Yerli: درمورد Crysis 4 چیزی نمی دانم

Mr. Worldwide

کاربر سایت
40397336915082372147.jpg

Cevat Yerli مدیر شرکت Crytek سوالات مختلفی را پاسخ داده است, ولی درمورد Crysis 4 او پاسخ واضحی نداده است.

وب سایت Eurogamer درمورد در حال توسعه بودن عنوان جدیدی از سری Cyrsis از Cevat Yerli سوال پرسید که آیا این شرکت برنامه ای برای توسعه نسخه جدیدی از Crysis دارد یا نه.

Cevat Yerli در پاسخ بیان کرد:"
Crysis بازی مورد علاقه من است. در حال حاضر ما این موضوع را در نظر خواهیم گرفت. اما ظرفیت فعلی ما به ما این امکان را نمی دهد که هرکاری را بتوانیم انجام بدهیم, پس اکنون تمرکز ما برروی بازی هایی است که تایید کرده ایم."

Yerli درمورد در حال توسعه بودن Crysis 4 نیز گفت:"
چیزی در این مورد نمیدانم.
Eurogamer:" شما باید بهتر از هرکسی دیگری بدانید.
Yerli:"
من فقط گفتم که درمورد سوال نظری ندارم . چیزی که من گفتم این بود که ما تمرکزمان برروی بازی هایی است که تایید کرده ایم."

Crysis 3 آخرین بازی عرضه شده از این سری بود که که در سال 2013 توسط EA عرضه شد اما نتوانست انتظارات فروش را برآورد سازد.

منبع:
1
2

آخرین ویرایش:
بشدت منتظر کریسیس 4 هستم
کریسیس 3 فوق العاده بود و من با تمام مراحال سختی رفتمش و از هر لحظش لذت بردم.اتمسفر اخرالزمانی اعجاب اوری داشت و گرافیک منحصر بفرد.
البته: خودتونو ملزم کنین فقط از کمان استفاده کنین یا نهایتا کلت- درجه سختی بالا- با همه درگیر شین - به همه جا سر بزنین و از محیط لذت ببرین - اصلا ندویین!!و نامرئی نشین! - گرافیک تنظیم شه روی بالاترین درجه - و غول آخرم بیخیال شین!
مطمئنم نظرتون عوض میشه

آقا اینا میمردن یه در میزاشتن که با کارت باز شه کارتشم دست به آدمی چیزی باشه کمی چالش به بازی اضافه کنن؟:| یه قابلیت Steal هم میزاشتن کسی نخواد بکشه راحت باشه:|

آخرین ویرایش:
واقعا بازیه با ارزشیه ولی تو شماره 3 گند زده بودن به بازی.
من شماره 2 رو خیلی دوس دارم چون نه در اون حد بهت ازدی عمل میده که هر کار دوس داشتی بکنی نه انقد دستتو میبنده تا از بازی زده شی.
اگه شماره 4 هم درکار باشه رمز موفقیتش نه گرافیک و صدا بلکه گیم پلیو طراحی مرحله منطقی هست.چیزی که تو شماره 3 کمتر شاهدش بودیم

دراینکه کرایتک همیشه جز شرکتای پیشرو در گرافیک بوده و واقعا هم بازیاش در گرافیک حرف اول رو میزنن ولی بشدت گیم پلی بازیاش این گرافیکو تحت شعاع قرار میده من به شخصه تنها نسخه کرایسیس رو که تا اخر رفتم شماره یک بازی و یه نسخه هم بود که شماره نداشت حالا اسمش یادم نیست بعد اون فقط گرافیک دیدیم که بازی اخرشون Ryse هم از این مشکلو داشت گرافیک زیبا و چشم نواز گیم پلی چی بگم...

چرت ترین شنیده بودم، قاعدتا ابر چرت ترین (!!) باید از اون بدتر باشه دیگه؟:-/ :دی
خب همین که از موضعت در قبال "ابر چرت ترین" (!!) عقب نشینی کردی برای من کافیه:) :دی

خب "ابرچرت ترین" (!!) رو که به من توضیح ندادی، حداقل این اکثر منتقدینی که تو نقدهاشون به "داغون" بودن طراحی مراحل اشاره کردن رو به من نشون میدی!؟:-/ بد نه ها!:دی داغون:دی یعنی مثلا گفته باشن طراحی مراحل Disaster یا catastrophicـه!:دی
من خودم چی قبول دارم موضوع بحث نیست:دی موضوع اینه تو میگی ابر چرت ترین (!!)ـه و داغونه:دی
یعنی خدائیش سینا، تو کف این مسئله هستم که، هنوز از آشغالی مثل Crysis 3 که نه داستان درست و درمونی داشت نه گیم پلی ای اینطوری الکی دفاع میکنی! بعد خوشم میاد خودت هم میدونی طراحی مراحل بازی چقدر افتضاح بوده که میای برای اثبات افتضاح نبودنش با بازی هایی مثل Hour of Victory مقایسه اش میکنی! خسته نشدی اینقدر از Crysis دفاع کردی مومن؟ :دی. خود سازنده هاش هم فهمیدن چه دست گلی به آب دادن فعلا بیخیالش شدن!

ولش کن، خداشاهده این بازی اگه گرافیک رو ازش بگیرن، جزء بازی های درجه سه یا درجه چهار میشه!!!

