Yoshida: عرضه ی The Last Guardian در سال 2013 را تضمین نمی کنیم

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
بنابر سخنان آقای Shuhei Yoshida رئیس استودیو های جهانی سونی، آنها نمی توانند هیچ قولی در رابطه با عرضه بازی The Last Guardian در سال 2013 به طرفدارن بدهند.

20120222thelastguardian.jpg

وی در مصاحبه با JeuxVideo.fr، در پاسخ به این سوال که آیا جدید ترین ساخته ی Team ICO در سال آینده منتشر خواهد شد، گفت: "متاسفم، نمی توانم [این موضوع را] تضمین کنم".

وی همچنین افزود: "آخرین باری که ما از The Last Guardian سخن گفتیم، عده ی زیادی را ناامید کردیم. اما می توانم بگویم که تیم بازی سازی به شدت در حال کار بر روی بازی و انجین اش هستند. در واقع تیم بازی سازی در حال کار بر رو مسائل تکنیکی بازی هستند و ما هم اکنون چیز قابل توجهی برای نمایش دادن نداریم. ما منتظر زمان مناسبی هستیم تا با اطمینان کامل تاریخ انتشار The Last Guardian را اعلام کنیم."

منبع

آخرین ویرایش:
مطمئناً اگر همچین چیزی باشه مطابق با معیار های نسل بعد خواهد بود . شوخی نیست که تیم سازنده دوتا از برترین عناوین تاریخ ـه:دی!
سازنده دو تا از برترین های تاریخ هست ولی قبول کن تو این نسل هیچ کاری جز عرضه یه کالکشن نکرد. شاید این هم مثل خیلی از استودیو ها و ناشران ژاپنی تو این نسل خراب میکرد شایدم نمی کرد، ولی قبول کن هیچ کاری نکرد تو این نسل وUeda هم معلوم نیست کارش به کجا میکشه.
==

به هر حال Shadow of the Colossus یکی جالبترین بازی هایی بود که انجام داد و این که معلوم بود بازی سال دیگه هم نمیاد :d

همین تاخیرها و انتظار زیاد نشون میده که این بازی مطمئنن یکی از بهترین ها میشه.
بازی که اینقدر تاخیر داره مطمئنن بازی قوی هستش و به شعور مخاطب احترام میزاره.
و همین باعث میشه تو لیست خرید من باشه:d

به احتمال قوی این بازی رو درنهایت برای PS4 در نظر گرفتند، یادمه اواخر 2010/اوایل 2011 فامیتو ادا گفت که بازی قطعا تا پایان 2011 حداقل در ژاپن عرضه خواهد شد، الان اواسط 2012 و هنوز هم هیچ خبری از این عنوان نیست.
سونی اوایل 2011 تصمیم گرفت که یک سری تغییرات در بخش مدیریت استودیوهای ژاپنی به وجود بیاره مهم ترین تغییرشون معرفی Allen Becker به عنوان مدیر ارشد اجرایی بخش سرگرمی های سونی در ژاپن بود جالبه که ایشون اپریل 2011 در این سمت مشغول به کار شد و ممکنه یکی از اولین تصمیمات ایشون تغییر پلتفرم TLG از PS3 به PS4 بوده باشه و همین هم علت جدایی فامیتو ادا و تهیه کننده داخلی Team ICO (و احتمالا چند نفر دیگه) بوده باشه، احتمال این موضوع وقتی بیشتر میشه که بدونید فامیتو ادا دقیقا در همین ماه (اپریل 2011) از Team ICO جدا شده و باز هم در همین ماه فامیتو ادا در بلاگ PS اعلام کرد که TLG در تاریخ مقرر عرضه نخواهد شد و دوباره تاخییر خوردـه.
با نگاهی هم به Line up کنسول PS3 به راحتی میفهمید که سونی تا اواسط 2013 با وجود (The Last of Us ، Beyond و GoW :A ) نیازی به هیچ عنوان دیگه ای نداره و اگه قرار باشه بعد از این تاریخ عرضه بشه بهترین پلتفرم همان PS4 خواهد بود، دلیل سکوت سنگین سونی در مورد این بازی همینه.
به امید نمایش جدید بازی در E3 2013 و عرضه در اوایل 2014 برای PS4
Mark My Words
.........

