m.d.makan
کاربر فعال
خب اون آپدیت بزرگی که میگفتم اسمش Project hades هست ، در واقع بخش دیکامپایل شیدرکش ها رو بازنویسی کردن.
این hades عجب آپدیتی هست.خب اون آپدیت بزرگی که میگفتم اسمش Project hades هست ، در واقع بخش دیکامپایل شیدرکش ها رو بازنویسی کردن.
در واقع بزرگترین و مهمترین آپدیت Yuzu بعد چندسال هست.
تفاوتهای ویژوال و بهینه بودن در اجرای بازیها و... کاملا تو این ویدئو از BSoD مشخص هست:
حتی بازیهایی که قبلا مشکلات رندر شدن داشتن، مخصوصا بازیهای که با آنریل انجین ساخته شده بودن و عملا قابل بازی نبودن ، الان کاملا و بدون مشکل قابل بازی هستن، اونهم با گرافیک و فریم عالی.
شاید از همه این مسایل مهمتر سرعت کش کردن شیدرها باشه که با این آپدیت ها بطور وحشتناکی سریعتر شده.
نکته مورد توجه اینکه فعلا برای cpuهای اینتل و کارتهای انویدیا بهینه تر هست و هنوز روی سیستم های AMD یکسری مسایل فیکس نشده.
البته مطمئنا مشکلات حل میشه ، چون هنوز دارن روی این تکنیک کار میکنن.
این آپدیت یکی 2 هفته ای هست که با نسخه های ارلی اکسس همین الان در دسترس هست ولی هنوز نهایی نشده.
Yuzu 1911
عجب فریمی میده انصافا.واقعا خسته نباشن.شبیه ساز درست کردن هلو.حداقل کمی از ناراحتی فروختن کنسولم کم میکنه.یه چندتا بازی تست کردم باورم نمیشد بازی ای که بزور فریم میداد الان رو ۶۰ قفلهخب اون آپدیت بزرگی که میگفتم اسمش Project hades هست ، در واقع بخش دیکامپایل شیدرکش ها رو بازنویسی کردن.
تفاوتهای ویژوال و بهینه بودن در اجرای بازیها و... کاملا تو این ویدئو از BSoD مشخص هست:
حتی بازیهایی که قبلا مشکلات رندر شدن داشتن، مخصوصا بازیهای که با آنریل انجین ساخته شده بودن و عملا قابل بازی نبودن ، الان کاملا و بدون مشکل قابل بازی هستن، اونهم با گرافیک و فریم عالی.
شاید از همه این مسایل مهمتر سرعت کش کردن شیدرها باشه که با این آپدیت ها بطور وحشتناکی سریعتر شده.
نکته مورد توجه اینکه فعلا برای cpuهای اینتل و کارتهای انویدیا بهینه تر هست و هنوز روی سیستم های AMD یکسری مسایل فیکس نشده.
این آپدیت یکی 2 هفته ای هست که با نسخه های ارلی اکسس همین الان در دسترس هست ولی هنوز نهایی نشده.
Yuzu 1911
الان بهتره بگذاریم رو open gl یا vulkanخب اون آپدیت بزرگی که میگفتم اسمش Project hades هست ، در واقع بخش دیکامپایل شیدرکش ها رو بازنویسی کردن.
Yuzu 1911
100 درصد vulcanالان بهتره بگذاریم رو open gl یا vulkan
اگه گذاشتیم رو open gl بگذاریم رو glsl یا glasm رو nvidia 1060 ?
زینوبلید ۲ رو vulcan نورپردازی بازی کلا بهم میخوره، فکر کردم با این آپدیت حل شده اما کماکان خبری نیست.100 درصد vulcan
من به بازی دسترسی ندارم، ولی تو یوتوب و جاهای دیگه همه میگن خیلی بهتر اجرا میشه، همین BSoD هم خیلی تعریف کرد که X2 واقعا بهتر اجرا میکنه.زینوبلید ۲ رو vulcan نورپردازی بازی کلا بهم میخوره، فکر کردم با این آپدیت حل شده اما کماکان خبری نیست.
سوپر ماریو 3d all stars اگه اجرا بشه خیلی خوب میشه. من رو سوییچ که قبلا داشتم خیلی بازی کردم سیوهاشو بکاپ گرفتم برای امولاتور، دیدم اجرا نمیشه خورد تو ذوقم!
روی کارتهای AMD ولکان بهتره100 درصد vulcan
آره احتمالش هست ولی Vulkan دیگه اوپن سورس هست وانویدیا هم ساپورت خیلی خوبی داره.روی کارتهای AMD ولکان بهتره
ولی روی کارتهای NVIDIA همون OPENGL هم خوبه و بعضی مواقع سازگاری بهتری داره
آپدیت Hades قرار هست برای ورژن های اصلی Yuzu هم منتشر بشه، ورژنهای جدید سری اصلی الان باید این آپدیت داشته باشن.الان بهتره بگذاریم رو open gl یا vulkan
اگه گذاشتیم رو open gl بگذاریم رو glsl یا glasm رو nvidia 1060 ?
این دقیقا سوال منم هستکسی کراش ریسینگ چهارنفره آفلاین بازی میکنه؟
روونه بازی تو این مود؟
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
بزن دانلود ctr برای سوییچاین دقیقا سوال منم هست
میخوام کرش ریسینگ بازی کنم رو سیستمم ولی هیچی از این امولاتورا نمیدونم میشه بازی کرد؟ روونه؟ ( 30 فریم هم قبوله استاتری چیزی نداشته باشه)
اگه میشه لینکی چیزی در این مورد بدید من حتی نمیدونم از کجا بازی و امولاتور رو باید دانلود کنم و چه جوری بشناسونم (آموزشش منظورمه)