خب برای بیرون اومدن از بحران فعلی کرایتک هیچ چیزی کارامدتر از کرایسیس نمی تونست باشه چون یک آی پی جدید ریسک محسوب میشه و آی پی هایی نظیر رایز و ...هم نمی تونن به محبوبیت کرایسیس و موفقیت تجاری اون ( هر چند شماره 2و3 هم همچین توفیق بالایی تو بازار نداشتن) برسن!
ولی از اونجایی که هزینه و سرمایه ی کرایتک در حال حاضر رو عناوین دیگه هست حالا حالا ها هم موقعیت برا کرایسیس جدید به هبچ وجه مهیا نیست!
امیدوارم کرایتک کماکان سر پا بمونه تا دنباله های کرایسیس رو تجربه کنیم. همیشه کرایسیس برام فوق العاده بوده حتی عنوانی چون شماره 3 با این حال کرایسیس 4 باید برا موفقیت تغییرات بنیادی داشته باشه و در برخی زمینه ها هم به ریشه هاش برگرده!

کرایسیس 1 یه چیزه دیگه بود!

کرایتک باید توجه داشته باشه که همه بازی گرافیک نیست!و اگه میخواد بفروشه باید بازیش از همه لحاظ کامل باشه!

این فکتاتون تو حلقم :دی
کرایسیس یکی از کاملترین شوترهایی بود که بازی کردم , هوش مصنوعیش افتضاح بود ولی به شوتینگ و طراحی مراحلش هیچ ایرادی وارد نیست

این فکتاتون تو حلقم :دی
کرایسیس یکی از کاملترین شوترهایی بود که بازی کردم , هوش مصنوعیش افتضاح بود ولی به شوتینگ و طراحی مراحلش هیچ ایرادی وارد نیست
طراحی مراحل به نسخه سوم خوب وارده :دی
نصفه مراحلش اصلا جذابیت خاصی نداشت! برعکس نسخه های قبلی

به نسخه سوم خوب وارده :دی
نصفه مراحلش اصلا جذابیت خاصی نداشت! برعکس نسخه های قبلی
وارد نیست داداش من!!!
شوتینگ و گیم پلی بازی ایرادی خاصی نداشت . اگر ایرادی به شوتینگ ، کلید شیفت !!! و گیم پلی این بازی وارد باشه به 80% اول شخص های فعلی وارد هستش پس الکی شلوغش نکنید. حتی ابر بازی های محبتون!!!
و اما در رابطه با دو دوست شیفت بازمون:
محض اطلاع شما باید بگم تو کرایسیس 1 بسیار بیشتر میسد از کلید شیفت استفاد کرد و مراحل رو تموم کرد این کار رو بارها خودم انجام دادم ( بر اساس ادعای اون دوستمون پس کرایسیس 1 هم باید بره زیر سوال)
واقعا خسته نشید از این ترول های عجیب و غریبی که می کنید.
اگر هم دونبال چالش بیشتر هستید میتونید رو درجه های سختر بازی رو انجام بدید.
هر چند این داستان هاصرفا برای ترول کردن هست و لا غیر

خیلی ایراد عجیبیه اینکه میگید اجازه میده بازی بهتون تا فرار کنید!!
اگه اینکار نمیکرد به وجهه رئالیستیه بازی ضربه میخورد ... تو کدوم جنگ آدم نمیتونه فرار نکنه!؟ فرض کن یه همچین Suit ای داشته باشی واقعن , جدی وای میستی هر کی جلوته نفله میکنی بعد راه میفتی میری!؟ :دی
خب حق داشتن همچین چیزی ام بذارن تو بازی ... DMC نیست که تا دشمنای این اتاق پاک نکنی ننونی ادامه بدی!

آقا اینا میمردن یه در میزاشتن که با کارت باز شه کارتشم دست به آدمی چیزی باشه کمی چالش به بازی اضافه کنن؟:| یه قابلیت Steal هم میزاشتن کسی نخواد بکشه راحت باشه:|

نمی مردن !! قابلیت هک گذاشته بودند برای رضای خدا احتمالا
دقیقا کدوم نسخهاز این بازی این داستان دنبال کارت گشتن بوده که حالا نبودش انقدر فاجعه بار شده

بله ما تا الان نمیدونستیم با یه بازی کامل طرفیم نمیدونم پس چرا متاش صد نیست ؟ دوست من کرایسیس گیم پلیش ایراد داره چرا الکی دارین دفاع میکنین ازش گرافیکش مشکلی نیست ولی قبول کنین تو درجه ابر سخت :d بازی هم باز میشد فلنگو بست بازی رو تموم کرد خب چه کاریه چرا دشمن گذاشتن اونجا.بعد تنها بازی که میشه درحال حاضر با این بازی از لحاظ گیم پلی مقایسه کرد farcry هست الکی پای این بازیو اون بازیو نکشید وسط لطفا فارکرای خیلی چالشی تر از کرایسیس هست قبول کنید یه لباس داری که غیب میشی البته محدود بعد یه دشمنایی که میدونن داری وارد منطقشون میشی ولی میگن ولش کن بابا کی حال داره بدو دنبال شما و شما اینجا با خیال راحت مرحله تموم میکنی خلاص.من کرایسیس رو یه بازی کاملا متوسط میبینم که فقط میشه از گرافیکش لذت برد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or