Yerli: درمورد Crysis 4 چیزی نمی دانم

Mr. Worldwide

کاربر سایت
40397336915082372147.jpg

Cevat Yerli مدیر شرکت Crytek سوالات مختلفی را پاسخ داده است, ولی درمورد Crysis 4 او پاسخ واضحی نداده است.

وب سایت Eurogamer درمورد در حال توسعه بودن عنوان جدیدی از سری Cyrsis از Cevat Yerli سوال پرسید که آیا این شرکت برنامه ای برای توسعه نسخه جدیدی از Crysis دارد یا نه.

Cevat Yerli در پاسخ بیان کرد:"
Crysis بازی مورد علاقه من است. در حال حاضر ما این موضوع را در نظر خواهیم گرفت. اما ظرفیت فعلی ما به ما این امکان را نمی دهد که هرکاری را بتوانیم انجام بدهیم, پس اکنون تمرکز ما برروی بازی هایی است که تایید کرده ایم."

Yerli درمورد در حال توسعه بودن Crysis 4 نیز گفت:"
چیزی در این مورد نمیدانم.
Eurogamer:" شما باید بهتر از هرکسی دیگری بدانید.
Yerli:"
من فقط گفتم که درمورد سوال نظری ندارم . چیزی که من گفتم این بود که ما تمرکزمان برروی بازی هایی است که تایید کرده ایم."

Crysis 3 آخرین بازی عرضه شده از این سری بود که که در سال 2013 توسط EA عرضه شد اما نتوانست انتظارات فروش را برآورد سازد.

منبع:
1
2

آخرین ویرایش:
نمی دونم چرا انقدر کرایسیس دشمن داره :| دقیقا تمام این ایراد هایی که تو این تاپیک گرفته شده بعنوان مثال به آشغالی مثل کیلزون (خصوصا نسخه آخر) هم دقیقا دیده میشه حتی بیشتر، متای بازی هم از نسخه سوم کرایسیس پایین تره <Killzone: Shadow Fall __ 73 / 100> اما شخصا ندیدم که چنین ایراد هایی به این بازی گرفته بشه! حتی نسخه آخر که رسما آشغال بود.
شما Killzone 2 را بازی کردین؟؟ به اونم میگی اشغال؟ بازی از 94 نقد متا 91 گرفت :| حالا کاری ندارم یک عده چرا بازی بزرگی مثل Crysis رو زیر سوال میبرن ( خودم از نسخه 3 خوشم نیمد)
Killzone 2 Critic Reviews for PlayStation 3 - Metacritic
تاکیدم رو نسخه آخر بود :|

آخرین ویرایش:
اخرین پستم در باره این موضوع و سیر نزولی این بازی از نسخه یک تا به الان دوستان که اینقد دنبال متای این و اون بازی هستن یه نگاه به متای این بازی میکردن بد نبود
crysis 1 :91 crysis2: :86 crysis3: 76 حتما منتقدا هم دشمنی داشتن نمره کم دادن

بازی اولش ابر اشغال بود، بعدش که دیدن چیز خاصی نیست که بهش چنگ بزنند. شد آشغال!! حالا که شد متوسط!!!
الان دقیقا مشکل گیم پلی و شوتینگ چیه . که بقیه بازی ها اوکی هستند و این نیست؟!!! دقیقا هم میشه پای هر بازی رو وسط کشید .
کسی هم نگفت کرایسیس 3 عالی بوده و مشکلی نداره . ولی بازی بدی هم نیست و در رده خوب وقابل قبول قرار میگیره . متاش هم همینه میگه منتقدا هم همین رو میگن .
حالا باز بیاید ایرادهای عجیب و غریب بگرید. یه کلام بگو از این بازی متنفرم خودت راحت کن . بیخودی انرژی خودت تلف نکن
همون متای 76 یعنی بازی خوب و قابل قبول هستش . نه آشغاله نه متوسطه ...
مسلما کرایسیس 3 از لحاظ نوآوری و یونیک بودن با کرایسیس 1 فاصله داره
.....................
این داستان ول کردن دشمنا هم سوژه جدیده آیا؟
اقا جان تو همون فارکرای 1 هم بود. تو فارکرای 2 هم بود تو خیلی بازی های دیگه هم بوده...
بعد هم شما مثل اینکه فقط فرمول زیر برات خوشایند هست:
به منطقه دشمن نزدیک میشه + چک پوینت
بعد باید همه رو بکشی وگرنه راه باز نمیشه..
خب نفر آخر رو هم کشتم اوکی راه باز شد + چک پوینت
این دکه رو هم بزنم کل جهان نجات پیدا میکنه ( چقدر چالش برانگیز)

