خیر اطلاع ندارم تا حالا دنبال جیلبریک نبودم
به پوشه های گوشی فکر نکنم دسترسی کاملی بده و کلا اون آزادی زیادی که رو اندروید داشتید رو بندازید دور (تازه الان خیلی خوب شده قدیم که حتی با سافاری لینک هم نمیشد دانلود کرد فوق العاده ازادی بیشتر شدت نسبت به قدیما)
اگه کلا خود گوشی و مشخصات ایناشو تو ایتونز نمیاره تو منو های بالا فکر کنم همون قسمت اکانت بود گوشی و اکانتو باید تایید کنید نمیدونم حالا به اون ربطی داشته یا نه خیلی ساله از ایتونز پی سی استفاده نکردم دیگه
بازیو اگه با نت شبانه دانلود میکنی مستقیم با کابل وصل کن به پی سی از خود پی سی دانلود کن اگه با خود گوشی دانلود میکنی منتقل میکنی بنظرم یه اندروید دم دستی واسه اینکار بگیر یا مودم بخر چون کلا انتقال فایل به ویندوز و اینجور کارا دردسره
یه چند ماه استفاده کن اگه دیدی مشکل داری برگرد رو اندروید من حتی یه نفر هم از نزدیک ندیدم اشتراک مارکت های ایرانی رو تهیه کنه چه برسه جیلبریک چون نیازی بهش نیست منم اولین بار که از اندروید اومدم بخاطر نبود بازیای ماد شده یا اپ های پولی مشکل داشتم ولی زود عادت کردم
من اصلا اندروید نمیتونم استفاده کنم نه اینکه بد باشه و اپل هم برای کلاس نرفتم سراغش یا iOS
مساله اینه سمعک جدیدم فقط با آیفون سازگاره (البته کلا تمام سمعکها MFi یا مید فور آیفون بودن از ده سال پیش و سیستم ASHA اندروید چیز جدیدیه) قبلیه هم که اصلا وصل نمیشد (داخل گوش چنین اپشنی نداره البته جدیداشون دارن که بالای صد میلیون ناقابل پولشونه) با اینکه چیز خوبی بود
فعلا هم گوشیهای اندروید مثلا یه برند مثل شیائومی میبینی اصلا اون چیپ مربوط برای اتصال به سمعک (بلوتوث قدیمی هست که وصل شه جوری که باتری روی هوا یا باتری شارژی کوچیک سمعک زرتی سریع خالی نشه) رو هیچ یک از گوشیاش ندارن به کل
یه تعداد از سامسونگها ال جی ها موتورولاها و گوشیهای گوگل دارن و سیستم ASHA برای اینموردم نوپاس و تازه سمعکهایی که پشتیبانیش کنن هم خیلی جدیدن و با قیمت فضایی. کلا نمیشه البته رابط هست که دیگه وارد نمیشه اغلب و به دردم نمیخوره مث اتصال مستقیم، کلا من این چیزا رو زیاد استفاده کردم از دکترشم بهتر میدونم. شاید ده سال دیگه گوشیهای اندروید برای استفاده من مناسب شن و سمعک ارزون که بهشون بخوره بیاد اما الان نه کلا اپل برای کسایی که مشکلات مختلف دارن خیلی مانور داده از قدیم
و جیل بریک بیشتر برای دسترسی به روت سیستم و دستکاری مودهای صدا میخوام
تو وهله دوم برای پایرت بازیها چون اصلا حس اریج اینا ندارم
امولاتورها هم هستن ولی بیشتر مورد اول
چون قبلا دیدم دست میگیرن قضیه رو بعدا این پستو میپاکم (البته منظورم بچه های این تاپیک نیست)
گفتم بدونید موردم خاصه و کارم به آیفون گره خورده
قبلا باز شنواییم بهتر بود الان مدتیه افت شدیدی پیدا کرده سر مسائلی
فلذا گوشی اندروید حتی به عنوان گوشی دوم هم به کارم نمیاد هیچ، با این وضع ساپرتش از امثال من و برتری شدید اپل در این زمینه فکر کنم تا آخر عمر هی آیفون بگیرم
.
.
.
آقا راستی یه مساله:
این هات اسپات آیفون چرا این شکلیه؟؟؟ دو هفته پیش ما روشن کردیم
الان رفتم روشن کنم دیدم از اون موقع یه کله روشن بوده
لاکردار فقطم وقتی هات اسپاته به دستگاه دیگه وصل میشه آیکونش اون بالا میاد
مثل اندرویدم اپشن نداره وقتی دستگاهی واسه وصل شدن نیست خودش خاموش شه
الان چیزی از گوشی نترکیده این دو هفته بدون اینکه بدونم روشن بوده؟؟!