Rohshen
کاربر سایت
فایل key می خواد . می شه اونم قرار بدید
ممنون
فایل key می خواد . می شه اونم قرار بدید
ممنون
جلوتر رفتی دوست عزیز؟دوستان با نسخه آخر ryujinx که امروز اومد و کمی تغییرات در تنظیمات برای من با رزولیشن 3x و aa ۸x کاملا قابل بازی شده.ولی باید چندتا چپتر جلوتر برم ببینم کرش میکنه یا نه.
بله تنها مشکل کات سین های بازی هست که استاتر داره و صدا و تصویر سینک نیست.جلوتر رفتی دوست عزیز؟
اوکی هست بازی؟
مشکل بدیه که چون فکر کنم این بازی کات سین زیاد داشته باشه پس باید صبر کنیم که مشکل حل بشهبله تنها مشکل کات سین های بازی هست که استاتر داره و صدا و تصویر سینک نیست.
از طریق Nand نصب کن دوست گرامیدوستان بازی رو که دانلود میکنم بعد فایل آپدیتش هم دانلود میکنم که یک فایل جداگانه هست حالا چجوری بازی رو با آپدیت جدید اجرا کنم ؟ آپدیت باید جای خاصی ریخته بشه ؟
سپاس
ممنون میشم یک توضیحی بدی به چه صورتاز طریق Nand نصب کن دوست گرامی
دنبال گزینه install Nand files فکر کنم باید بگردید.تو همون تب های برنامه هست.اول بازی رو به لیست برنامه اضافه کنید بعد از طریق این گزینه آپدیت روش نصب میشه.ممنون میشم یک توضیحی بدی به چه صورت
مشکل بایونتا الان با یوزو بخاطر فرمت بازی نیست.باید فیکس بشه.اول بازی باگ میشه.با ryujinx فعلا قابل بازیه.بجز مشکل کات سین بازی.من یه ۵ تا چپتر رفتم.دوستان شبیه ساز yuzu با پسوند xci مشکل داره
لطف میکنید بازی بایونتا3 با پسوند NSP برای دانلود قرار بدید
لطف میکنی لینک دانلودشو + اپدیت قرار بدی امشب دانلود کنیممشکل بایونتا الان با یوزو بخاطر فرمت بازی نیست.باید فیکس بشه.اول بازی باگ میشه.با ryujinx فعلا قابل بازیه.بجز مشکل کات سین بازی.من یه ۵ تا چپتر رفتم.
من xci بازی رو دارم دوست عزیز.از تورنت گرفتم https://1337x.unblockit.uno/cat/Gamesلطف میکنی لینک دانلودشو + اپدیت قرار بدی امشب دانلود کنیم
با این شرایط نت داغون پیدا کردن لینک خوب سخته
سلام
ممنون میشم فریمور 15 رو هم لینک دانلودش رو بزاریدسلام
باید در این آدرس key رو قرار بدید.
C:\Users\user\AppData\Roaming\Ryujinx\system
بعد از کپی کردن key هم باید فریمور رو نصب کنید تا بازی ها براتون اجرا بشند. در حال حاضر جدیدترین فریمور 15.0 هست.