Mortal Kombat l PC | [پست اول خوانده شود]

dd8q534a6ajy44t4hf.jpg

درود

بدون شک Mortal Kombat 2011 یکی از بهترین عناوین فایتینگ این نسل بود که توانست از سوی منتقدان و گیمرها موفق ظاهر بشه و فروش خوبش هم این رو به وضوح نشون میده . حدود 3 ماه پیش بود که اولین بار این بازی در دیتابیس استیم با کد 230800 به نمایش در اومد و کسی هم مطلع از نام بازی نبود تا اینکه 1 ماه پیش اطلاعاتی از جزئیات و لیست اچیومنتها + نام مورتال کامبت منتشر شد تا مشخص بشه بصورت 100% قرار هست Mortal Kombat بروی PC و شبکه ی استیم عرضه بشه . درسته بازی هنوز بصورت رسمی از سوی ناشران ( بدون حتی منتشر شدن 1 شات و تصویر) تایید نشده اما اطلاعاتی که تقریبا برای تمام عناوین در حال عرضه استیم منتشر میشه توی MK هم دیده میشه . طبیعتا تاریخ انتشار و تصویری از نسخه ی PC در دسترس نیست . با آمدن اطلاعات بیشتر پست اول بروز خواهد شد .

لیست اچیومنتهای منتشر شده :

k98hjzsl7fakofpt1vp.jpg

اولین تصاویر منتشر شده نسخه PC :

دوستانی که قصد خریدن نسخه اورجینال رو دارن Steam ID شون رو pm کنن که تو پست اول اضافه کنم تا برای پیدا کردن player و بخش Local ( در صورت وجود) مشکلی نداشته باشیم .

کاربران زیر بازی رو تهیه کردن :

1)HamidM3

2)artemishawke

3)sureyourken

4)Rize mize

5)TOG | Vulcan

6)Alireza7

Move List های بازی : (از اونجایی که اکثر دوستان برای انجام بازی از کنترلر X360 استفاده میکنن برای سهولت کار move list های نسخه ی 360 رو براتون آپلود کردم )

اینم اولین ویدیو ساخته شده از کمبو های MK توسط کاربر LeonSM که بهمراه دوستانشون تهیه ش کردن که انصافا هم زیبا کار شده و خلاقیت تمام ایرانی رو به خوبی به تصویر کشیده :

آخرین ویرایش:
خواهشا یک نفر جواب بده
با یه دسته ی ارزون قیمت هم میتونی وصل کنی و بازی کنی اما اگه میتونی هزینه کنی دسته ی XBOX بهتره چون کاملا مچ میشه و دکمه ها را رو صفحه نشون میده در ضمن میتونی تو بازی های دیگم ازش استفاده کنی !

خواهشا یک نفر جواب بده

اگه فقط واسه مورتال کمبت میخوای به هیچ عنوان دسته ایکس باکس پیشنهاد نمیشه.خیلی بد واسه این بازی.اما اگه بازی های دیگه رو هم میخوای بازی کنی همونطور ک آقا پویا گفتن خیلی عالیه

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

دوستان یه سوال

توی لودینگ اسکرین میشه کد وارد کرد (نسخه PC) ؟ چون یه راهنما دیدم یه سری کد داده بود برا اینکه مستری کاراکتر ها رو زودتر بشه گرفت...

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال

توی لودینگ اسکرین میشه کد وارد کرد (نسخه PC) ؟ چون یه راهنما دیدم یه سری کد داده بود برا اینکه مستری کاراکتر ها رو زودتر بشه گرفت...
میشه...

منم دسته Xbox 360 رو پیشنهاد می‌کنم اما جهت‌های D-Pad به هم متصل‌ان و یه مقدار اذیتت می‌کنن با آنالوگ هم باید یه مقدار تمرین کنی.

مثلا میگه :466-466 for unlimited super meter

عدد چه جور باید وارد کرد اونها شکل بودن که تو اون قسمت بهمون میداد:-/
منظورش اینه که هر عددی رو که داده همون قدر باید همون دکمه رو فشار بدی. مثلا همین 466 یعنی 4 بار ضربدر، 6 بار مربع و 6 بار مثلث (برای مثال). کاری به اشکال و اینا نداشته باش

این بازی تو سیستم من بعضی از زمینا رو روون میخوونه بقیه رو آهسته میخوونه.میشه راهنماایی کنید که من باید چی کار کنم که این بازی رو سیستمم کلا روون بخوونه.سیستمم هم به سیستم بازی میخوره. با تشکر

منظورش اینه که هر عددی رو که داده همون قدر باید همون دکمه رو فشار بدی. مثلا همین 466 یعنی 4 بار ضربدر، 6 بار مربع و 6 بار مثلث (برای مثال). کاری به اشکال و اینا نداشته باش

اها... مرسی ! اگه خودم بودم عمرا به ذهنم نمیرسید :دی

همونطور که قول داده بودم بلاخره کمبو ویدیو دوم هم آماده شد.
جا داره از اوس حمید و صفا که خیلی زحمت کشیدن از طرف خودم تشکر کنم .
میشه گفت الان با اون ویدئو اولی واسه همه کارکترها حدقل یک کمبو گذاشتیم .
حجمش یکم زیاد شد واسه همین توی دو ورژن کم حجم و معمولی آپلود کردم واستون .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or