Zenless Zone Zero

سازنده
Mihoyo
سلام خدمت دوستان بازی سنتری
همونطور که میدونید Mihoyo یه عنوان جدید داره منتشر میکنه به اسم Zenless Zone Zero.هنوز تاریخ انتشار بازی مشخص نیست ولی احتمال زیاد 2024 باشه.
بازی در یک کلانشهر آخرالزمانی به نام نیو اریدو اتفاق می‌افته. موجودات شناخته شده به عنوان Ethereal از پورتال هایی به نام Hollows به دنیای انسان سفر کرده اند. اتریال ها بیشتر بشریت را ویران کرده و اکثر آنها را از بین برده اند. با این حال، گروهی منتخب از بازماندگان، با استخراج فناوری و منابع اتریال، از یورش پیش رو جان سالم به در برده اند.
سبک بازی هم نیاز به توضیح خاصی نداره.یه بازی گاچا تو سبک PGR و HI3 هستش.
1.jpg

3.jpg

تریلر بازی :

آخرین ویرایش:
آقا منوی کوئست دیلی های بازی کجاست لطفا یکی عکس بذاره ازش من گیج شدم.
و اینکه روزی چند تا جم میده از دیلی ها.

show.png
و بعدش سربرگ Errands
45974.png
در کل کار خیلی سختی نیاز نیست انجام بدی. من خودم اول مغازه رو باز میکنم بعدش میرم کارت شانسمو از دکه روزنامه فروشی میگیرم (توی این هفته 3 بار شت طلایی گرفتم\:D/:D) بعدش یه قهوه مخصوص متریال بیشتر میخورم و آخرش میرم کل باطریمو برای متریال جمع کردن میسوزونم.

یه نکته ای که باید حواست باشه اینکه جایزه روزانه رو اتوماتیک بر نمیداره. باید بیای توی همین منوی errands روی نوار سبز رنگش بزنی تا جایزه رو برداره که 60 تا جم میده بعلاوه یه مقدار پول و متریال.

از یه جای دیگه هم میتونی به منوی errands دسترسی داشته باشی. بری داخل مغازه، گوشه اتاق پشتی که HDD داخلشه ، یه قاب عکس و دفترچه زرد میبینی که روش نوشته Errands. روی اون بزنی، صفحه ماموریتای روزانه رو میاره.

آقا منوی کوئست دیلی های بازی کجاست لطفا یکی عکس بذاره ازش من گیج شدم.
و اینکه روزی چند تا جم میده از دیلی ها.
روزانه همون شصت تا، مثل بقیه بازی هاشون

اونجا که شبیه کتابچه هست...
نمونش تو عکس زیر :
190ebfb0ec395-screenshotUrl.jpg
چهارمی از چپ (تو منو بالا صفحه تو گیم پلی هم هست، الان پای بازی نیستم بگم کدوم دکمه:-" )

اونجا تو یکی از صفحاتش 4 تا دایره داره که سبز میشن، اون برا جم روزانه ست
به طور کلی :
لاگین
منیج کردن مغازه
کوپن روزنامه فروشی
قهوه خوردن

باعث میشه جم های روزانه رو بگیری، حتی نیاز به مصرف باتری هم نیست اگر ردزی وقت نداشته باشی

تو همون صفحه یه سری کارای هفتگی هم که انجام بدی، جداگونه یه مقدار جم میدن

اون سلاح S از کاراکتر Sه جذاب تره:دی

سلاح کولدا و سولجر11 رو دارم
پبشنهاد بعدی؟ :-"
فکر کنم سلاح گریس یا رینا بهتر باشن‌...جفتشون زیاد سلاح درست درمون 4* نداریم:-"
منم فکر میکنم انجین رینا و گریس بهترین گزینه باشن، البته اگه اشتباه نکنم انجین رینا فعلا فقط روی خودش جوابه.

• Like
Reactions: ce7en44

عجب تریلری ساختن. دیگه رسما تایید شد یی‌شن هم شدیدا قویه مثل میابی :D
یه تریلری ساختن که هم قوی ترین کاراکتر بعلیه داستان رو همچنان خفن نشون بدن، و هم کاراکتر جدید رو حسابی هایپ کنند:دی

عالی بود تریلر...هر آنچه پول گرفتن نوش جون انیماتورهاش>:)

• Like
Reactions: HK0 and ce7en44
این هیروهای s مجانی که دارن میدن و اسلحه های s کدومشو بگیرم؟
هیچکدوم ندارم جز دختر گربه ای- چون بازی نمیکردم خیلی وقت

اگه استان لازم داری کولدا و لایکان. اگه عنومالی برق میخوای گریس. باید ببینی به کدومشون نیاز داری واسه تیمات. ولی در کل فکر کنم همین ۳تا بهترین گزینه‌هات باشن.

دیشب یوشان هم گرفتم با پن یونهو-ولی نمیدونم استان چقدر مهمه که کدوم این مجانی ها رو بگیرم
راستی استرا چطوره برای گرفتن؟البته اگه بده بهم و برسه
برای اسلحه های s مجانی چی بگیرم؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ce7en44
دیشب یوشان هم گرفتم با پن یونهو-ولی نمیدونم استان چقدر مهمه که کدوم این مجانی ها رو بگیرم

استرا ساپورت خیلی خوبیه و تقریبا با تمام کرکترا سینرجی داره. تو همین تیم یی‌شن و پاندا هم خیلی جوابه. در کل ارزش گرفتن داره. انجین استاندارد هم مال همون ۳تا کرکتر که گفتم خیلی خوبن. هم برای خودشون هم باقی کرکترا.

یکی از بهترین و یونیورسال ترین کارکترای بازیه، ۱۲۰۰ تا اتک میده و هیل هم می‌کنه، یه سبک quick swap هم ایجاد می‌کنه تو تیم ها.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or