make
کاربر سایت
دستت درد نکنه رفیق رفتم در ضمن تو بازی رو تمام کردی تا اخرش خیلی موندهاحتیاجی به بازی کردن نیست.توی همون کوچه یه مغازه هست به نام pawn shop میری اونجا دوتا silver plate تقلبی میخری میدی به اون پسره و...

دستت درد نکنه رفیق رفتم در ضمن تو بازی رو تمام کردی تا اخرش خیلی موندهاحتیاجی به بازی کردن نیست.توی همون کوچه یه مغازه هست به نام pawn shop میری اونجا دوتا silver plate تقلبی میخری میدی به اون پسره و...

اره دوست عزیز منم دلم نمی خواد زود تموم بشه و وقتی که تموم شود می خوام برم شماره سوم شو بازی کنم تو شماره سوم شو بازی کردی تموم کردی خوبه یا نهمن وسطای پارت 4 هستم دلم نمیاد تمومش کنم.
اواخر پارت 3 و اوایل پارت چهار داستان فوق العاده میشه!
شماره 3 رو سه بار تموم کردم!.اره دوست عزیز منم دلم نمی خواد زود تموم بشه و وقتی که تموم شود می خوام برم شماره سوم شو بازی کنم تو شماره سوم شو بازی کردی تموم کردی خوبه یا نه
در این که بازی فوق العاده ای هست شکی نیست.ولی یک مقدار سلیقه ای هست.چند تا کلیپ ازش ببینی دستت میاد که چطوریهدوستان من واقعا موندم بخرمش یا نه اگه بخواین با یه بازی مثال بزنید شبیه کدومه اخه میخوام تو ذوقم نخوره:d
دیگه شاید یکی 2سالی یاکوزا منتشر نشه البته فروشش تو japan خیلی خوبه احتمالش هست یهو یه شماره ی جدید رو تو tgs تایید کنن ولی احتمالش خیلی کمه*خب تاپیک رو از زیر خاک بکشم بیرون
منم بازی رو تموم کردم واقعا داستان عالی ایی داشت من که خیلی باهاش حال کردم ( برخلاف اکثر بازی های این نسل گیم پلی طولانی ایی هم داشت من تقریبا فقط داستان اصلی رو رفتم و 18 ساعت طول کشید )
راستی کسی نمیدنه نسخه جدیدی از بازی تایید شده یا نه ؟! اون Yakuza The End رو بیخیالیه نسخه درست و شماره دار
فقط می تونی سوار تاکسی بشی. موقعی که می خوای سوار بشی از رو نقشه مقصد انتخاب می کنی. بعد از چند لحظه که صفحه سیاه شد و صدای حرکت ماشین اومد به مقصد می رسی. اوپن ورد کامل نیست توی نقشه بعضی کجا قفله و نمی تونی وارد اونجا بشی.سلام دوستان.توی این بازی میشه سوار وسایل نقلیه شد؟و اینکه open world هست یا نه؟