raminxxx
کاربر سایت
یعنی الان بایونتا 2 رو میشه پلی داد؟امید؟ یوزو تا همین الانش هم از دورترین آرزوهای ما جلوتره صد در صد برای زلدا بعدی هم جواب خواهد بود و خیلی زود بهینه میشه براش
یعنی الان بایونتا 2 رو میشه پلی داد؟امید؟ یوزو تا همین الانش هم از دورترین آرزوهای ما جلوتره صد در صد برای زلدا بعدی هم جواب خواهد بود و خیلی زود بهینه میشه براش
شاید حتی بهتر از خود سوئیچ اجرا میکنه.یعنی الان بایونتا 2 رو میشه پلی داد؟
مثل اینکه نسخه های جدید ارلی اکسس Yuzu یک تکنیک جدید براش اومده که خیلی بهتر بازیهارو اجرا میکنه.بلاخره zelda skyward sword اومد.گذاشتم دانلود فردا تست میکنم ببینم جواب میده با شبیه ساز یا نه.اگر خواستید بگیرید تورنتش اینجا موجود هست.
یه تست تو youtube گذاشتن.
من الان بازیش کردم همه چیز عالیه یکم توی دموش مشکل تکسچر داشت اما خود بازی خوب بودممنون حتما تست میکنم.reddit گفتن 60 فریم عالی جواب میده تو بازی.فقط title screen و menu بازی مشکل فریم و گرافیکی داره که نهایت با یه آپدیت حل میشه.اینجور که بنظر میاد داخل بازی خیلی خوب اجرا میشه البته با سیستم خفنی تست کردن ولی بهتره صبر کنیم تا فردا فیک درنیان.
View attachment 216961
منم تست کردم.از منو و title screen تا in-game فریم و همچی عالی بود.خیلی خوب فریم میده.RE village رو تموم کنم یسره میشینم پای زلدا
یکی از افتخارات زندگی من اینه که این بازی رو روی شبیه ساز wii و با دسته پلی ۲ بازی کردم. نداشتن چرخش دوربین با آنالوگ نسبت به اون هیچه
من یکسال پیش فککنم با نسخه ی ۴۰۰-۵۰۰ش بدون مشکل تمومش کردم، بعید میدونم دیگه الان کلا مشکلی داشته باشه.bayonetta 2 رو کسی با yuzu جدیدا تست کرده؟
شما چطوری با دسته ps2 بازی کردید؟ اینم همونهیکی از افتخارات زندگی من اینه که این بازی رو روی شبیه ساز wii و با دسته پلی ۲ بازی کردم. نداشتن چرخش دوربین با آنالوگ نسبت به اون هیچه
ولی جدی، این بازی صرفا جهت تبلیغ ویموت و موشن پلاس ساخته شده بود و بازی کردنش بدون اونا نزدیک به غیرممکن بود. چطور آوردنش به نسل بعد؟
من به سختیشما چطوری با دسته ps2 بازی کردید؟ اینم همونه
نسخه درتی دلفین برای همین کار بود اما عذاب 2 جهان بود برای همین من موشن پلاس مجدد خریدم دیدم بازم عذابه بیخیالش شدم با اینکه سیوم برای دلفین پورت کرده بودم ترجیح می دم الان از اول برم
واقعا اعصاب پولادی داری همون اول بازی که پرواز میکنه رو پرنده باچندتا بیلد تست کردم اصلا نمیتونستم جهت پرواز رو کنترل کنم .من به سختی
سه مدل تنظیمات ساخته بودم برای حالت های مختلف، بازم کافی نبود. مخصوصا جاهایی که نیاز به سرعت عمل هم داشت به زور سیو لحظه ای رد میکردم
چرا بازی خوبیه اما گرافیکش خیلی له تر از اونهمنم بعد میخواستم این رو با دلفین برم اما موشن کنترلر نداشتن باعث شد بیخیالش بشم و الان بعد از Botw بازی کردن، فکر نمیکنم بتونم باهاش کنار بیام.