آخرین ویرایش:
تو کنسول وقتی تیر شلیک می کردی نمی فهمیدی تیرات کی تموم شده .انقدر فریم بازی پایین بود قربونش برم فریم هایی که توش گلوله شلیک میشدو نمیشد دید یا حتی حرکت دشمنا رو هم نمیشد تشخیص داد انگار غیب میشدن سریع میرفتن یه جا دیگه ی تصویر:dرو کنسول یه افتضاح خالص بود بدون شک البته این نظر کاملا شخصی بود به سایت ها و نمراتم اصلا کاری ندارم.
ولی خوب احساس می کنم رو pc چیز خوبی باید در اومده باشه البته خودم بازیش نکردم ولی نسخه ی یکو یادمه با گرافیک low تموم کردم واقعا زیبا بود خیلی بهم چسبید مخصوصا قدرت سرعتش که تو یک خیلی خوب بود ولی تو 2و3 کمش کردن

این بازی پتانسیلش از همون شماره اول بالا بود واسه فروش بالا . ولی کرایتک کلا زیراهه رفت . و معلوم نیست با این وضعیتشون شماره 4 چی دربیاد
و کلا کرایتک تعطیل کنه !! ولی یک مولتی قوی میطلبه بازی برا شماره بعدیش

وارد نیست داداش من!!!
شوتینگ و گیم پلی بازی ایرادی خاصی نداشت . اگر ایرادی به شوتینگ ، کلید شیفت !!! و گیم پلی این بازی وارد باشه به 80% اول شخص های فعلی وارد هستش پس الکی شلوغش نکنید. حتی ابر بازی های محبتون!!!
و اما در رابطه با دو دوست شیفت بازمون:
محض اطلاع شما باید بگم تو کرایسیس 1 بسیار بیشتر میسد از کلید شیفت استفاد کرد و مراحل رو تموم کرد این کار رو بارها خودم انجام دادم ( بر اساس ادعای اون دوستمون پس کرایسیس 1 هم باید بره زیر سوال)
واقعا خسته نشید از این ترول های عجیب و غریبی که می کنید.
اگر هم دونبال چالش بیشتر هستید میتونید رو درجه های سختر بازی رو انجام بدید.
هر چند این داستان هاصرفا برای ترول کردن هست و لا غیر
بالافاصله پستمو ویرایش کردم تا دوستان اشتباه نخونن! من با گیم پلیش کاری ندارم!
طراحی مراحل واقعا در حد نسخه های قبلی نبود! اصلا جذابیتی که نسخه های قبلی داشتن رو نداشت حداقل برای من! اینا رو از روی نمراتی که گرفت و فروشش میشه فهمید دیگه!

من از طرفدارای این سری هستم! با تمام نسخه هاشم حال کردم و نسخه سومم تا آخرش بازی کردم و خوب بود اما کلا زده بود تو جاده خاکی! آخراش که Ski-fi شدید شده بود آدم دیگه حس نمیکرد داره کرایسیس بازی میکنه!
من همون کرایسیس 2 رو خیلی بیشتر قبول دارم! همون محیط و مراحل توی شهر خیلی لذت بخش تر بود تا جنگل و فضا!

من هیترش نیستم بلکه کرایسیس 3 افت بسیار شدید داشت دیگه اینو خیلی راحت میشه هم از نظر منتقدا هم از نظر کاربرا فهمید دیگه اینکه بیاد مخالفت کنه که آقا اصلا افت نداشته و خیلی هم عالی بوده تعصب الکی میشه فکر کنم :دی

نمی دونم چرا انقدر کرایسیس دشمن داره :| دقیقا تمام این ایراد هایی که تو این تاپیک گرفته شده بعنوان مثال به آشغالی مثل کیلزون (خصوصا نسخه آخر) هم دقیقا دیده میشه حتی بیشتر، متای بازی هم از نسخه سوم کرایسیس پایین تره <Killzone: Shadow Fall __ 73 / 100> اما شخصا ندیدم که چنین ایراد هایی به این بازی گرفته بشه! حتی نسخه آخر که رسما آشغال بود.

