Yerli: درمورد Crysis 4 چیزی نمی دانم

Mr. Worldwide

کاربر سایت
40397336915082372147.jpg

Cevat Yerli مدیر شرکت Crytek سوالات مختلفی را پاسخ داده است, ولی درمورد Crysis 4 او پاسخ واضحی نداده است.

وب سایت Eurogamer درمورد در حال توسعه بودن عنوان جدیدی از سری Cyrsis از Cevat Yerli سوال پرسید که آیا این شرکت برنامه ای برای توسعه نسخه جدیدی از Crysis دارد یا نه.

Cevat Yerli در پاسخ بیان کرد:"
Crysis بازی مورد علاقه من است. در حال حاضر ما این موضوع را در نظر خواهیم گرفت. اما ظرفیت فعلی ما به ما این امکان را نمی دهد که هرکاری را بتوانیم انجام بدهیم, پس اکنون تمرکز ما برروی بازی هایی است که تایید کرده ایم."

Yerli درمورد در حال توسعه بودن Crysis 4 نیز گفت:"
چیزی در این مورد نمیدانم.
Eurogamer:" شما باید بهتر از هرکسی دیگری بدانید.
Yerli:"
من فقط گفتم که درمورد سوال نظری ندارم . چیزی که من گفتم این بود که ما تمرکزمان برروی بازی هایی است که تایید کرده ایم."

Crysis 3 آخرین بازی عرضه شده از این سری بود که که در سال 2013 توسط EA عرضه شد اما نتوانست انتظارات فروش را برآورد سازد.

منبع:
1
2

آخرین ویرایش:
تا زمانی که 2-3 تا پروژه هم زمان تو دست و بالش داره و تمرکزش روی یه بازی نیست، همون بهتر که سمت Crysis نره چون اگه Cysis این دفعه شکست بخوره، باید در Crytek رو کلا تخته کنن.

Crysis 3 آخرین بازی عرضه شده از این سری بود که که در سال 2013 توسط EA عرضه شد اما نتوانست انتظارات فروش را برآورد سازد.
بازی 5 ساعته تکراری داغون میسازین انتظار دارین فروش هم کنه؟:)) یه لیست ایراد بلند میشه از توش در اورد! از جمله کوتاهی، طراحی مراحل داغون و ...

دوستان مهارت های فوق بشری خودشون تو بازی کردن رو میذارن به حساب طراحی مراحل!؟
طراح دستت رو باز گذاشته هر جور دلت میخواد بری. حالا یکی میزنه به دل دشمن، یکی مخفیانه کار میکنه، یکی هم مثل شما دو عزیز Shift رو نگه میداره و میره جلو. این به معنی طراحی مراحل بد نیست، به این معنیه شما دلت خواست اینجوری بری.

طراح دستت رو باز گذاشته هر جور دلت میخواد بری. حالا یکی میزنه به دل دشمن، یکی مخفیانه کار میکنه، یکی هم مثل شما دو عزیز Shift رو نگه میداره و میره جلو. این به معنی طراحی مراحل بد نیست، به این معنیه شما دلت خواست اینجوری بری.

اتفاقا هست ، شما توی کدوم بازی شوتر AAA ای می دویی می ری بازی تموم می شه؟ اون جک و جونور هایی که گزاشتن بالاخره باید که کاری بکنن نه این که نگات کنن تو هم بدویی بری

دقیقا! هرجا کم می اوردم شروع می کردم دویدن:)) جزو همون طراحی مراحل داغونه اینم:دی
نه دیگه خواشها منطقی فکر کنید! اینکه به شما اجازه داده میشه که بدون کشتن دشمن مراحل رو طی کنید به معنی آزادیه عمله! همونطور که خیلی ها مخفیانه و بدون کشتن دشمنان مراحل رو طی کردند!
وگر نه اینکه اول هدف Clear Area باشه و بعد رفتن سمت هدف که کاری نداره، خیلی از بازی های اینکار رو انجام میدند و مجبور هستند محیط رو پاک سازی کنید.

من که کل بازی رو دوییدم تموم شد، اصلا نیازی به شوتینگ نداشت :-??

