YUZU | Switch Emulator | طریقه دانلود و اجرا Tears of the Kingdom به این لینک مراجعه کنید ⬅️ https://b2n.ir/g28481

دوستان Bayonetta 3 رو الان دارم با گرافیک آنبرد( cpu =12700 ) بین 50 تا 60 فریم میگیرم می خواستم بدونم اگر یک گرافیک 3060 بگیریم تا حداکثر چند فریم میتونم بگیرم ؟

بازی Bayonetta 3 با ورژن 1.1.0 روی شبیه ساز YUZU ورژن 3071 بدون هیچ مشکلی اجرا شد و خیلی بهتر از شبیه ساز Ryujinx بازی رو اجرا گرد.
توی کات سین ها فریم روی 30 لاک بود و مشکل تاخیر صدا و تصویر وجود نداشت.
داخل بازی هم اکثرا فریم روی 30 به بالا بود بر خلاف Ryujinx که فریم توی گیم پلی برای من بین 20 تا 30 نوسان داشت.

دوستان Bayonetta 3 رو الان دارم با گرافیک آنبرد( cpu =12700 ) بین 50 تا 60 فریم میگیرم می خواستم بدونم اگر یک گرافیک 3060 بگیریم تا حداکثر چند فریم میتونم بگیرم ؟
کلا شبیه ساز‌های سوئیچ بیشتر به پردازنده قوی نیاز دارند و گرافیک تاثیر خیلی کمی توی بازی میذاره.
الان خود من پردازنده‌ام 6700k هست با گرافیک gtx 1060 ولی به خاطر پردازنده‌ام روی 30 دارم فریم می‌گیرم توی بازی
شما موقعی که دارید بازی رو اجرا می‌کنید اگه task manager رو باز کنید متوجه می‌شید که شبیه‌سار بیشتر از پردازنده داره مصرف می‌کنه تا گرافیک

• Like
Reactions: dooste.man83
بازی Bayonetta 3 با ورژن 1.1.0 روی شبیه ساز YUZU ورژن 3071 بدون هیچ مشکلی اجرا شد و خیلی بهتر از شبیه ساز Ryujinx بازی رو اجرا گرد.
توی کات سین ها فریم روی 30 لاک بود و مشکل تاخیر صدا و تصویر وجود نداشت.
داخل بازی هم اکثرا فریم روی 30 به بالا بود بر خلاف Ryujinx که فریم توی گیم پلی برای من بین 20 تا 30 نوسان داشت.
آره درست شد خیلی هم عالی
فقط مال من الان فریم بازی رو زیر شبیه ساز نشون نمیده !!! چجوری میتونم بیارمش ؟

دوستان من دسته xbox و پرو کنترلر نینتندو رو با بلوتوث به کامپیوتر متصل کردم و کاملا متصل شد و کار میکرد اما در شبیه ساز کار نمیکنه !!! راه حلی داره؟

دوستان من دسته xbox و پرو کنترلر نینتندو رو با بلوتوث به کامپیوتر متصل کردم و کاملا متصل شد و کار میکرد اما در شبیه ساز کار نمیکنه !!! راه حلی داره؟
من دسته ایکس باکس با سیم وصل کردم راحت توسط شبیه ساز شناسایی شد فقط در قسمت کنترلر شبیه ساز باید از روی کیبورد تغییرش میدادم به دسته (شاید با بلوتوث مشکل داشته باشه؟)

من دسته ایکس باکس با سیم وصل کردم راحت توسط شبیه ساز شناسایی شد فقط در قسمت کنترلر شبیه ساز باید از روی کیبورد تغییرش میدادم به دسته (شاید با بلوتوث مشکل داشته باشه؟)
ممنون
مشکل از برنامه بود مجدد ریختمش الان هر دو کنترلر رو میشناسه

• Like
Reactions: Dante _Sparda
اقا به جوون مردی بیاد یه توضیحی بده چحوری اجرا کنیم من بازیو دان کردم فقط موندم چحوری اجراش کنم
اجرا کردم ولی تصویر ناقصه فریم تو دیوار
Cpu 11800
Gpu3050
Ram16
🥲🥲

آخرین ویرایش:
اقا به جوون مردی بیاد یه توضیحی بده چحوری اجرا کنیم من بازیو دان کردم فقط موندم چحوری اجراش کنم
اجرا کردم ولی تصویر ناقصه فریم تو دیوار
Cpu 11800
Gpu3050
Ram16
🥲🥲
https://s6.uupload.ir/files/untitled_t3om.jpg

Bayonetta 3 .NSP
PART1
PART2
PART3

Update v1.1.0

Emulator YUZU دانلود اخرین ورژن شبیه ساز

این فایل user در فلدر شبیه ساز کپی کنید و تمام

اینارو دانلود کن .درایو کارت گرافیک و Visual C+NET-Framework کامل اپدیت باشه (گاها با نصب دوباره ویندوز کلین اینستال و نصب درایو ها خیلی از مشکلات حل میشه)
سیستمت ضعیف باشه متاسفانه کاری نمیشه کرد

Attachments

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or