هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من فیفا را به روش شیرینگی خریدم و بعد این آپدیت بازیشو ریختم دیگه اجرا نمیشه و پیغام ارور ce-30012-6 میده.

ولی مشکل اصلیم اینجاست که اصلا نمیتونم بازی را پاک کنم. رو دیلیت بازی میزنم ولی همش پیغام please waite میده و پاک نمیشه.

دوستان راه حلی نیست که بتونم بازی را پاک کنم؟ آخه خود کنسول را هم نمیتونم فرمت کنم به خاطر این که بازیم میپره.
دوست من انگار این یک باگ هست که تو اپدیت جدید اومده.
درست میشه انشالله ولی باید منتظر باشید.

Sent from my GT-S7582

دوستان من الآن به مشكلي برخوردم تو ps4 قسمت تست اينترنت همه ي گزينه ها درسته مشكلي نيست
ولي هر كاري مي كنم به استور وصل نميشه! كسي مي دونه چرا؟!

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
مشکل نت هست. برای منم چند وقتی هست همینطور هست و قطعی داره

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk

سلام.یه بازی دستینی دست دوم از یکی از بچه های سایت خریدم پشت قابش نوشته not for resale.میشه یه توضیحی راجب این بدین؟

هه..هه.
طرف بازی رو از روی باندل دستگاه برداشته فروخته.یعنی مثل من اومده PS4 باندل دیستنی خریده (یعنی بازی همراه دستگاه بوده) . واسه شما ضرری نداره اما واسه طرف وقتی خواست کنسول رو بفروشه اذیت میشه

سلام.یه بازی دستینی دست دوم از یکی از بچه های سایت خریدم پشت قابش نوشته not for resale.میشه یه توضیحی راجب این بدین؟
بازی برای باندل بوده. منتها معنیش نیست که مالک حق فروش نداره. معنیش این هست که کسی به عنوان یه بازی " نو به صورت جدای از کنسول " حق فروشش رو نداره.

کسی از دوستان توی تهران ، خصوصا توپخونه.. جایی ور میشناسه که بازی کرایه بدن ؟! اگه اره لطفا.. بگه.. حالا تو تاپیک نشد، تو صفحه شخصی ..

مرسی

دوستان یکم درباره این بازیهای شرینگ توضیح میدید

مثلا the order 1886 رو الان 60 تومن میفروشن. میخواستم بدونم با خرید این نوع بازیها میشه با آی‌دی خودم بازی کنم و تروفیهای بازیو بگیرم یا بازی رو آی‌دی ای که بازیو خریده فقط تروفی میده؟
با خرید این بازیها بازیو همیشه دارم ؟ یا با از بین رفتن آی‌دی اصلی که بازیو خریده بازی منم از بین میره ؟

خلاصه یکم توضیح بدید ممنون میشم :)

مثلا the order 1886 رو الان 60 تومن میفروشن. میخواستم بدونم با خرید این نوع بازیها میشه با آی‌دی خودم بازی کنم و تروفیهای بازیو بگیرم یا بازی رو آی‌دی ای که بازیو خریده فقط تروفی میده؟
با خرید این بازیها بازیو همیشه دارم ؟ یا با از بین رفتن آی‌دی اصلی که بازیو خریده بازی منم از بین میره ؟

این ها بازی رو میخرند و به سه نفر میدند.
دوتا از این سه اکانت قابل اکتیو هست که یعنی میتونید رو اکانت خودتون بازی کنید ولی یکیش اکتیو نمیشه و باید روی همون اکانت بازی کنید.

Sent from my GT-S7582

دوست خوبم بازی رو که میگیری داخل اکانت جداگانه بهت میدن مگه اکتیو کنی یا خودت مستقیم از استور بخری که حدود دویست و چهل تومن واست آب میخوره اگه اکانت رو داشته باشی بازی رو هم داری

آخرین ویرایش:
دوست من انگار این یک باگ هست که تو اپدیت جدید اومده.
درست میشه انشالله ولی باید منتظر باشید.

Sent from my GT-S7582
ممنون داداش. الان پچ یا چیز خاص دیگه ای برای این باگش نیومده تا بشه برطرفش کرد؟

و یه سوال دیگه راهی وجود نداره که آپدیت فیفا را حذف کنم یا دوباره بریزمش؟

ممنون داداش. الان پچ یا چیز خاص دیگه ای برای این باگش نیومده تا بشه برطرفش کرد؟

و یه سوال دیگه راهی وجود نداره که آپدیت فیفا را حذف کنم یا دوباره بریزمش؟
خیر هنوز نیومده.
من خودمم وقتی فهمیدم اینجوریه تا حالا چیزی رو اپ نکردم.
فک نمیکنم بشه ولی اگه بشه هم مشکل حل نمیشه.

Sent from my GT-S7582

این ها بازی رو میخرند و به سه نفر میدند.
دوتا از این سه اکانت قابل اکتیو هست که یعنی میتونید رو اکانت خودتون بازی کنید ولی یکیش اکتیو نمیشه و باید روی همون اکانت بازی کنید.

Sent from my GT-S7582

ممنون
پس یه امیدایی هس. البته فکر کنم برای من که بازیهارو پلات میکنم کرایه کردن بعضی بازیها (مثل همین آُردر) بهتر باشه
جایی تو تهران میشناسی که حضوری بشه کرایه کرد؟

دوست خوبم بازی رو که میگیری داخل اکانت جداگانه بهت میدن مگه اکتیو کنی یا خودت مستقیم از استور بخری که حدود دویست و چهل تومن واست آب میخوره اگه اکانت رو داشته باشی بازی رو هم داری

یعنی فقط با اکانت اون شخصی میتونم بازی کنم ؟ نفر قبلی که میگه دو تا از اکانتا قابل اکتیون.

اگر من یه آپدیتیو دانلود کنم بعد که نصب شد notification قسمت دانلود پاکش کنم دانلود حذف می شه؟
اپدیتها همه پس از نصب شدن فایله دانلود شدنش پاک میشه ... ( یعنی فقط نصبش جا میگره نا خوده اپدیت پس از دانلود )

سلام
من یه فیلم بلوری روی ps4 گذاشتم و ارور زیر را می دهد:
cannot play the disk
(CE-35486-6)
ممنون می شوم دوستان راهنمایی کنن مشکل را حل کنم
اخرین فریمور نصب می باشد
روی بعضی بلوری ها این ارور میاد ایا اشکال از دیسک است یا باید تنظیمات و نرم افزار خاصی نصب کنیم درست شود؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or