Zombie U حتی نزدیک به سود دهی نیز نشد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
228812-zombieu1.jpg

Zombie U پرفروش ترین آی پی Third party کنسول شرکت نینتندو یعنی Wii U شد اما به گفته یوبی سافت حتی به سود دهی نیز نزدیک نشد

مدیر یوبی سافت در گفتگو ای با Gl.biz تایید کرد که این بازی حتی هزینه ای که ناشر کرده بود را نیز کامل باز نگرداند و هم چنین در ادامه اشاره کرد که به این دلیل بازی Rayman legends از یک بازی انحصاری برای Wii U به یک بازی مولتی پلتفرم تبدیل کرد

ما باید راهی را پیدا کنیم که مطمئن شویم این بازی ها و خلاقیت ها به اندازه کافی هوادار داشته باشد.پس گفتیم که بگذاریم برای کریسمس تا ببینیم چه اتفاقی خواهد افتاد
در ادامه نیز آقای Peter moore از EA نیز دلیل پشتیبانی نکردن ناشر ها را تشریح کرد:
ما با چهار بازی در لانچ کنسول حضور داشتیم اما وقتی که نگاهی به میزان فروش می اندازیم میبینیم که ما باید برای خرج پول هایمان دقت بیشتری به خرج دهیم
در ادامه او به نبود یک بخش قوی آنلاین در WiiU اشاره کرد:
نبود یک بخش قوی آنلاین برای این کنسول مشکل ساز خواهد شد چون وقتی به سطح بازی هایمان را نگاه میکنیم آن را با EA ناسازگار میبینیم چون بازی ها ما همه به سمت اجتماعی تر شدن میروند و متاسفانه بر روی این کنسول تنها تجربه ی آفلاین وجود دارد

منبع

الان فکر میکنی wii u قابل قیاس با xbox one و ps4 هستش؟ کدوم بازی انحصاریش از لحاظ گرافیکی با این نسل قابل مقایسه هست؟(حالا هی نیا بگو نو آوری داره و...)
اگه به گرافیک بود که کرایسیس 3 باید 60 میلیون می فروخت:|
نسل قبل هم قابل قیاس نبود اما فروشش خیلی بیشتر شده نمی گم این نسل هم همچین چیزی می شه بلکه می گم احتمالش هست ملت هم اگه می خواستن برای گرافیک بخرن الان WII هیچی نفروخته بود
----
یعنی حال میکنم هر چی خبر بد برای نینتندو میاد از رو نمیرن این فن هاش نمیدونم دلیلش چیه ؟
والا بعد از E3 بیشتر خبرهایی که ازش اومد مثبت بوده
ما هم دفاع بی دلیل نمی کنیم

آخرین ویرایش:
نینتدو عادت کرده بود با کمترین هزینه بیشترین بهره رو ببره
دیگه الان رو یه اسمارت فون میان 2 گیگ رم میزارن وی یو یه کنسوله گیمه ولی 2 گیگ رم داره تازه همش رو هم برای گیم نمیتونن استفاده کنن

یعنی حال میکنم هر چی خبر بد برای نینتندو میاد از رو نمیرن این فن هاش نمیدونم دلیلش چیه ؟

دلیلش اینه که خبر های خوب اصلا تو بازی سنتر ترجمه نمیشه
مثلا توی این دو ماه اخیر چندین سازنده به قوی بودن کنسول اشاره کردن اما اصلا هیچ اشاره ای تو فروم بهش نشد اما یک خبر بد میاد سریع ترجمه میکنن
تقصیر اونا نیستا هنوز یک جاهایی داره میسوزه از نسل قبل