شما Killzone 2 را بازی کردین؟؟ به اونم میگی اشغال؟ بازی از 94 نقد متا 91 گرفت :| حالا کاری ندارم یک عده چرا بازی بزرگی مثل Crysis رو زیر سوال میبرن ( خودم از نسخه 3 خوشم نیمد)
Killzone 2 Critic Reviews for PlayStation 3 - Metacritic

ی جوری از گیم پلی شماره 3 ایراد می گیرن انگار بقیه شوتر ها دکمه پرواز یا اجکت داره و این بازی نداره ! کسانی که میگن گیم پلی بازی مشکل داره دقیقا بیان با دلیل مدرک بگن کجاش مشکل داره !این بازی را می شد کاملا مخفی کاری رفت جلو یا با ی نبرد تمام عیار بستگی به خود شخص داشت !

در مورد افت فریم هم بله رو کنسول ها افت فریم داشت چون دست سازنده بسته بود با توجه به سخت افزار کنسول ها ولی رو pcهیچ مشکلی نداشت

تاکیدم رو نسخه آخر بود :|

کیلزون فقط نسخه آخر خراب کرد. نسخه های قبل شاهکار بودن.

نکته بعدی اینکه کیلزون نسخه آخرش یه نسخه فرعی بود که توسط یک تیم فرعی ساخته شده بود و شرایطش با crysis 3 کلا فرق داشت.
نکته سوم کیلزون یک بازی لانچ بود و سازنده ها حتما باید میرسیدن به لانچ. بهتر میدانی که شرایط یک بازی همزمان با لانچ کنسول چقد فرق داره با حالت عادی.
بعدش اینکه کیلزون نسخه آخرش هرچقدرم بد بود اما به لحاظ فروش فوق العاده بود و باعث نشد اخباری به وجود بیاد که جو منفی علیه اون باشه. شرایطی که الان کرایتیک داره.
در حالت کلی به کیلزون یک سری فوق العاده هستش اینکه به خاطره برخی شرایط بگیم اشغال درست نیست.
من خودم مخالف این بحث ها علیه کرایسیس هستم و این بازی رو دوست میدارم.

میخوام بگم اظهار نظر شما راجب کیلزون و دوستان راجب کرایسیس رو نمیپسندم :d

بابا تروخدا از ارسال اینجور پستای رادیکالی و تهاجمی دست بردارید:d، آخه من نمیفهمم چرا ماها نمیتونیم نقد منصفانه از یه عنوان داشته باشیم، یا میبریمش به عرش و کاملا بی نقصش میکنیم یا با کله میکوبیمش به فرش از بیخ و بن ریششو میزنیم. توی اینکه کرایسیس افت داشته شکی نیست، این افت از زمانی شروع شد که سیاست کرایتک برای این بازی رفت سمت عرضه ی کوتاه مدت( سالانه؟) ، از همون نسخه ی 2 که قابلیت های نانوسوت رو تغییر دادن و عملکردشو نسبت به نسخه ی 1 کاهش دادن بزرگترین لطمه به گیم پلی خورد، فضای بازی محدودتر شد، و متاسفانه مساله ی AI هم که از نسخه ی 2 دامنگیر این بازی شد. این موارد توی نسخه ی 3 هم متاسفانه به اونصورت مرتفع نشد، یعنی بیشتر لطمه ای که بازی دید توی نسخه ی 3 تصحیح نکردن اشتباهات نسخه ی 2 بود به نظر من. ضمن اینکه محوریت گیم پلی بازی هایی مثل Farcry 1 و Crysis 1 بر پایه ی آزادیه عمل و محیط های سند باکس بود که محدودتر شدنه این نوع عملکرد صدای فن ها رو درآورد، توی نسخه ی 3 هم با اینکه سعی داشتن این مورد و اصلاح کنن ولی بازم نشد متاسفانه. از همه مهتر داستان بازیرو بی مورد کشش دادن، توی نسخه ی آخر عملا چیزی نداشت دیگه واقعا.
ولی با تمام این حرفا Crysis 3 بازی ضعیفی نبود واقعا، طراحی سلاح هاش فوق العاده بود، همون تیرکمون و کارایی هاش هم قابلیت حمله ی مستقیم رو به گیمر میداد هم قابلیت مخفی کاری. طراحی مراحل هم ضعیف نبود، اینکه اینجا میاین میگین که میشد دشمنارو قال گزاشت و رفت که دلیل بر طراحی ضعیف نیست، توی خیلی از بازیا اینکارو میشه کرد. به نظر من طراحی مراحلش خوب بود، مشکل کارایی و عدم تنوع دشمنا بود که اونم باز بر میگرده به طراحیه AI و هوش مصنوعی، وگرنه لول دیزاینش خیلی خوب بود. به نظر من با برگردوندن تمام قابلیت های نانو سوییت به گذشته، تصحیح مشکلات AI و تنوع دشمن، آزادیه عمل و طراحیه محیط سند باکس میشه بازیرو دوباره به نقطه ی اولش رسوند.
کرایسیس 3 Gunplay اش عالی بود واقعا، چیزی که توی یه شوتر خیلی مهمه، گرافیکش فوق العده بودو توی بخش فنی بی نقص عمل کرد، از لحاظ سرگرم کنندگی واقعا سرگرم کننده بود، به این مدل بازی توی ژانر شوتر نمیشه گفت ضعیف، فقط در حد نامش نبود، چون Crysis هست نه یه بازیه معمولی ، همین. بازیه ضعیف توی ژانر FPS بازی ای مثل Brink و Home front و... هستن نه یه بازی ای مثل Crysis 3 .

