YUZU | Switch Emulator | طریقه دانلود و اجرا Tears of the Kingdom به این لینک مراجعه کنید ⬅️ https://b2n.ir/g28481

دوستان تمام بازی های جدید نینتندو سوییج 2 هم روی امولاتور اجرا میشه ؟
کارت گرافیک متوسطی که همه بازی ها رو روی امولاتور اجرا کنه چی پیشنهاد میدید ؟

دوستان تمام بازی های جدید نینتندو سوییج 2 هم روی امولاتور اجرا میشه ؟
کارت گرافیک متوسطی که همه بازی ها رو روی امولاتور اجرا کنه چی پیشنهاد میدید ؟
فعلا هیچ کدوم اجرا نمیشه
ممکن هم هست هیچ وقت نشه معلوم نیست

• Like
Reactions: dooste.man83
دوستان فایل های آخرین فریمور و کلید دوباره میشه آپلود کنید لینکهاش مثل اینکه پریده من هم چند وقت پیش ویندوز عوض کردم فولدر یوزر هم بخش اپلیکشن دیتا یادم رفت بک آپ بگیرم خود نرم افزار دارم فقط فایلهای فریمور و کلید میخام با تشکر

دوستان فایل های آخرین فریمور و کلید دوباره میشه آپلود کنید لینکهاش مثل اینکه پریده من هم چند وقت پیش ویندوز عوض کردم فولدر یوزر هم بخش اپلیکشن دیتا یادم رفت بک آپ بگیرم خود نرم افزار دارم فقط فایلهای فریمور و کلید میخام با تشکر
گوگل کنی کلی سایت دارنش.
چیز غیر قانونی نیست که جایی نباشه.
هر سایتی که اومد بالا آخرین نسخه هاش رو بگیر.

دوستان حداقل کارت گرافیکی که نیازه تا بازی های نینتندو سوییچ رو روی حداکثر گرافیک بازی بتونه اجرا کنه معرقی می کنید؟؟
این که حتما نسبیه و نمیشه دقیق گفت.
ولی کارتهای سری 20 انویدیا مثل 2060 یا 70 به بالا دیگه واقعا باید کارت رو برای 1080P راه بندازن.
حالا اگه رزولوشن 4k و... بخوای خب حتما گرافیک کمی بهتری میخوای مثل 2080 ها یا 3070 به بالا.

البته CPU هم مهمه.
برای CPU هم Ryzen 5 5600 / i5-12400F به بالا ایده آله.
ولی چندین مدل و حتی نسل پایینتر از اینها هم میتونی بازیها رو به خوبی اجرا کنی ولی خب چون گفتی حداکثر تنظیمات اینها رو گفتم.

دوستان yuzu روی لپ تاپ من (مدل asus k456u) اجرا میشه؟ رم 8 و گرافیک nvidia geforce 930 mx
من دنبال تنظیمات بالا و عجیب نیستم.چند تا بازی زلدا مدنظرم هست که فقط با کیفیت خوبی اجرا بشن و بتونم ازشون گیم پلی ضبط کنم روی لپ تاپ
bayonetta 1
bayonetta 2
bayonetta 3
bayonetta origins cereza and the lost demon
astral chain
==========
metrid dread
metroid prime remastered
metroid prime 4 beyond
==========
hayrul warriors
hyrule warriors age of calamity
==========
zelda breath of the wild
zelda tears of the kingdom
zelda echoes of wisdom
zelda links awakening
zeld skyward swords
از همه مهمتر برام 3 تا زلدای اول هستند که نوشتم.آیا امیدی به اجرای این بازی ها هست روی لپ تاپم؟

دوستان yuzu روی لپ تاپ من (مدل asus k456u) اجرا میشه؟ رم 8 و گرافیک nvidia geforce 930 mx
من دنبال تنظیمات بالا و عجیب نیستم.چند تا بازی زلدا مدنظرم هست که فقط با کیفیت خوبی اجرا بشن و بتونم ازشون گیم پلی ضبط کنم روی لپ تاپ
bayonetta 1
bayonetta 2
bayonetta 3
bayonetta origins cereza and the lost demon
astral chain
==========
metrid dread
metroid prime remastered
metroid prime 4 beyond
==========
hayrul warriors
hyrule warriors age of calamity
==========
zelda breath of the wild
zelda tears of the kingdom
zelda echoes of wisdom
zelda links awakening
zeld skyward swords
از همه مهمتر برام 3 تا زلدای اول هستند که نوشتم.آیا امیدی به اجرای این بازی ها هست روی لپ تاپم؟

• Like
Reactions: pouria.sh
جالبه دوتا زلدا تنها عناوینی بودن که خوب اجرا کردنشون واقعا سیستم قوی میخواست (تا جای ک من دیدم)
بقیه عناوین سوییچ رو سیستم ضعیف هم میشد ۶۰ فریم گرفت.

الان Totk بعد دوسال دارم امتحان میکنم میبینم پرفورمنس هیچ پیشرفتی نسبت به دوران Yuzu نکرده. فقط چنتا باگ کوچیک داشت ک حل شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or