Gartall
کاربر سایت
البته دنیایی که ادمهاش را سونی فن تشکیل بدهدوستان بهترین و بزرگترین سایت در ضمینه مقایسه lensoftruth است و اینو کل دنیا میدونه نمی دونم چرا بعضی ها نمی خوان قبول کنند

البته دنیایی که ادمهاش را سونی فن تشکیل بدهدوستان بهترین و بزرگترین سایت در ضمینه مقایسه lensoftruth است و اینو کل دنیا میدونه نمی دونم چرا بعضی ها نمی خوان قبول کنند
پس لطف کنین از این به بعد از روی هوا حرف نزنین!!!اگر بی کار بودم براتون میزارم. 45 صفحست. شما منتظر باشید. جایی نریدا!
ضمناً برید بدور از تعصب و به عنوان شخصی بی طرف این آنالیز رو بخونید.
انقدر نکنید تو بوق که سایت ها گفتن خوبه. سایت ها رو خدا که نظر نداده اونها هم آدم هستند. اینها هم آدم. حالا هی بگید سایت ها گفتن اینجوریه. در رابطه با انرژی هسته ای که نظر نمیدن. با نیم نگاه میان میگن اووف این بهتره. حالا که یه آنالیز گرافیکی شده که باز هم قبول ندارید و بی خیال بحثش میشم بیکار نیستم شما قبول نمیکنید. میاید بازیسنتر رو مثال میزنید که 180 نفر رای دادن. همه بهتر از من میدونید از اون 180 نفر 100 نفر فقط محض رو کم کنی نظر دادن و حتی کیلزون رو بازی هم نکردن!! اون 180 نفر شامل فن های PC، Wii و Xbox360 میشه!!! نگید. حالا از 50.000 نفر عضو بازیسنتر بیان نقل قول کنن. یه جواب برای همه دادم. اگر حس میکنید من قبول ندارم خب به همین صورت فکر کنید اگر هم فکر نمیکنید فکر نکنید!
البته دنیایی که ادمهاش را سونی فن تشکیل بده![]()
واقعا برای شما متاسفم
این سایت بهترینه در ضمینه انالیز گرافیکی نه طرف سونی نه ماکروسافت اینو همه می دونن این سایت اومده عکس گذاشته با دلیل حرف زده گیمرها نظر دادن مردم که تا دیوز فکر می کردن کریسیس بهتره نظرشون رفته سمت کیلزون رای اینو نشون میدده
اونا دروغ میگن شما راست میگید
گفتم که با بحث های بیخود تاپیک خراب نکنید دلیل بیاورید با عکس
اگر بی کار بودم براتون میزارم. 45 صفحست. شما منتظر باشید. جایی نریدا!
ضمناً برید بدور از تعصب و به عنوان شخصی بی طرف این آنالیز رو بخونید.
انقدر نکنید تو بوق که سایت ها گفتن خوبه. سایت ها رو خدا که نظر نداده اونها هم آدم هستند. اینها هم آدم. حالا هی بگید سایت ها گفتن اینجوریه. در رابطه با انرژی هسته ای که نظر نمیدن. با نیم نگاه میان میگن اووف این بهتره. حالا که یه آنالیز گرافیکی شده که باز هم قبول ندارید و بی خیال بحثش میشم بیکار نیستم شما قبول نمیکنید. میاید بازیسنتر رو مثال میزنید که 180 نفر رای دادن. همه بهتر از من میدونید از اون 180 نفر 100 نفر فقط محض رو کم کنی نظر دادن و حتی کیلزون رو بازی هم نکردن!! اون 180 نفر شامل فن های PC، Wii و Xbox360 میشه!!! نگید. حالا از 50.000 نفر عضو بازیسنتر بیان نقل قول کنن. یه جواب برای همه دادم. اگر حس میکنید من قبول ندارم خب به همین صورت فکر کنید اگر هم فکر نمیکنید فکر نکنید!
میگم یادتون نرفته که این آقای "لنز حقیقت" نسخه PS3 همین کرایسیس 2 رو بهتر از 360 تحلیل کرده؟از دیگر مقایسه های جالبش هم میتونم به برتر دونستن Resistance 2 نسبت به Halo: Reach اشاره کنم...
پ.ن: خوب شد یه سایتی گفت کیلزون بهتره تا دوستان نطقشون باز شه![]()
شما صفحه ی قبل از خجالت ما در اومدی عزیزم. این حرفم در جواب محبت شما بودپ.ن: کلا حواست باشه چجوری حرف میزنی که یه وقت مجبور نیشم از خجالتت در بیایم
از این به بعد یکم لطیف تر مینویسم!
آقای نیما اتمیک : سفسطه درسته عزیزم. هنوز اسمش رو بلد نیستی ادعای حرفه ی اینکارو میکنی!؟
آقای لری گفتن کاربران درست حسابی : منظورتون کاربران رنگی یا ارسالهای بالاست ؟
آقای امیرعلی 7092 : نمیدونم چند سالته اما این بهت میخوره بچه باشی
میشه یه نفر توضیح بده خدایانی که در سایت هایی مثل IGN و GS یا هر جای دیگه منتقد هستند چطور یک بازی رو نقد میکنند؟ یکی توضیح بده چطور تفاوت گرافیکی این دو بازی رو نقد کردند.
یکی میاد میگه این سایت lens of truth عکس ها رو دست کاری میکرده و چه ها کرده و نکرده... داداش شما سنت قد میده زمانی که سایت های گیمی مثل GS هم رشوه میگرفتن نمره میدادن؟ خبرش زیاد هم دور نیست واسه همین 2-3 سال پیشه. ( مثالم برای این دو بازی نیست ). بحث سابقه میکنید منصف باشید!
بت پرستان اعراب جاهلیت چند تیکه سنگ و چوب رو خدا میکردند. کاربران مدرن امروزی به جای سنگ و چوب منتقدین سایت رو در همون جایگاه قرار دادند. اصلاً منتقد بازی بودن شغل نیست که حالا بخواد خدا بشه در نقشش!!
منظورت دقیقا از همه کی هست ؟ lol
ادمای که بی منطق حرف میزنن باید با دلیل رف زد شما بیاید با دلیل به من ثابت کنید چشم من ساکت میشم ولی وقتی یه سایتی که تا دیروز همه فن های 360 میگفتن تو این سایت تعداد پیروزی بازیهای مولتی روی 360 بیشتربوده تا ps3 که منم این حرف قبول دارم الان میان علیه این سایت حرف میزنن
کلا ما در دنیا یه سایت معتبر در ضمینه انالیز داریم اونم همین سایت اگه شما سایت بهتری سراغ دارید بفرمایید
کلا ما در دنیا یه سایت معتبر در ضمینه انالیز داریم اونم همین سایت اگه شما سایت بهتری سراغ دارید بفرمایید
مسلما هیچ مقایسه ای از مال Digital Foundry معتبر نیست که اونم جمع بندیش یه چیز دیگه داره میگه
مگه اینکه شما بخوای سایت فوق العاده بی اعتباری مثل Lens رو در حد DF ببری بالا