اخرین پستم در باره این موضوع و سیر نزولی این بازی از نسخه یک تا به الان دوستان که اینقد دنبال متای این و اون بازی هستن یه نگاه به متای این بازی میکردن بد نبود
crysis 1 :91 crysis2: :86 crysis3: 76 حتما منتقدا هم دشمنی داشتن نمره کم دادن

متای 91 و 86 آپ پنیرِ اونجا!؟ تازه متای نسخه آخر باز از کیلزونم بیشتر اگه بنا به مقایسه ی متاست که البته کاری غلطیه

اینقدم دلیلاتون مسخرس آخه آدم دلش نمیاد جواب بده :دی مثلا تو Conviction یا Black List بدون اینکه یه دشمن بکشی میشه بازی رو تموم کنی , پس طراحای مرحله اش مذخرفن , باید برن بمیرن :| یا خیلی بازیای دیگه
چیه آخه مُد شده تا یه سری آدمُ نکشی نمیشه بری مثلا نقطه ی B...آره , این تو خیلی از جاها جواب میده ولی توی کرایسیس اگخ وجود داشت یه ضعف به حساب میومد ... یه سرباز فوق سری و با اون لباس فرض کن این قابلیت رو نداشته باشه که بدون کشتن دشمناش به مقصد بررسه , مسخرس :)) :-j

چرا نمیفهمین شما؟:دی
اون SC رو که میگین بدون کشتن میشه رد کرد در صورتیه که کسی نبینتت، ولی اینجا بلند میشی با همه سلام احوال پرسی میکنی بعد هم سرتو میزاری پایین فرار، مرحله رو تموم می کنی! حالا باز میان میگن SC فلانه:|

متای 91 و 86 آپ پنیرِ اونجا!؟ تازه متای نسخه آخر باز از کیلزونم بیشتر اگه بنا به مقایسه ی متاست که البته کاری غلطیه

اینقدم دلیلاتون مسخرس آخه آدم دلش نمیاد جواب بده :دی مثلا تو Conviction یا Black List بدون اینکه یه دشمن بکشی میشه بازی رو تموم کنی , پس طراحای مرحله اش مذخرفن , باید برن بمیرن :| یا خیلی بازیای دیگه
چیه آخه مُد شده تا یه سری آدمُ نکشی نمیشه بری مثلا نقطه ی B...آره , این تو خیلی از جاها جواب میده ولی توی کرایسیس اگخ وجود داشت یه ضعف به حساب میومد ... یه سرباز فوق سری و با اون لباس فرض کن این قابلیت رو نداشته باشه که بدون کشتن دشمناش به مقصد بررسه , مسخرس :)) :-j

دوست عزیز اول درست مطلب رو بخون بعد بیا ایراد بگیر من متا رو از نسخه اول گذاشتم تا نسخه سوم که نشون بدم بازی سیر نزولی داشته یعنی نسخه به نسخه پسرفت کرد جای پیشرفت تو حرفای قبل هم گفتم بهترین نسخه این بازی شماره یکش بود یخورده از زمان خودش جلوتر بود ولی شماره های بعدی گند زد به بازی بعد گیمر عزیز که ادعات میشه conviction & blacklist بازی مخفی کاری محظ هست باید ساکت بیای ساکت بری که البته اونم ایراد داره مخصوصا کانویکشن که زیادی اکشن شده بود من خودم فن این بازیم .حالا شما اصرار داری بازی توپ و عالیه دیگه حرف زدن ما اب در هون کوبیدنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or