ZombiU | Wii U

از بحث فرعی بیایم بیرون :دی
بازی کلا چک پوینت داره درست ؟ شما اگه با یه شخصیت بمیرید میتونید از چک پوینت بیاید ککه با همون ادامه بدید ؟
اچیومنت هم نداره ؟
نه اگر کاراکتر بمیره بازی یک کاراکتر رندوم به شما می ده که باید بره اونجایی که مردید با کاراکتر قبلی که زامبی شده مبارزه کنید تا کیفش رو بدست بیارید و بتونید بازی رو ادامه بدید

سلام سک بوی جان و دوستان سوال منی که دستگاهم میرسه 1 هفته دیگه نمیتونم همچین آپدیتی بکنم روی خود بازی ها مثل ps3 آپدیت نداره ؟

این آپدیت برا چی هست ؟

با بازی آپدیت میشه ؟

حتما باید آپدیت شه ؟

دوست من اینی که شما میگی رو میدونم دارم میگم میشه وقتی میمیری چکپوینت بزنی با همون بازی کنی?

Sent from my ST18i using Tapatalk 2
مثلا با همین کاراکتر بری چک پوینت قبلی نه فکر نکنم اوصلا کاراکتر ها فقط قیاقه و جنسیتشون فرق داره اون اصل کاری کیفت هست که باز هم بدستش میاری

---------- نوشته در 08:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:52 PM ارسال شده بود ----------

سلام سک بوی جان و دوستان سوال منی که دستگاهم میرسه 1 هفته دیگه نمیتونم همچین آپدیتی بکنم روی خود بازی ها مثل ps3 آپدیت نداره ؟

این آپدیت برا چی هست ؟

با بازی آپدیت میشه ؟

حتما باید آپدیت شه ؟
سلام
این اپدیت می شه سیستم عامل دستگاه شما
من احنمال می دم با توجه به 25 گیگابایتی بودن دیسک های wii u و این که بازی هاش 25 گیگ نیستن فعلا روی دیسک ها اپدیت هم هست
حتما هم فکر کنم باید اپدیت بشه
حالا صبر کن مهدی چند روز دیگه دستش هست جواب می ده

این آپدیت 4.5 گیگی احتمال 80% اجباری است و آپیدت فریم ور بازی هست که کلی امکانات رو اضافه می کنه نت وسط اپیدت قطع بشه برق بره باید با کنسول خداحافظی کنید در ضمن بحث آپدیت جاش این جا نیست

این آپدیت 4.5 گیگی احتمال 80% اجباری است و آپیدت فریم ور بازی هست که کلی امکانات رو اضافه می کنه نت وسط اپیدت قطع بشه برق بره باید با کنسول خداحافظی کنید در ضمن بحث آپدیت جاش این جا نیست

مهدی کنسول و بازی دستت رسید عکس یادت نره

در مورد عکس فکر کنم به بقیه گفتم که گوشی منk320 رم خور نیست و کاب اینا هم نداره اشتباهی بود که به این گوشی قناعت کردم حتی من آهنگ رو از رویPC باهاش ضبط می کنم تو گوشی سیو می کنم با حافظه 8 مگ

در مورد عکس فکر کنم به بقیه گفتم که گوشی منk320 رم خور نیست و کاب اینا هم نداره اشتباهی بود که به این گوشی قناعت کردم حتی من آهنگ رو از رویPC باهاش ضبط می کنم تو گوشی سیو می کنم با حافظه 8 مگ

شما دستت رسید یک ندا بده خودم با دوربین خوب میام سراغت برای بررسی:d

معلوم نیست شاید بشه شایدم نه صبر کن مهدی کنسول رسید دستش اطلاعات میده

آپدبت روی دیسک من فکر نکنم بشه. باندل کنسول من برای زامبی یو بود اپدیت فکر می کردم 4.5 گیگ باشه ولی کمتر بود بخاطر اون تا الان نتونستم نت بیام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or