نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

مفخرم اولین نمایش In-game از U4 رو دارم ارائه میدم، ممکنه داستان رو واستون اسپویل کنه، به تیکه ای مربوط میشه که نیت واسه هموار کردن راه خودش و خلاص شدن از دست سالی به دلایل نامعلومی چند نفر رو اجیر می کنه تا زنده زنده چالش کنن.
خیلی دراماتیک شده کسایی که به Neil و Bruce شک داشتن که مبادا زیادی تاریک و سیاه بشه بازی مطمئناً نظرشون عوض میشه، رابطه پدر/پسری رو فوق العاده به تصویر می کشه این سکانس!

26049399514671137711.gif

Scarface رو چند نفر اینجا دیدن؟:d یه سری ایده نسبتاً جالب با محوریت همین Neil و Bruce و Amy و تاریکی Uncharted - ول کن اینها نیستیم :d - از این سه تا سکانس به ذهنم رسید که در مجموع چیز خنده داری می تونن از آب دربیان:d
بعد امتحانات می تونین منتظر گیف های سریالی مبتنی بر Scarface باشین البته شاید هم تصویر به تصویر بود چون گیف خیلی وقت تلف کنه. ایده/پیشنهادی در این رابطه ها داشتین یا دیالوگ و ماجرایی خاصی میخواستین بیان بشه تو پروفایل بگین. تو 2014 بازی درست درمون که نداریم دیگه باید با همین چیزا خوش باشیم!:d

55556169445413166276.jpg

67687281814832384669.jpg

94224265727429633363.jpg

52051965496526507733.jpg

آره درست دیدین تو تصویر دوم Kiya ـه خودمون هم حضور داره و کلاً یه نقشی واسش در نظر گرفتم:d چند تا دیگه از بچه هام در نقش فن و کسایی که میخوان این قاعده رو ختم بدن ممکنه ظاهر بشن:d

این عزیزانی که تری÷ آنتی هایپ برداشتن حتما مستحضر هستن که دیگه بیش از اندازه دارن میرن رو مخ؟:| واقعا آدم از خوندن پست های اینجا مشمئز میشه!:| کمتر پالس منفی بدید، توهم شق القمر هم نزنید!

و البته اگه سونی واقعاً اصلاً از کراش جدید رونمایی نکنه و حتی این IP رو از اکتی نخریده باشه دوباره، از همین الان میگم که یه احمق ِ، احمقی که با دل ِ خیلی ها بازی کرد و ناامیدشون کرد.

سر پلی استیشن ال استار طرفدارها خودشون رو جر دادن که کرش تو بازی باشه اما نبود. خوب قشنگ مشخص هست که سونی دنبال آوردن کرش تو بازی بوده اما کتیویپن اجازش رو نداده. بازگشت یا عدم بازگشت کرش به احمق بودن یا نبودن سونی ربط نداره. به این وابستس که اکتیویژن بیخیال کرش بشه یا نه!

آقا اونایی که تازه به خانواده PS اومدن و زیاد آشنا نیستن نگران انحصاری نباشین :دی استودیوهای سونی تا خرخره ی نسل قبل مشغول بازیسازی واسه PS3 بودن واسه همین حالا 2014 یخورده کچل شده :دی هنوز نقدا 4 تاشو داره ناتی میسازه بقیه هم کم کم میرسن دوباره اوضاع حتی بهتر از زمان PS3 میشه از لحاظ انحصاری اصلا جای شک نداره .

الان تو توییتر دیدم عمو فیل گفته انحصاری ها از first party ها هستن راست و دروغش پای خودش :دی . همچین میگفتن که من فکر کردم Half life 3 , Fallout 4 , ... انحصاری معرفی میشه :دی حالا مهم اینه third party ـهایی از این قبیل انحصاری نشن (خیلی ستمه :دی) ، 1st party ـهای ماکرو عزیز دلن بزار معرفی بشن همینجوری :دی

بابا یه کم منطقی باشین خب :d
ND با این یال و کوپالی که به هم زده و اون شاهکارهای تکنیکی توی کاراش دیگه در حد یه ip پلتفورمر نیست، هر چند اسم ip بزرگ باشه ولی یه استودیو جم و جورتر و کوچیکتر میتونه کار crash رو انجام بده

یه دوستی داشتم توی فوتبال زورش به من نمیرسید، اعصابش که خورد میشد پیشنهاد میکرد crash racing بازی کنیم :d معمولا من میباختم بازیو دیگه :| یادش بخیر :d

