مشکل auto eject پیش میاد
اولین راهش این هست که همه سیمها رو بکشی و بزاری کنسول بمونه به حالت عادی بعد وصل کنی ( میتونی هنگام روشن کردن برای چند دقیقه به صورت ایستاده هم امتحان کنی ) باید حل بشه
اگر نشد کنسول مشکل پیدا کرده - یه تاپیک هست که در مورده auto eject راه حلاهایی داده . سرچ کن خودت
در ضمن نباید این کار رو میکردی . اصولا وسایل الکترونیکی رو نباید روی دیگر وسایل بزاری . مخصوصا اگر وزنشون زیاد باشه همیشه امکانش هست حتی در کنتر % هم مشکلی به دستگاه وارد کنه( لزوما نه )
ولی در کل ندیدم من تا حالا کسی کنسول رو روی کنسوله دیگه بزاره !
به هر حال به نظرم به یبار FAQ سونی رو شما مطالعا کن در صورت امکان به صورت کامل
احتمالا به جوابه همه سوالات میرسی.
خدا خیرت بده فعلا درست شد واقعا ناراحت بودم ، جفت دستگاه ها رو به صورت ایستاده چسبوندم به هم به نحوی که زیر کنسول ها به هم چسبیده دیگه اینطوری وزنی هم روش نیست ، فقط یکی از هواکش های پی اس 4 چسبیده به میز چوبی اگر برای این هم راه حل داشتید یا صلاح می دونید براشون پایه بگیرم ، جایی سراغ دارید یا نیاز به جستجو دارم بگید اگه گرون نیست اقدام کنم پایه هاشون رو بگیرم ، اما اگر پایه ها ربطی به نحوه ی عملکرد هواکش نداره خودشون همین طوری وایسادن
اف ای کیو سونی هم اگر دارید بدید سعی می کنم تا اونجایی که بتونم بخونم اش
- - -ویرایش - - -
سلام دوستان
بین NBA2K15 و FarCry4 کدوم رو بخرم بهتره؟ هم ورزشی دوست دارم و هم شوتر! کدومش ارزش خرید دیجیتالی رو داره؟
به نظر من FarCry4 بهتره ، البته من شخصا ورزشی دوست ندارم ، شما اگر ورزشی بیشتر دوست دارید خب بسکتبال و بردارید
آقا ما هرچی گشتیم بازی رایگان پیدا نکردیم تو پلاس ، باید برم قسمت demo ?
بازی رایگان بازی رایگان که می گفتید دمو بود ؟!