Zenless Zone Zero

سازنده
Mihoyo
سلام خدمت دوستان بازی سنتری
همونطور که میدونید Mihoyo یه عنوان جدید داره منتشر میکنه به اسم Zenless Zone Zero.هنوز تاریخ انتشار بازی مشخص نیست ولی احتمال زیاد 2024 باشه.
بازی در یک کلانشهر آخرالزمانی به نام نیو اریدو اتفاق می‌افته. موجودات شناخته شده به عنوان Ethereal از پورتال هایی به نام Hollows به دنیای انسان سفر کرده اند. اتریال ها بیشتر بشریت را ویران کرده و اکثر آنها را از بین برده اند. با این حال، گروهی منتخب از بازماندگان، با استخراج فناوری و منابع اتریال، از یورش پیش رو جان سالم به در برده اند.
سبک بازی هم نیاز به توضیح خاصی نداره.یه بازی گاچا تو سبک PGR و HI3 هستش.
1.jpg

3.jpg

تریلر بازی :

آخرین ویرایش:
همون ویش. تیِپ Tape توی ززز :D
آها!
هی داشتم tip میخوندم با خودم میگفتم یعنی چی؟! :D
حدود 100 تا دارم الان و 10 تا ویش با پیتی فاصله دارم. دیروز انیمیشن های Jufufu هم اومد و خوشم اومد. اگه بخوام Yixuan هم بگیرم احتمالا به مشکل میخوردم با گرفتن ویویان.
تو برنامت واسه 2.0 چیه؟ چقدر جمع کردی؟

آها!
هی داشتم tip میخوندم با خودم میگفتم یعنی چی؟! :D
حدود 100 تا دارم الان و 10 تا ویش با پیتی فاصله دارم. دیروز انیمیشن های Jufufu هم اومد و خوشم اومد. اگه بخوام Yixuan هم بگیرم احتمالا به مشکل میخوردم با گرفتن ویویان.
تو برنامت واسه 2.0 چیه؟ چقدر جمع کردی؟

چقدر دارم رو ول کن :D ولی خب منم با یی‌شن و فوفو خیلی حال کردم.
ویویان رو هم گرفتم چون شدیدا کمبود اتر داریم دیگه از دستش ندادم. تو بخش داستانی هم یکم با هوگو بازی میکنیم اونم خووبه ولی خب دیگه واقعا باید نگه داریم واسه ۲.۰ به بعد. فوفو خیلی گوگولیه. انیمیشناش عالین. ازین گربه‌ای بانمکاس. کامبتش هم خیلی فان میزنه. یی‌شن هم که در حد میابی قوی نشونش میدن تو بخش داستانی. ببینیم تو گیم‌پلیش چطوریاس با توجه به اینکه هم المنتش جدیده هم تخصصش!

ملت دارن برا پچ 2.00 برنامه میریزن، و من دارم حساب میکنم با آخرین ویش همین پچ آیا میتونم Hugo رو بگیرم یا نه:-"
انشاالله از 2.1 به برنامه میپیوندیم... به 20~30 ویش که تو پچ بعد کسی بهمون نمیدن:دی

• Like
Reactions: ce7en44
لیکایی شده ک تو ۲.۰ wengine 5 star و کارکتر رایگان میدن بخاطر سالگرد اگه واقعی باشه عالیه ولی ممکنه مثل wuwa الکی باشه تهش میم this is very player friendly در بیاد ازش
من خودم گند زدم تو ۱.۶ ویپن s-anby رو باختم ۱۱۰ تا تیپ برام اب خورد بعدشم برا تریگر ۵۰ ۵۰ باختم الان ۵۰ تا زدم برا ویویان هنوز نگرفتم اینم میره برا هارد پیتی هیچیم تیپ دیگه ندارم
سیستم ۷۵ ۲۵ خیلی مسخرست مسخره تر از اون باختن ۷۵ به ۲۵ نباید risk میکردم wengine میابی و اولینو گرفتم early گریدی بازی در اوردم

منم خودم با yi xuan و جو فوفو خیلی حال کردم ولی حواستون باشه ممکنه ویویان bis تیم اش باشه حرفش هست که باشه ولی کیت هی تو بتا تغییر میکنه
ممکن هم هست trap باشه چون هم دریپ مارکتو خیلی دیرتر انجام دادن هم یی شوان تو بتا v1 نی ممکنه ترپ باشه که ویش بزنن همه برا vivian
یی شوان هم تو بتا v2.0 گیم پلی اش در میاد احتمالا هفته بعد اپدیت میشه بتا
امیدوارم ک نباشه اسکیپ کنم بتونم جفت کارکترای ۲.۰ رو بگیرم
احتمال زیاد wengine یی شوان مثل میابی خاص باشه مجبور باشیم بگیریم

آخرین ویرایش:
ملت دارن برا پچ 2.00 برنامه میریزن، و من دارم حساب میکنم با آخرین ویش همین پچ آیا میتونم Hugo رو بگیرم یا نه:-"
انشاالله از 2.1 به برنامه میپیوندیم... به 20~30 ویش که تو پچ بعد کسی بهمون نمیدن:دی
Hugo رو اگه لایتر و لایکانو داری بگیر دو تا stunner میخواد wengine اش هم هفته اخر بروکن کردن ۲ تا استانر تو تیم باشه ۹۰۰ تا اتک بونوس میده
یادمه برا میابی ویش نزدی اگه داشتیش میگفتم هوگو رو نگیری
یی شوان هم وید هانتر نی ممکنه در حد میابی باشه ولی وید هانتر سیزن ۲ احتمالا از همه قوی تر باشه چون تو استوری هم گفتن که میابی ضعیف ترین وید هانتر بین بقیس

