Zombie U حتی نزدیک به سود دهی نیز نشد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
228812-zombieu1.jpg

Zombie U پرفروش ترین آی پی Third party کنسول شرکت نینتندو یعنی Wii U شد اما به گفته یوبی سافت حتی به سود دهی نیز نزدیک نشد

مدیر یوبی سافت در گفتگو ای با Gl.biz تایید کرد که این بازی حتی هزینه ای که ناشر کرده بود را نیز کامل باز نگرداند و هم چنین در ادامه اشاره کرد که به این دلیل بازی Rayman legends از یک بازی انحصاری برای Wii U به یک بازی مولتی پلتفرم تبدیل کرد

ما باید راهی را پیدا کنیم که مطمئن شویم این بازی ها و خلاقیت ها به اندازه کافی هوادار داشته باشد.پس گفتیم که بگذاریم برای کریسمس تا ببینیم چه اتفاقی خواهد افتاد
در ادامه نیز آقای Peter moore از EA نیز دلیل پشتیبانی نکردن ناشر ها را تشریح کرد:
ما با چهار بازی در لانچ کنسول حضور داشتیم اما وقتی که نگاهی به میزان فروش می اندازیم میبینیم که ما باید برای خرج پول هایمان دقت بیشتری به خرج دهیم
در ادامه او به نبود یک بخش قوی آنلاین در WiiU اشاره کرد:
نبود یک بخش قوی آنلاین برای این کنسول مشکل ساز خواهد شد چون وقتی به سطح بازی هایمان را نگاه میکنیم آن را با EA ناسازگار میبینیم چون بازی ها ما همه به سمت اجتماعی تر شدن میروند و متاسفانه بر روی این کنسول تنها تجربه ی آفلاین وجود دارد

منبع

حماقت که شاخو دم نداره بازی M-rate روی پلتفرم nintendo می دی انتظار فروش بالا هم داری به جاش یه just dance یا یه بازی fitness می دادی فروش میلیونی رو تجربه می کردی

بازی gta chinatown با اون کیفیت بالا روی nintendo ds با اون IB وحشتناکش, طبق اماری که اون اوایل npd اعلام کرد فقط 89 هزار نسخه فروخت بعد انتظار دارن یه بازی متوسط مثل zombieU چه قدر بفروشه

حماقت که شاخو دم نداره بازی M-rate روی پلتفرم nintendo می دی انتظار فروش بالا هم داری
نظر بنده هست امیدارم ناراحت نشی. معمولاً اینطوره که فروش محصول به کیفیت اون بستگی داره نه درجه سنیش. کنسولهای نینتندو و طرفدارهاش با M-Rate غریبه نیستن. لیست Resident Evil ش رو دیدی؟ Metroid ش که بنظرم من خیلی M هست و همه فنهای نینتندو التماس میکنن برای نسخه جدیدش.

نظر بنده هست امیدارم ناراحت نشی. معمولاً اینطوره که فروش محصول به کیفیت اون بستگی داره نه درجه سنیش. کنسولهای نینتندو و طرفدارهاش با M-Rate غریبه نیستن. لیست Resident Evil ش رو دیدی؟ Metroid ش که بنظرم من خیلی M هست و همه فنهای نینتندو التماس میکنن برای نسخه جدیدش.
نظر نظره که راست هم گفتی

Wiiu رو دوست ندارم.....خوبيش اين بود كه بازي انحصاري وي اينقدر زياد بود نيازي به پرت بازي نبود ولي چون تمركز نينتندو رو پرت هستش ديگه من دوست ندارم
مثلا ٣دي اسو نيگا!!!

Wiiu رو دوست ندارم.....خوبيش اين بود كه بازي انحصاري وي اينقدر زياد بود نيازي به پرت بازي نبود ولي چون تمركز نينتندو رو پرت هستش ديگه من دوست ندارم
مثلا ٣دي اسو نيگا!!!

علیرضا چی میگی انحصاری هاش که پورت نیستن بازی های مولتیش هم داره کم کم بهینه میشه فقط اون نسخه های اول پورت بودن

نینتدو عادت کرده بود با کمترین هزینه بیشترین بهره رو ببره
دیگه الان رو یه اسمارت فون میان 2 گیگ رم میزارن وی یو یه کنسوله گیمه ولی 2 گیگ رم داره تازه همش رو هم برای گیم نمیتونن استفاده کنن

رم ویتا 512ئه رم اکسپریا زی 2 هست,بعد بازیهاش جلوی بازی های ویتا شبیه جوکه!با این تحلیلی که شما کردی تا سال 2015 رم 8 میاد رو اسمارت فون ها پس ps4 و x1 باید برن بوق بزنن لول!

