Zenless Zone Zero

سازنده
Mihoyo
سلام خدمت دوستان بازی سنتری
همونطور که میدونید Mihoyo یه عنوان جدید داره منتشر میکنه به اسم Zenless Zone Zero.هنوز تاریخ انتشار بازی مشخص نیست ولی احتمال زیاد 2024 باشه.
بازی در یک کلانشهر آخرالزمانی به نام نیو اریدو اتفاق می‌افته. موجودات شناخته شده به عنوان Ethereal از پورتال هایی به نام Hollows به دنیای انسان سفر کرده اند. اتریال ها بیشتر بشریت را ویران کرده و اکثر آنها را از بین برده اند. با این حال، گروهی منتخب از بازماندگان، با استخراج فناوری و منابع اتریال، از یورش پیش رو جان سالم به در برده اند.
سبک بازی هم نیاز به توضیح خاصی نداره.یه بازی گاچا تو سبک PGR و HI3 هستش.
1.jpg

3.jpg

تریلر بازی :

آخرین ویرایش:
از دیروز میتونید ززز لاگین کنید؟
انر آره دو چه پلتفرمی و چگونه؟ :دی

دست ما رو هم بگیرید بیایم:(
از دیروز صبح کلا به PSN نمیتونم وصل بشم.
به خیری پیدا شه تو این مدت بیاد دیلی های ما رو انجام بده! :D

من ترکیبی روبوپینگ بعد exitlag روش میزنم سرویس شدم تا لاگین کردم واسه دیلی ها
الکی اسکین yixuan گرفتم فک میکردم اندازه اسکین استرا تا الان فاصله بیوفته زارت پشت سر هم دارن میدن وگرنه حتما نگه میداشتم واسه yuzuha اسکینش کیوته مجبور میکنن بخریمO:-)

• Like
Reactions: ce7en44

از دیروز صبح کلا به PSN نمیتونم وصل بشم.
به خیری پیدا شه تو این مدت بیاد دیلی های ما رو انجام بده! :D
من zzz ندارم ولی برای گنشین و استارریل میتونم کمک کنم :-"

• Like
Reactions: tirdad666

اکس باکس با دی ان اس الکترو طبق روال همیشه :دی زیاد ارور میده ولی سماجت میکنم آخر اجازه لاگین رو میده :دی گنشین هم با همین روش وارد میشم پس واسه استار ریل هم باید جواب بده

حداقل یه تیم خوب از سیزن ۲ بگید تا اونموقع جمع کنم.فعلا فقط سولجر ۱۱ رو دارم از S tier ها.تیم الانم پیپر لوسی و سولجر۱۱ هستش.منتهی یه تیم اس تیر میخوام از هیروهای سیزن ۲

• Like
Reactions: ce7en44
حداقل یه تیم خوب از سیزن ۲ بگید تا اونموقع جمع کنم.فعلا فقط سولجر ۱۱ رو دارم از S tier ها.تیم الانم پیپر لوسی و سولجر۱۱ هستش.منتهی یه تیم اس تیر میخوام از هیروهای سیزن ۲
Miyabi هفته دیگه میاد که خب از وقتی اومده بهترین ایجنت بازی بوده حتما با wpn اش بگیر yuzuha هم ساپورته که anomaly باف میکنه که احتمال زیاد به اندازه astra قوی نیست ولی خب باید خوب باشه خیلی کیوته:p
اون s11 به درد هیچ جا نمیخوره ولی لوسی حداقل ساپورت خوبیه :D

Miyabi هفته دیگه میاد که خب از وقتی اومده بهترین ایجنت بازی بوده حتما با wpn اش بگیر yuzuha هم ساپورته که anomaly باف میکنه که احتمال زیاد به اندازه astra قوی نیست ولی خب باید خوب باشه خیلی کیوته:p
اون s11 به درد هیچ جا نمیخوره ولی لوسی حداقل ساپورت خوبیه :D
خوب با میابی چه تیمی بگیرم؟دوتای دیگه کی باشن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or