• Like
Hugo رو اگه لایتر و لایکانو داری بگیر دو تا stunner میخواد wengine اش هم هفته اخر بروکن کردن ۲ تا استانر تو تیم باشه ۹۰۰ تا اتک بونوس میده
یادمه برا میابی ویش نزدی اگه داشتیش میگفتم هوگو رو نگیری
یی شوان هم وید هانتر نی ممکنه در حد میابی باشه ولی وید هانتر سیزن ۲ احتمالا از همه قوی تر باشه چون تو استوری هم گفتن که میابی ضعیف ترین وید هانتر بین بقیس
برا میابی هم ویش زدم:-" (قرار بود هاراموسا ویش بزنم که دادن:دی)
لایتر هم دارم:-"
ولی کلا مهم نیست کی دارم، کی ندارم، با Hugo حال میکنم، پس میگیرمش اگر جم ها برسه:دی سلاح هم کلا برا هیچکی نمیگیرم:-" (مگر خیلییی لیست کاراکترهای آینده ای که میخوام خالی باشه...که خالی نیست:دی )

یی شوان هم دیگه یا با جم های موجود میاد یا نه دیگه...:دی اما خوب داشتن عنصر و گیم پلی جدید جذابه:-" بی زحمت مجانی بدنش:p
یا بنرش رو تا ته پچ بزارن:-"

اگر Hugo رو 50-50 ببرم هم باز وضعیت بد نیست:-"

• Like
سیستم ۷۵ ۲۵ خیلی مسخرست مسخره تر از اون باختن ۷۵ به ۲۵ نباید risk میکردم wengine میابی و اولینو گرفتم early گریدی بازی در اوردم
یکی از خوبی های WuWa اینه که بنرهای سلاحش، همیشه گارانتی ـه و این مسخره بازی های گنشین و ZZZ رو نداره.

• Like
یکی از خوبی های WuWa اینه که بنرهای سلاحش، همیشه گارانتی ـه و این مسخره بازی های گنشین و ZZZ رو نداره.
دقیقا تازه پیتی ۵۰ ۵۰ و ویپنشم کمتره
دیگه داشتن گندشو در میاوردن تریگر مصداق بارزش بود بدون ویپن خیلی تو دیواره m1 اشم خیلی op بود الان ویویان ویپن f2p اش خیلی بهتره کلا ۱۲ درصد اختلاف داره ولی باز m1 و m2 وحشتناکی داره

باید مثل wuwa اون سیستم گرفتن m2 با کارنسی رو ادد کنن

سلام بچه ها
من بعد از چند ماه دوباره بازی رو نصب کردم.تقریبا همون یه ماه اول فقط بازی کردم و الان هیچی از بازی نمیدونم.چقد منوهای بازی گیج کنندست.اصلا نه میتونم استوری پیدا کنم نه دیلی ها و ...لطفا یه توضیح کلی بهم بدین و اینکه. کدوم کاراکتر ها به قول معروف must have هستن ویش هامو برای کی سیو کنم؟

• Like
سلام بچه ها
من بعد از چند ماه دوباره بازی رو نصب کردم.تقریبا همون یه ماه اول فقط بازی کردم و الان هیچی از بازی نمیدونم.چقد منوهای بازی گیج کنندست.اصلا نه میتونم استوری پیدا کنم نه دیلی ها و ...لطفا یه توضیح کلی بهم بدین و اینکه. کدوم کاراکتر ها به قول معروف must have هستن ویش هامو برای کی سیو کنم؟
این کاراکتری که بنر بعدی میاد Yi Xuan ...اینو بگیر

میابی ( DPS یخ ) و آسترا (ساپورت اثر ) هم از واجباتن
جفتشونم فکر نکنم فعلا پاورکریپ بشن:-"

بقیه کاراکترها...هرکی حال میکنی...و ببینیم جدیا کیا میان:-"

این کاراکتری که بنر بعدی میاد Yi Xuan ...اینو بگیر

میابی ( DPS یخ ) و آسترا (ساپورت اثر ) هم از واجباتن
جفتشونم فکر نکنم فعلا پاورکریپ بشن:-"

بقیه کاراکترها...هرکی حال میکنی...و ببینیم جدیا کیا میان:-"
این فندک(لایتر) خوب نیست؟الان بنرش هست.
تیر لیست دیدم اس تیر بود.

• Like
این فندک(لایتر) خوب نیست؟الان بنرش هست.
تیر لیست دیدم اس تیر بود.
لایتر که عشق منه:p :))
استانر خوبیه مخصوصا برای تیم های آتیش و یخ (اولین و هیوگو ، و الن ) اما خوب یع استانر آتیش تو پچ بعد داریم، و احتمال اینکه اون مچ باشه با کاراکترهای پچ های 2.00 بیشتره و احتمالا اولین هم پاور کریپ میشه، هیوگو هم که تا وقتی میابی هست هیچوقت نفر اول DPS یخ نمیتونه باشه:)) صرفا اگر حال کنی باهاش میتونی بگیری:-"

کلا به نظرم دیگه صبر کن از پچ بعد کاراکتر بگیر، احتمالا بیشتر با هم سینرجی دارن و به کار میان

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or