بنابر سخنان آقای Shuhei Yoshida رئیس استودیو های جهانی سونی، آنها نمی توانند هیچ قولی در رابطه با عرضه بازی The Last Guardian در سال 2013 به طرفدارن بدهند.

20120222thelastguardian.jpg

وی در مصاحبه با JeuxVideo.fr، در پاسخ به این سوال که آیا جدید ترین ساخته ی Team ICO در سال آینده منتشر خواهد شد، گفت: "متاسفم، نمی توانم [این موضوع را] تضمین کنم".

وی همچنین افزود: "آخرین باری که ما از The Last Guardian سخن گفتیم، عده ی زیادی را ناامید کردیم. اما می توانم بگویم که تیم بازی سازی به شدت در حال کار بر روی بازی و انجین اش هستند. در واقع تیم بازی سازی در حال کار بر رو مسائل تکنیکی بازی هستند و ما هم اکنون چیز قابل توجهی برای نمایش دادن نداریم. ما منتظر زمان مناسبی هستیم تا با اطمینان کامل تاریخ انتشار The Last Guardian را اعلام کنیم."

منبع

و همچنین تضمین میکند تا اون موقع کنسول جدید سونی منتشر نمیشود به دلیل اینکه آخرین محافظ فقط برای PS3 گفته شده میاد / / نسل بعد خداحافط تا 2015

ببخشید هاا : یوشیدا بمیری 12 سالمون بود گفتی این بازی رو عرضه میکنید الان 18 ساله شدیم :|

سازنده دو تا از برترین های تاریخ هست ولی قبول کن تو این نسل هیچ کاری جز عرضه یه کالکشن نکرد. شاید این هم مثل خیلی از استودیو ها و ناشران ژاپنی تو این نسل خراب میکرد شایدم نمی کرد، ولی قبول کن هیچ کاری نکرد تو این نسل وUeda هم معلوم نیست کارش به کجا میکشه.
==

به هر حال Shadow of the Colossus یکی جالبترین بازی هایی بود که انجام داد و این که معلوم بود بازی سال دیگه هم نمیاد :d
قبول دارم صد در صد هم نتیجه گیری نکردم ولی خُب بعیده باز هم شاهکار تحویل ندن, یچیزی تو مایه های کوجیما پروداکشن!

مثلاً چند روز پیش یک مصاحبه خوندم Frank O'Connor گفته بود برای ساخت HALO 4 از ICO الهام گرفتن . بازی 11 - 12 سال پیش چقدر میتونه از زمان خودش جلوتر باشه:دی!

فکر نکنم عمر ایشون هم قد بده واسه عرضه بازی :دی

با اینکه اصلا تو کار Console و اینجور بازی‌ها نیستم و می‌دونم 90% میمونه واسه نسل بعد، ولی‌ خیلی‌ دلم می‌خواد همین نسل عرضه بشه و هر چه زودتر شاهد کار سازندگان بازی‌ای که باهاش یه دوره‌ای زندگی‌ کردم باشم :دی

یه بازی‌ای بود به اسم Duke nukem :دی...
البته کار اینا مطمئن هست، ولی‌ طول دادن زیاد همیشه باعث نتیجه خوب نمی‌شه.

این مدت زمان طولانی ساخت بازی به ضرر خودشون هست چون هر چقدر میگذره انتظارات از بازی بالاتر میره گذشته از اونصدای فن ها هم درمیاد ( در اومده :| ) فکر نمیکنم برای نسل بعد بیفته .....

اگر بگن بازی کنسل شده و دیگه نمیاد شخصا بیشتر راضی میشم تا اینکه همینطور توی کف بمونیم!
هر مناسبتی میشه میگیم بالاخره یک خبری از TLG و FF V XIII و Agent میشه ولی باز هم میریم سرکار! (البته Agent رو من کلا کنسل شده میدونم خدا رو شکر! ولی اینا هی میان مصاحبه میکنند و میگن صبر کنید و به زودی خبری ازش میدیم و ...)
صبرمون تموم شد دیگه! :((

همانطور که Duke Nukem پس از سال ها مطابق انتظارات ما بود
در مورد این که این بازی ، بازی خوبی هست شکی نیست اما با گذر زمان سطح توقع مردم بالا میره و بازی که اگر 2 سال پیش می اومد فوق العاده می بود شاید الآن در حد یک بازی نسبتا خوب ظاهر بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or