m.d.makan
کاربر فعال
ناااااااایس
مهمترین ویژگی برای دوستانی که خیلی با سلیقه و با شخصیتن.
دور شود هر آنکه نتواند دید
ناااااااایس
من برای بایونتا 3 بعضی جاها مشکل دارم. ورژن یوزوت چند هست؟ تنظیماتی چیزی تغییر دادی؟مشکل از خود بازیه که با yuzu مشکل داره.
با ریوجینکس تست کن ، احتمالا کرش نداشته باشه ولی اونموقع گلیچ تصویری و... داشت.
شاید الان فیکس شده باشه.
=================
Yuzu با این آپدیتهای اخیر داره میترکونه.
بایونتا 3 الان عالی اجرا میشه.
60 فریم دارم میگیرم خیلی جاها ، حالت معمول هم دوبرابر قبل فریم میگیرم و واقعا قابل بازیه.
مشکل دیلی و کاتسین و... هم حل شده.
قبلا خیلی اذیت میکرد.
خلاصه اگه کسی باهاش مشکل داشت دوباره تست کنه که فوق العاده شده.
YUZU | Switch Emulator | طریقه دانلود و اجرا Tears of the Kingdom به این لینک مراجعه کنیدچجوری باید 60 فریم ازش گرفت
؟
ممنون اگه بگی ماد هرو از کجا و چجوری نصب کردی ممنون میشمYUZU | Switch Emulator | طریقه دانلود و اجرا Tears of the Kingdom به این لینک مراجعه کنیدhttps://b2n.ir/g28481
باید دو تا ماد نصب کنی - تو عکس مادهای من هست . cpu خوب مهمه - روی ssd خوب هم بزنی استاتر کلا میره موقع شیدر بیلدینگ من 70 80 میگیرم آدم روحش به عرش اسند میکنه .قتی 4k های fps تیرز ران میشه .
برات میفرستمشون همینجا بهت میگم - سرکارم دسترسی ندارم - فقط سیستمت cpu چیه؟ممنون اگه بگی ماد هرو از کجا و چجوری نصب کردی ممنون میشم
خیر اصلا لود نمیشه صفحه سیاه میمونهماریو جدیده با yuzu اجرا میشه؟

با این شبیه ساز coop هم میشه بازی کرد دوست عزیز؟خیر اصلا لود نمیشه صفحه سیاه میمونه
ولی با Ryujinx لیترالی بدون نقص اجرا میشه
تا ورلد 3 رفتم 0 کرش 0 باگفقط سر نداشتن Asynchronous shader compilation حدود 1 ساعت اول استاتر زیاد داره بعد خیلی خیلی بهتر میشه
View attachment 314907
اگر کسی خواست یه توضیح کوتاه از راه انداختن Ryujinx بالا دادم![]()
3:29 پیشگویی میکردیم وقتی پیشگویی مد نبود![]()
سلامبا این شبیه ساز coop هم میشه بازی کرد دوست عزیز؟