دقیقا! هرجا کم می اوردم شروع می کردم دویدن:)) جزو همون طراحی مراحل داغونه اینم:دی
run forrest ....run :d
......
چرا اینا بیخیال این بازی نمیشن؟هر بازی پتانسیلی داره.هیلو به اون عظمت پتانسیلش تموم شد و بانجی این رو فهمید.
این فرق یک استودیوی بزرگ و یک استودیوی دره پیت هست.
همون بهتر ورشکست بشه

آزادی زیاد باعث مشکل میشه;) اینکه یکی از دو گزینه ی اول رو انتخاب کنی و وقتی که دیدی نمیشه همینطور بری جلو ضعف حساب میشه، Deal With It.

اما ظرفیت فعلی ما به ما این امکان را نمی دهد که هرکاری را بتوانیم انجام بدهیم
بمیرم جوات آقا ، بمیرم =((
من دستمُ رو شیفت نگه نداشتم و کل بازی رو بدوم ولی خدایی یکی از ابر چرت ترین لول دیزاین ها رو همین کرایسیس 3 داشت :d

آخرین ویرایش:
نه دیگه خواشها منطقی فکر کنید! اینکه به شما اجازه داده میشه که بدون کشتن دشمن مراحل رو طی کنید به معنی آزادیه عمله! همونطور که خیلی ها مخفیانه و بدون کشتن دشمنان مراحل رو طی کردند!
وگر نه اینکه اول هدف Clear Area باشه و بعد رفتن سمت هدف که کاری نداره، خیلی از بازی های اینکار رو انجام میدند و مجبور هستند محیط رو پاک سازی کنید.
اینی که میگی زمانی لذت بخشه که کسی متوجه نشه اینجایی اصلا! نه اینکه همینطور سرتو بزاری جلو همه هم ببیننت ولی دنبالت نیان! دقیقا مشکل همینه که دنبالت نمیان! وگرنه اگه دنبالت میومدن موشکلی نبود اصلا:دی

- - -ویرایش - - -

من دستم رو شیفت نگه نداشتم و کل بازی رو بدوم ولی خدایی یکی از ابر چرت ترین لول دیزاین ها رو همین کرایسیس 3 داشت :d
والا! یکی از مراحل رو با Guide بزور فهمیدم باید کجا برم:|

اتفاقا هست ، شما توی کدوم بازی شوتر AAA ای می دویی می ری بازی تموم می شه؟ اون جک و جونور هایی که گزاشتن بالاخره باید که کاری بکنن نه این که نگات کنن تو هم بدویی بری
همه بازی ها مگه قراره مثل هم باشن!؟
جک و جونورها نگات میکنن و عکس العملی نشون نمیدن، مربوط به هوش مصنوعیه نه طراحی مراحل.
شما از آزادی عمل خوشت نمیاد پیشنهاد میشه CoD: Black Ops رو بازی کنین که یه جا بایستی و دشمنا رو بکشی، به صورت خلق الساعه دشمن تولید میکنه و میریزه سرت!
شده قضیه Conviction که طرف میومد میگت: "من هی نارنجک میندازم و همه دشمنا رو میکشم، اینم شد بازی!؟" خب ننداز! کسی مجبورت کرده!؟ شما هم Shift رو نگه ندار و سعی کن درست بازی کنی! والا.
====
خب بعد از اینکه فهمیدیدم عده ای هستن که بازی رو با نگه داشتن Shift تموم میکنن، الان هم فهمیدیم که بانجی چون فهمید Halo دیگه پتانسیلش تموم شده، ولش کرد و رفت!
هر دم از این باغ بری میرسید...

اینی که میگی زمانی لذت بخشه که کسی متوجه نشه اینجایی اصلا! نه اینکه همینطور سرتو بزاری جلو همه هم ببیننت ولی دنبالت نیان! دقیقا مشکل همینه که دنبالت نمیان! وگرنه اگه دنبالت میومدن موشکلی نبود اصلا:دی
عجب :d
کلی راه برای مخفی کاری تو بازی وجود داشت، فقط باید حوصله به خرج می دادید و رو حالت نامرئی بدون اینکه دیده بشید مراحل رو طی می کردید .
در مورد اینکه دنبال کاراکتر میان یا نه، دلیل خیلی جالبه به شخصه اولین باره میشنوم اما شخصا ندیدیم تو یه بازی اول شخص دشمن ها تا ابد دنبال کاراکتر راه بیوفتند ،یعنی اصلا دلیلی نداره که بیان.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or