بازی اینقدر افتضاح بود که نباید هم به سود دهی برسه ... در ضمن در میان بازی های انحصاری که بالا نام بردین به جز بایونتا 2 بقیشون به در پلاستیک ساعت 9 شب میخورن. یه نگاه به گرافیک و گیمپلی Infamous second son کافیه که دودمان نینتندو و وی یو به کل ویران بشه .

بازی اینقدر افتضاح بود که نباید هم به سود دهی برسه ... در ضمن در میان بازی های انحصاری که بالا نام بردین به جز بایونتا 2 بقیشون به در پلاستیک ساعت 9 شب میخورن. یه نگاه به گرافیک و گیمپلی Infamous second son کافیه که دودمان نینتندو و وی یو به کل ویران بشه .
ترول؟
X که سازنده‌هاش بهترین JRPG نسل رو ساختند با متا 92 پس الان شما خودت رو زیر سوال بردی.
2 نسخه Pikimin هم متا 89 و 90 رو دارند با میامتو شوخی کردن کار خوبی نیست. میامتو هم هرکسی نیست که ترولش کنی.
Wind waker هربازیی نیست که با اون گرافیکش که همه ازش تعریف کردند بخوای متا 96 بازی رو زیر سوال ببری.
Super Smash bros نسخه قبلش کلی جایزه تا 2008 گرفت با متا 92
Mario Kart بهترین karting دنیاست.
Donkey kong هم بهترین پلتفرمینگ بعد از ماریو.
بازی سونی چه ربطی به این تاپیک داره؟بسه به خدا خسته شدم من یکی.
منم بازی استاید شما رو به همراه چند نقطه بازی جلوی در خونه می‌ذارم

آخرین ویرایش:
ترول؟
X که سازنده‌هاش بهترین JRPG نسل رو ساختند با متا 92 پس الان شما خودت رو زیر سوال بردی.
2 نسخه Pikimin هم متا 89 و 90 رو دارند با میامتو شوخی کردن کار خوبی نیست. میامتو هم هرکسی نیست که ترولش کنی.
Wind waker هربازیی نیست که با اون گرافیکش که همه ازش تعریف کردند بخوای متا 96 بازی رو زیر سوال ببری.
Super Smash bros نسخه قبلش کلی جایزه تا 2008 گرفت با متا 92
Mario Kart بهترین karting دنیاست.
Donkey kong هم بهترین پلتفرمینگ بعد از ماریو.
بازی سونی چه ربطی به این تاپیک داره؟بسه به خدا خسته شدم من یکی.
منم بازی استاید شما رو به همراه چند نقطه بازی جلوی در خونه می‌ذارم

میان ماه من تا ماه گردون ، تفاوت از زمین تا زیرزمین است.
متا هم شده اسباب بازی. یه زمانی متا حرمت داشت.

میان ماه من تا ماه گردون ، تفاوت از زمین تا زیرزمین است.
متا هم شده اسباب بازی. یه زمانی متا حرمت داشت.
برای شما شده نه برای من من همیشه به متا اهمیت می‌دم
فقط تو بازی سنتر که به این بازیها میگن کودکانه و رده سنی و فلات و اشغاله و کیسه زباله و اینا.
هروقت بخواید این بازی‌ها رو ترول کنید با متاشون مواجه می‌شید می‌خواید جوایزی رو که گرفتند رو لیست کنم؟ اصلا از نینتندو خوشتون میاد باید اعلام کنید همه جا منم بیام بگم سونی فلان PS4 فلان خوبه؟
اینطوری میشه چشم مقابل چشم هیچ وقت نمی‌تونید این بازی‌ها رو زیر سوال ببرید.
بازی سنتر تنها جایی که کاربراش میامتو رو ترول می‌کنند و اسباب بازی ساز خطابش می‌کنند
داش مهدی من کجا ترول کردم.
شمام تا نظر مخالف رو میبینی میگی ترول.
در مورد آشغال و کیسه زباله هم نمیدونم کجای پست من اینا رو داشت ؟
من یک قدم از مواضعم عقب نشستم . هنوزم میگم این بازی های فانتزی رو مفت هم بدن بهم بازی نمیکنم.
آقا جان این نظر منه. فروم هم جای تبادل نظره.
وقتی من متای TLOU و این بازی های مکش مرگ منو میزارم روبروی هم ، به خدا خجالت میکشم.
این رو میگن ترول که تو هر تاپیکی درمورد نینتندو است شما نظر مخالف می‌ذاری
متای کدوم بازی‌ها شفاف سازی کن همه این بازی‌هایی که نام بردم تو سبکشون بهترین هستند تو دنیا.
منم حق دارم نظرم بدم بگم کنسول بده اخه کسی می‌تونه بگه چرا منم دلیل میارم؟.
فانتزی؟لول هیچ کدوم رو بازی نکردی نگو فانتزی کسی هم این بازی‌ها رو برای شما ارسال نمی‌کنه نگران نباش. کیسه زباله رو هم کلی گفتم

