GHOST2012
کاربر سایت
کلا شبیه سازهای سوئیچ بیشتر به پردازنده قوی نیاز دارند و گرافیک تاثیر خیلی کمی توی بازی میذاره.دوستان Bayonetta 3 رو الان دارم با گرافیک آنبرد( cpu =12700 ) بین 50 تا 60 فریم میگیرم می خواستم بدونم اگر یک گرافیک 3060 بگیریم تا حداکثر چند فریم میتونم بگیرم ؟
آره درست شد خیلی هم عالیبازی Bayonetta 3 با ورژن 1.1.0 روی شبیه ساز YUZU ورژن 3071 بدون هیچ مشکلی اجرا شد و خیلی بهتر از شبیه ساز Ryujinx بازی رو اجرا گرد.
توی کات سین ها فریم روی 30 لاک بود و مشکل تاخیر صدا و تصویر وجود نداشت.
داخل بازی هم اکثرا فریم روی 30 به بالا بود بر خلاف Ryujinx که فریم توی گیم پلی برای من بین 20 تا 30 نوسان داشت.
توی شبیهساز YUZU به صورت پیشفرض اون پایین سمت راست فریم بازی رو نشون میدهآره درست شد خیلی هم عالی
فقط مال من الان فریم بازی رو زیر شبیه ساز نشون نمیده !!! چجوری میتونم بیارمش ؟
من دسته ایکس باکس با سیم وصل کردم راحت توسط شبیه ساز شناسایی شد فقط در قسمت کنترلر شبیه ساز باید از روی کیبورد تغییرش میدادم به دسته (شاید با بلوتوث مشکل داشته باشه؟)دوستان من دسته xbox و پرو کنترلر نینتندو رو با بلوتوث به کامپیوتر متصل کردم و کاملا متصل شد و کار میکرد اما در شبیه ساز کار نمیکنه !!! راه حلی داره؟
ممنونمن دسته ایکس باکس با سیم وصل کردم راحت توسط شبیه ساز شناسایی شد فقط در قسمت کنترلر شبیه ساز باید از روی کیبورد تغییرش میدادم به دسته (شاید با بلوتوث مشکل داشته باشه؟)
اقا به جوون مردی بیاد یه توضیحی بده چحوری اجرا کنیم من بازیو دان کردم فقط موندم چحوری اجراش کنم
اجرا کردم ولی تصویر ناقصه فریم تو دیوار
Cpu 11800
Gpu3050
Ram16