بود منتها نيل توي همون U2 هم لول ديزاينر بود و هم طراح ارشد كه سمت فوق العاده كليدي هست :dاینطوریا هم نیست که میگید ! من از عاشقان نیل و بروس هستم و این 2 فوق العادن ولی U2 رو به این راحتی به پایه فقط این 2 نزنید چون اولا اون زمان ناتی 1 تیم بوده که میگید تیم نیل و بروس سازندشند ! دوما creative director آنچارتد 2 هم امی بوده و نیل پشت سرش قرار میگرفته و بقیه اعضا هم که مشخصه از قبل بودن . بعد از U2 میشن 2 تا تیم و یه سری جدید اضافه میشن به استدیو که نیل و بروس میرن و در اون تیم قرار میگیرن که طبق گفته هاشون مونده بودند چیکار کنن و یکی از ایده ها هم J&D بوده که بعد نیل ایده ی TLOU رو میگه و بیشتره تیم هم اگه ویدیوی پشت پرده ی ساختو ببینید اعضای تازه پیوسته بودند . نیل و بروس درواقع الان رفتن سرپرست همون تیم U3 شدن برا uncharted PS4 و تیم خودشون هم قطعا داره رو ایده ی خودش کار میکنه و اونجا هم زیره نظر دارند , اعضا هم با توجه به این داستانا بیش از 230 نفر پیش بینی میکنم :d
پس پلتفرمر ساختن،کار استودیوهای کوچیکتره! پس استودیوهای کوچیکتر میتونند یه چیزی در حد SMG بسازن؟ پس آسونهکی گفت پلتفرمر ساختن آسونه؟ :d میگم و خودت هم میدونی ND واسه پلتفرمر ساختن زیادی گنده هست :d
---خودت هم میدونی ND واسه پلتفرمر ساختن زیادی گنده هست :d