نینتدو عادت کرده بود با کمترین هزینه بیشترین بهره رو ببره
دیگه الان رو یه اسمارت فون میان 2 گیگ رم میزارن وی یو یه کنسوله گیمه ولی 2 گیگ رم داره تازه همش رو هم برای گیم نمیتونن استفاده کنن
اون اسمارت فون چند سالی هست که قراره برسه نرسیده
بعد هم باز هم می گم نینتندو ادعا سخت افزاری نکرده
بازی های اسمارت فون هم واقعا به ندرت بازی خوب بینشون پیدا می شه
بازی های گیم لافت که کپی پیست بقیه بازی هاش هست
حالا ملت برن اسمارت فون بخرن چی رو بازی کنن روش
من به ندرت بازی دیدم از هر لحاظ قابل قیاس باشه با بازی های ps3 و 360

الان فکر میکنی wii u قابل قیاس با xbox one و ps4 هستش؟ کدوم بازی انحصاریش از لحاظ گرافیکی با این نسل قابل مقایسه هست؟(حالا هی نیا بگو نو آوری داره و...)
خب به سلامتی برگشتیم سر جای اول...من سر در نمیارم چرا بحث نینتندو که میشه..گرافیک همچین یهویی..همچین خودجوش..ملاک برتری قرار میگیره..........!!!
نواوری رو درک نکردید شما...اره گلم..

بنده خدا نینتندو کلی خودشو به درودیوار زد که کنسولشو 2 سال زودتر ریلیز کنه،2سال که شد 1سال اونم شد تف سربالا.من نمیدونم چرا کنسولو مثل بچه بی پدرمادر ول دادن بیرون،دریغ از یه بازی درست و حسابی.من نمیدونم این کارهای نینتندو کجاش جای توجیه داره که بعضیها درجا پاچه میگیرن!!!

خب به سلامتی برگشتیم سر جای اول...من سر در نمیارم چرا بحث نینتندو که میشه..گرافیک همچین یهویی..همچین خودجوش..ملاک برتری قرار میگیره..........!!!
نواوری رو درک نکردید شما...اره گلم..

شما از نوآوریه WII U بگو برامون/:)

بنده خدا نینتندو کلی خودشو به درودیوار زد که کنسولشو 2 سال زودتر ریلیز کنه،2سال که شد 1سال اونم شد تف سربالا.من نمیدونم چرا کنسولو مثل بچه بی پدرمادر ول دادن بیرون،دریغ از یه بازی درست و حسابی.من نمیدونم این کارهای نینتندو کجاش جای توجیه داره که بعضیها درجا پاچه میگیرن!!!

شما از نوآوریه WII U بگو برامون/:)

الا اینا همش بازی های چرت و پرته دیگه

bayonetta 2
X
Super Smash bros
Mario kart
Donkey kong

کدوم انحصاری کنسول های سونی و نینتندو اندازه ی Mairo kart Wii فروش کرد ؟ اصلا میدونید چقدر فروش کرد ؟ اصلا بازیش کردید ؟

نو آوری میخوای برو 4 تا تریلر از nintendoland و lego city ببین متوجه میشی

مشورت‌هاشو کرده خیلی مسائلی می‌دونم که لازم نمی‌بینم توضیحی درموردشون بدم.

با کی ؟! چه جالب میدونی ولی توضیح نمیخوای بدی خیلی جالبه :|

مثلا توی این دو ماه اخیر چندین سازنده به قوی بودن کنسول اشاره کردن

قوی نسبت به چی ؟! X360 و PS3 ؟! اذیت نکن توروخدا

نواوری رو درک نکردید شما...

عزیزم Wii نوآوری داشت "اونم نه کاملا نوآوری، یه چیزی مثل همون تفنگهای قدیمی خوده نینتندو بود ولی خیلی پیشرفته تر" ولی WiiU چی داره ؟! سونی هم تقریبا این کار رو قبلا با PSP و خیلی بهتر با PSVITA میخواد انجام بده ، هر دو کنسول رقیب هم به تبلت و ... متصل میشن و میتونن کاری تقریبا مشابه WiiU رو انجام بدن "البته میدونم میاید میگید این گیمپد رو تا دستتون نگیرید نمیدونید چیه این حرفا ولی اینم توجه داشته باشید که من از کلمه "تقریبا" و نه "کاملا" استفاده کردم ...