ND با این یال و کوپالی که به هم زده و اون شاهکارهای تکنیکی توی کاراش دیگه در حد یه ip پلتفورمر نیست، هر چند اسم ip بزرگ باشه ولی یه استودیو جم و جورتر و کوچیکتر میتونه کار crash رو انجام بده

یه دوستی داشتم توی فوتبال زورش به من نمیرسید، اعصابش که خورد میشد پیشنهاد میکرد crash racing بازی کنیم :d معمولا من میباختم بازیو دیگه :| یادش بخیر :d
پس حرفه ای نبودی :دی من یه کارای خبیثی میکردم تو CTR که نیم ساعت یه ضرب فحش میخوردم :)) یادش بخیر واقعا . من کرش میخااااااااام :((

اینکه چند نفرن رو الان دقیق نمیشه گفت . ولی تیم ها به این صورت هستن .

تیم NEIL و BRUCE که مهمترین تیم و مورد اعتماد ترین تیم هستن . که سازنده UNCHARTED 2 و THE LAST OF US بودن . که من فک میکنم بخش زیادی از متخصصین الان در این تیم هستن
اینطوریا هم نیست که میگید ! من از عاشقان نیل و بروس هستم و این 2 فوق العادن ولی U2 رو به این راحتی به پایه فقط این 2 نزنید چون اولا اون زمان ناتی 1 تیم بوده که میگید تیم نیل و بروس سازندشند ! دوما creative director آنچارتد 2 هم امی بوده و نیل پشت سرش قرار میگرفته و بقیه اعضا هم که مشخصه از قبل بودن . بعد از U2 میشن 2 تا تیم و یه سری جدید اضافه میشن به استدیو که نیل و بروس میرن و در اون تیم قرار میگیرن که طبق گفته هاشون مونده بودند چیکار کنن و یکی از ایده ها هم J&D بوده که بعد نیل ایده ی TLOU رو میگه و بیشتره تیم هم اگه ویدیوی پشت پرده ی ساختو ببینید اعضای تازه پیوسته بودند . نیل و بروس درواقع الان رفتن سرپرست همون تیم U3 شدن برا uncharted PS4 و تیم خودشون هم قطعا داره رو ایده ی خودش کار میکنه و اونجا هم زیره نظر دارند , اعضا هم با توجه به این داستانا بیش از 230 نفر پیش بینی میکنم :d

سر پلی استیشن ال استار طرفدارها خودشون رو جر دادن که کرش تو بازی باشه اما نبود. خوب قشنگ مشخص هست که سونی دنبال آوردن کرش تو بازی بوده اما کتیویپن اجازش رو نداده. بازگشت یا عدم بازگشت کرش به احمق بودن یا نبودن سونی ربط نداره. به این وابستس که اکتیویژن بیخیال کرش بشه یا نه!

اگه اکتی بیخیال نشده و سونی نخریده کراش رو غلط می کنه هی چپ و راست با عکس ها و صحبت از کراش هایپ می کنن ملت رو، احمقم هست در صورت عدم بودن کراس در E3 و حالت کلی :دی

پس حرفه ای نبودی :دی من یه کارای خبیثی میکردم تو CTR که نیم ساعت یه ضرب فحش میخوردم :)) یادش بخیر واقعا . من کرش میخااااااااام :((
داغون بودم اصلا :d اصلا کرش باز نبودم :d
pepsiman رو توی 25 دقیقه تموم میکردم :d هر وقت حوصله ـم سر میرفت یه دور میرفتمش :))

بچه ها يه سؤال؟
ايپي ديگرى از اكتيويژن هست كه از سايتش حذف شده باشه و همچنان در مالكيت اكتى باشه؟؟ ببينيم قضيه حذف شدن كرش اتفاقيه يا جدا خبريه...