آخرین ویرایش:
برای شما شده نه برای من من همیشه به متا اهمیت می‌دم
فقط تو بازی سنتر که به این بازیها میگن کودکانه و رده سنی و فلات و اشغاله و کیسه زباله و اینا.
هروقت بخواید این بازی‌ها رو ترول کنید با متاشون مواجه می‌شید می‌خواید جوایزی رو که گرفتند رو لیست کنم؟ اصلا از نینتندو خوشتون میاد باید اعلام کنید همه جا منم بیام بگم سونی فلان PS4 فلان خوبه؟
اینطوری میشه چشم مقابل چشم هیچ وقت نمی‌تونید این بازی‌ها رو زیر سوال ببرید.
بازی سنتر تنها جایی که کاربراش میامتو رو ترول می‌کنند و اسباب بازی ساز خطابش می‌کنند

داش مهدی من کجا ترول کردم.
شمام تا نظر مخالف رو میبینی میگی ترول.
در مورد آشغال و کیسه زباله هم نمیدونم کجای پست من اینا رو داشت ؟
من یک قدم از مواضعم عقب نشستم . هنوزم میگم این بازی های فانتزی رو مفت هم بدن بهم بازی نمیکنم.
آقا جان این نظر منه. فروم هم جای تبادل نظره.
وقتی من متای TLOU و این بازی های مکش مرگ منو میزارم روبروی هم ، به خدا خجالت میکشم.

پیکمین - دانکی کانگ- x - اسمش براس- استار فاکس- کید ایکاروس-متروید و ip های جدید
همین بازی هایی که بالا ردیف کردی بنظرت متناسب با درجه سنتی +3 نیستش!!:-/لااقل اگر بازی نام میبرید یه لیستی ردیف کنید که اسم بازی به گوش ادم غیر اشنا نباشه.
همینه دیگه اونا که System seller ها هستن به کنار منظورم بازی هایی چون
X
Bayonetta 2
Wonderful 101
pikimin 3
هستش
در ضمن کدوم انواع و اقسام زلدا ؟ روی wii که فقط 2 تا زلدا بیشتر نبود حداقل یک بازی رو 10 بار کالکشن نمیکردیم به خورد ملت بدیم
من امروز Wind waker رو با امولاتور بازی کردم منظورم نسخه ی GC هستش به شدت عاشقش شدم و حتما نسخه ی ریمیکش رو میگیرم و بازی می کنم
حتما تست کن
من مظورم از انواع اقسام،ماریو بودش نه زلدا.
ضمنا از اون بازی هایی که نام بردی فقط بایونیتا 2 بدرد بخور هستش.در مورد قضیه کالکشن هم باید بگم که ماشاالله این قدر این ماریو بازیش تنوع داره که دیگه کالکشن هم رد کرده.اصلا مگه با وجود ماریو دیگه بازی میمونه که بخوان کالکشن کنن!!
ضمنا من این قدر بیکار نیستم که بشینم وقتم رو سر این چیزا تلف کنم.

آخرین ویرایش:
همین بازی هایی که بالا ردیف کردی بنظرت متناسب با درجه سنتی +3 نیستش!!:-/لااقل اگر بازی نام میبرید یه لیستی ردیف کنید که اسم بازی به گوش ادم غیر اشنا نباشه.

من مظورم از انواع اقسام،ماریو بودش نه زلدا.
ضمنا از اون بازی هایی که نام بردی فقط بایونیتا 2 بدرد بخور هستش.در مورد قضیه کالکشن هم باید بگم که ماشاالله این قدر این ماریو بازیش تنوع داره که دیگه کالکشن هم رد کرده.اصلا مگه با وجود ماریو دیگه بازی ایی میمونه که بخوان کالکشن کنن!!
ضمنا من این قدر بیکار نیستم که بشینم وقتم رو سر این چیزا تلف کنم.
خوبه نمردیم معنی چرت و پرت هم فهمیدیم
تمام بازی هایی که منتقدان امتیازات بالایی بهش میدن و متای خوبی داره میشه چرت و پرت بعد یک دونه بازی روی ps3 متاش میشه 95 میان هزاران مدل جشن میگیرن در صورتی که اون بازی با بهترین گرافیک نتونسته متای بازی های تاپ نینتندو رو بزنه
مطمئن باش اگر چرت بود این همه دنباله براش نمیساختن مثل همین زامبی یو که گفتن ادامه نخواهد داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or