چرا باید قبول کنیم که شکست بوده ؟ لانچش خوب بود اما به دلیل کمبود بازی فروشش کم شده که از 2014 فروشش با اومدن بازی های 1st party مطلوب میشه
وضعیت یک کنسول رو در طول چند سال محک میزنن نه 8 ماه
الان منظورت از اومدن بازی های First Party انواع و اقسام از مدل های ماریو و همچنین زلدا نیستش!!:-/

عزیزم Wii نوآوری داشت "اونم نه کاملا نوآوری، یه چیزی مثل همون تفنگهای قدیمی خوده نینتندو بود ولی خیلی پیشرفته تر" ولی WiiU چی داره ؟! سونی هم تقریبا این کار رو قبلا با PSP و خیلی بهتر با PSVITA میخواد انجام بده ، هر دو کنسول رقیب هم به تبلت و ... متصل میشن و میتونن کاری تقریبا مشابه WiiU رو انجام بدن "البته میدونم میاید میگید این گیمپد رو تا دستتون نگیرید نمیدونید چیه این حرفا ولی اینم توجه داشته باشید که من از کلمه "تقریبا" و نه "کاملا" استفاده کردم ...
چند نکته رو بگم برای بار چندم
اون ps vita +ps روی Ps3 که تاخیر داشت
بعد هم فقط تصاویر رو روی ویتا می فرسته همین
اسمارت گلس و تبلت ها هم نیاز به کاربر دوم دارن و یا بیشتر از نقشه نمی شه استفاده کرد ازشون
دو تا این ها هم مشکل مشترک دارن کل سازنده ها ازشون استفاده نمی کنه
محض اطلاع طرح های wii u مال زمان گیم کیوب بود
و کنترل حرکتی اولین بار کار نینتندو نبود:|
الان منظورت از اومدن بازی های First Party انواع و اقسام از مدل های ماریو و همچنین زلدا نیستش!!
yahoo_7.gif
پیکمین - دانکی کانگ- x - اسمش براس- استار فاکس- کید ایکاروس-متروید و ip های جدید

الان منظورت از اومدن بازی های First Party انواع و اقسام از مدل های ماریو و همچنین زلدا نیستش!!:-/
همینه دیگه اونا که System seller ها هستن به کنار منظورم بازی هایی چون
X
Bayonetta 2
Wonderful 101
pikimin 3
هستش
در ضمن کدوم انواع و اقسام زلدا ؟ روی wii که فقط 2 تا زلدا بیشتر نبود حداقل یک بازی رو 10 بار کالکشن نمیکردیم به خورد ملت بدیم
من امروز Wind waker رو با امولاتور بازی کردم منظورم نسخه ی GC هستش به شدت عاشقش شدم و حتما نسخه ی ریمیکش رو میگیرم و بازی می کنم
حتما تست کن

واقعا برام جالبه مطمئنم 90 در صد كسايي كه نينتندو رو ميكوبن اصلا تجربه ي بازي با نينتندو رو ندارن
خواهشا اگر تجربه نكرديد نكوبيد خلاف اخلاقه اما اگه تجربه داريد بفرماييد ايرادش چي بوده واقعا من به شخصه ميپزيرم و ازاينكه نكته اي از شما ياد بگيرم ممنونتونم واقعا فكر ميكنم تجربه كنيد نظرتون عوض ميشه مطمئنم:bighug:

حالا اینکه Zombie U سود داشته یا نه به سلیقه طرفداران Wii U برمیگرده و دلیل نمیشه چون این بازی خوب فروش نکرده پس کنسول شکست خورده!

البته بعید میدونم Xbox One و Ps4 توی نسل جدید بزارن Wii U نفس بکشه ولی امیدوارم فروش همه کنسول ها بالا باشه که بازی های خوبی براشون بیاد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or