کوجیما: PS4 و Xbox One اختلاف قدرت کمی دارند

RattleSnake

کاربر سایت
22461776953408718368.jpg

Hideo Kojima در صحبت با 4Gamer بیان کرد:"

تفاوت قدرت بین PS4 و Xbox One کم است و جای نگرانی وجود ندارد. پس نسخه‌های Xbox One‌ و PS4 بازی‌ها تفاوت چشمگیری با هم نخواهند داشت."

Kojima درمورد قیمت کنسول PS4 و دوربین آن گفت:"
خوب قیمت یکی از دلایل مهم برای تصمیم‌گیری خرید یک کنسول برای مصرف کننده است.
او با خنده گفت:"
خوب وقتی کنسولی مثل PS4 ارزان است شما آن را خواهید خرید. من هنوزم در مورد تصمیم سونی برای قرار ندادن دروبین‌های PSEye در همه بسته‌های PS4 متعجب هستم."

Kojima درمورد تصمیم مایکروسافت برای قرار دادن Kinect در بسته‌های Xbox One‌ گفت:"
خوب این دوره استفاده از دروبین در smartphone، گوشی‌های همراه و تبلت‌های بیشتر شده است. من فکر می‌کنم این کار دیگر تبدیل به یک نیاز شده است."

منبع

واقعا استاد کوجیما درست میگه..ایشون به حق استاد هستن..

در کل این درست نیست چندتا از امکانات کنسول رو از تو جعبه در بیاری تا قیمتش بیاد پایین این یک ضعفه که اون شرکت چون نمی تونه کنسولش رو از روی کیفیت بفروشه دست به خالی کردن جعبه برای قیمت کمتر میزنه..

در کل این درست نیست چندتا از امکانات کنسول رو از تو جعبه در بیاری تا قیمتش بیاد پایین این یک ضعفه که اون شرکت چون نمی تونه کنسولش رو از روی کیفیت بفروشه دست به خالی کردن جعبه برای قیمت کمتر میزنه..

YES YOU WIN:دی

این یک هنر ـه که به مصرف کننده حق انتخاب و همینطور قیمت مناسب !

PS4 + دوربین هم میشه حدودا 449 دلار که بازم از XBOX 1 ارزونتره .

داداش تحلیل میکنی‌ در حد ها...! برو دارمت

کوجیما محبوب میشود .

تا چند دقیقه دیگه که پست هات رو اینجا گذاشتم میفهمیم ایا کوجیما استاد هست یا باید به شغل شریف سبزی فروشی رو بیاره . بر عکس بوکمارک های خوبی هم از کوجیما دارم که نظرات جالبی در موردش دادی .

به نظرم راست میگه سونی هم دوربین رو میزاشت داخل پک 50 دلار میکشید رو قیمت بد نبود
احتمالا مثل بلک لیست کوجیما میخواد از دستور صوتی استفاده کنه تو 5

الان اول نسله بازی ها چندان قوی نیستن اختلاف قدرت اخرای نسل معلوم میشه
خدا رو شکر که سونی توی همه پک هاش نمیزاره و توی بازی ها استفاده ازش اجباری نیست حالم از این قرتی بازی ها بهم میخوره دستور صوتی و ماتحت دنسو و قر و فر جلو tvو....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or