باز دوباره رسیدیم به این بحثه! :| :d
SMG کلا سلام میرسونه:-" اگر انقدر راحت بود پلتفرمر ساختن،تو یک نسل، 4تا پلتفرمر میومد که در حد SMG عرض اندام کنند! :d

از نظر تکنیکی هم میتونند روی پلتفرمرها هم چیزای خوبی اجرا کنند! >:) بشه مثل انیمیشن های پیکسار! >:) سراسر فانتزی! :x

---
آقا اون Funchartedـی که گفته شد رو میتونیم طبق فن بوی دریم 15 سال و آنچارتد= بازی معرفی نشده و این چیزا،کراش در نظر بگیریم؟ :-" :d

باز دوباره رسیدیم به این بحثه! :| :d
SMG کلا سلام میرسونه:-" اگر انقدر راحت بود پلتفرمر ساختن،تو یک نسل، 4تا پلتفرمر میومد که در حد SMG عرض اندام کنند! :d
کی گفت پلتفرمر ساختن آسونه؟ :d میگم و خودت هم میدونی ND واسه پلتفرمر ساختن زیادی گنده هست :d

داغون بودم اصلا :d اصلا کرش باز نبودم :d
pepsiman رو توی 25 دقیقه تموم میکردم :d هر وقت حوصله ـم سر میرفت یه دور میرفتمش :))

اوه اوه پپسی من هم فوق العاده بود. یادم میاد اینو تو کلوپ بازی میکردیم خودم نداشتم . ینی آخرت هیجان بود واسم اونموقع :دی

Using Xperia L via Tapatalk

اینطوریا هم نیست که میگید ! من از عاشقان نیل و بروس هستم و این 2 فوق العادن ولی U2 رو به این راحتی به پایه فقط این 2 نزنید چون اولا اون زمان ناتی 1 تیم بوده که میگید تیم نیل و بروس سازندشند ! دوما creative director آنچارتد 2 هم امی بوده و نیل پشت سرش قرار میگرفته و بقیه اعضا هم که مشخصه از قبل بودن . بعد از U2 میشن 2 تا تیم و یه سری جدید اضافه میشن به استدیو که نیل و بروس میرن و در اون تیم قرار میگیرن که طبق گفته هاشون مونده بودند چیکار کنن و یکی از ایده ها هم J&D بوده که بعد نیل ایده ی TLOU رو میگه و بیشتره تیم هم اگه ویدیوی پشت پرده ی ساختو ببینید اعضای تازه پیوسته بودند . نیل و بروس درواقع الان رفتن سرپرست همون تیم U3 شدن برا uncharted PS4 و تیم خودشون هم قطعا داره رو ایده ی خودش کار میکنه و اونجا هم زیره نظر دارند , اعضا هم با توجه به این داستانا بیش از 230 نفر پیش بینی میکنم :d
البته كارگردان U2 بروس كبير بود مثل TLoU ....فقط تنها تفاوت مغز متفكر هست كه توي TLoU نيل بود و تو U2 امي بود منتها نيل توي همون U2 هم لول ديزاينر بود و هم طراح ارشد كه سمت فوق العاده كليدي هست :d
من به شخصه موفقيت U2 رو اذعان نيل و بروس ميدونم تا أمي چون علاوه بر سمت هايي كه داشتن همونطور خود ت گفتي و قتي ND بعد از U2 دو تيم شد يه تيم نيل و بروس و يه تيم أمي و ريچموند مشخص شد كيفيت U2 به خاطر كدوم يكي از اين ها بوده.... تيم نيل و بروس يه شاهكار مثل TLoU ساختن و تيم امي و ريچموند فقط يه بازي عالي مثل U3 ساختن كه اين نشون داد بيشتر امتياز U2 رو بايد براي اون تيمي در نظر بگيريم كه TLoU رو ساخت :d

کی گفت پلتفرمر ساختن آسونه؟ :d میگم و خودت هم میدونی ND واسه پلتفرمر ساختن زیادی گنده هست :d
پس پلتفرمر ساختن،کار استودیوهای کوچیکتره! پس استودیوهای کوچیکتر میتونند یه چیزی در حد SMG بسازن؟ پس آسونه:-" :d

من فقط میدونم اگر یه پلتفرمر خدا قراره ساخته بشه! یه استودیو خدا باید بسازه! :d
و اصلا به اینی که میگی هیچ اعتقادی ندارم! :|
خودت هم میدونی ND واسه پلتفرمر ساختن زیادی گنده هست :d
---
یه زمانی که U3 اومده بود،همه کف و خون و به به! در حد U2ـه! و از U2 بهتره و فلان و اینا!
حالا جدیدا کلا U3 بازی هم حساب نمیشه! :|

پس اون طرفداری هاتون فقط برای این بود که جلوی MS فن ها کم نیارید؟ 8-|
البته اگر از اون زمان طرفدار ND بوده باشید، این رو بهتون میگم:-"
و البته بعضی از بچه ها هم بودن که همون موقع هم میگفتن U2 > U3 :d

انقدر هم کارای امی و بقیه رو بی ارزش جلوه ندید! :|

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or